Командированият в Бразилия помощник-треньор на Локомотив Пловдив Желимир Теркеш ще остане още поне 10 дни в Бело Оризонте, където не само се запознава с начина на работа на клуб като Крузейро, но има за цел да намери истинска голова машина, която да подсили атаката на тима.

„Тук е страхотно. Клубът разполага с две бази. На едната имат възможност да израстват децата от академията, на другата тренират само първия и втория отбор. Реално от първия ние няма как да вземем футболист, целта ни е ако можем да привлечем някой от втория. Трябва ни нападател, който да може да вкара повече от 20 гола на сезон. Искаме да привлечем младо момче на около 20 години, което, след като свикне с дисциплината в Европа, да може да донесе и добър приход на клуба от трансферна сума”, заяви Теркеш, който от вчера гледа срещите от тристранен турнир с аматьорски отбори, в които също търси попълнения за Локо.

„Аз ще препоръчам най-доброто, което видя на собственика. Естествено, съобразявам се и с финансовите реалности. От г-н Крушарски зависи дали ще вземем някой”, каза още помощникът на Бруно Акрапович.

45 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Ква Бразилия ва, НИЙ Запрянката джейми от сеул ва ейй!

  2. 1
    2

    ЧЕРНО БЯЛА БАЛАДА ЗА МАМА.НАПИСАНА И ИЗМИСЛЕНА ОТ ЧЕРНО БЯЛ ИДИОТ НАДРУСАН И ПАК АНОНИМЕН.
    Аз съм горд селянин от Стряма….
    Анонимен ме нарече мама……
    Казват черно бяла тиква съм голяма….
    А чичо Гошо ебнал мама…………..

    В Столюпиново дадоха ни апартамент….
    За да имаме градски темперамент..
    Но нали сме селяни от сой………….
    Да ми го излашка с густо бай хой….

  3. другарю горд носителю, вие къде бяхте когато Локомотив беше явно ощетяван от съдиите? Как защитихте отбора?
    Сега запонаха несгодите и вие веднага сте тук за да ни обясните колко сме слаби заради Крушарски.А вие колко пари даохте/взехте когато бяхте на власт?

  4. 7
    9

    В лицето на Ожболт, мисля че имаме едно младо и много талантливо момче, което вече показа, че може да бележи…проблемът е, че нямаме разиграващ халф, който да я дава.Един хубав плеймейкър ни трябва на нас, ако имаме такъв ще видите, че на мач по-малко от 2 гола няма да вкарваме! Иска се едно 3-4 класни попълнения да се вземат и отборът ще бъде съвсем друг, но затова трябват пари, а Крушо нема пари за качествени футболисти затова взимаме такива баберици, които идват при нас да се учат на футбол!

    • 7
      2

      Във вторник вечерта тук ли ще си, за да те питам, кои футболисти са баберици ?

      • 6
        7

        Тези които гледахме срещу отбори, като Славия, Етър и последния в класирането, който ни направи да изглеждаме смешни, щото трябваше да влезне онова положение накрая на Здравко Илиев да те питам тогава аз теб, кои били бабериците. Баберици са щото не могат да вкарват дори на празна врата, както например срещу Лудогорец.Баберици са щото не могат да се надиграват с нито един отбор в групата. Дори да направят мача на живота си това няма да им предаде класа, щото следващия мач срещу някой средняк пак ще се осерат!

        • ти явно си стискал палци за Верея… “истински” локомотивец си ти.
          А може би папагалите са прави, че такива като теб повече мразят отколкото обичат.
          Съжалявам роднините ти, които са принудени да живеят с теб

    • Искаш да кажеш, че Ожболд и Аралица са баберици ли?

    • 8
      2

      като оставим настрана, че си обикновен хейтър, имаш право за Ожболд – това момче е голова машина.
      Проблема е, че в средата сега сме зле – Умарбаев и Банович са в много слаба форма. Отделно ги е страх да влезнат за топката твърдо, защото чернодрешкото само това чака за да им даде картон.
      Ако Умарбаев не си възвърне формата, трябва да му се намери заместник. Митко Илиев е добър, но май не може да издържи цял мач.
      А проблема с Буна като бек , неспособността на Карагерен да вкарва и трагичния Луков ни лишиха от победата с Верея и равенство с Лудогорец. За другите мачове всички видяха, че имаше ЗДРАВИ ТЕСЛИ.
      Сега с папагалите очаквам дефанзивна тактика и игра на контри, защото ще сме и без двата си бека. Не съм оптимист за този мач.
      И престани да плюеш човека който издържа отбора вече 4-та година и изплаща ВАШИТЕ дългове

      • 2
        6

        Във вторник ш’ ядете поне три шпека. Много сте зле. И миришете лошо.

      • 1
        5

        като оставим настрана, че си обикновен хейтър ще ти кажа, че не само Умарбаев, Карагерен и Банович са в слаба форма…същото се отнася и за лидера в отбора Митко Илиев, а от него се очаква да гради играта.Има причини да не си оптимист…да не говорим, че жълтите ги бихме на село и сега ще дойдат на Лаута двойно мотивирани, надъхани и ще ни скочат много здраво търсейки реванш! Много пъти, обаче сме показвали, че когато сме слаби и не влизаме в мача, като фаворити се вдигаме и правим мача на живота си.Играта срещу Лудогорец въпреки загубата също дава повод за оптимизъм. Колкото и клиширано да звучи футболът е игра на голове…нали помниш мача в с. Коматево, когато жълтите владееха повече топката, и какво от това! Поговорих си с един от футболистите и се надявам във Вторник да го изиграят мача правилно и накрая да ликуваме! Мачът в крана сметка е такъв, какъвто си го направим. Колкото до Крушарски се вижда на стадиона колко го подкрепят. Докато не видя адекватно ръководство, действия и инвестиции от негова страна- -няма да си променя мнението за тоя цървул!

        • Търсих нещо локомотивско в тебе, но явно ти си много далеч от това. Освен един злобен и глупав човек, имащ се за много компетентен, ти не заслужаваш никакво уважение .Да наричаш нашите футболисти баберици, като даваш за пример играта им в мачовете със Славия и Етър , където бяхме жестоко ощетени …. Затова с чиста съвест ще кажа, че ГОЛЕМИЯ ЦЪРВУЛ си ти. Само чакаш някоя неудача и започваш да плюеш. Ти си от тези, които с действията си резделихте и агитката на две. И с просто око се вижда колко останахте на Бесика. затова съм отвратен от тебе и спирам каквато и да е била реакция на твоите коментари, защото ме е гнус от тебе. Жалко, че има и такива хора като теб.

        • като оставим настрана, че си глупав, защо си мислиш, че на някой му пука какво мислиш ти, адвокате, за ръководството?! всички те разбраха колко струваш, а сега доказваш, че не можеш да измислиш дори нещо оригинално, а повтаряш като папагал.
          крадците вън от Лаута!!

        • само да добавя, че публиката я изгонихте ти и БФС… колкото и да се иска да излъжеш, това е истината.
          другата истина е, че само ти и служителите на Лаута Груп сте против ръководството. Крушарски това го знае добре и ви сложи на онази си работа за кеф на всички истински локомотивци. Аз лично юного се забавлявам като гледам как продължавате да ставате за смях.
          Дерзайте, смешници

        • истинските локомотивци са на стадиона. такива като теб не ни трябват

  5. 6
    4

    ТЪРСИ МАШИНА ЗА ГОМНА .
    АХХХАХАААХХХАХХАХАХХАХАХХАХАХХА
    ЖАЛКИ АМЕБИ

  6. 7
    4

    В Бразилия само самоебачка може да намери КЛОАКОМОТИФФФ!

  7. 7
    3

    Истината! Нямаме таланта на папагалите! И двата гола на Верея бяха ела вълчо изяш ма!За Луков но коментари да пуска Пиргов

  8. 7
    9

    Нови залози: В чий гъз ще се навре рачо жълтата курва ако пак не бият Локото???

    • 9
      8

      Соме, да не изчезнеш пак във вторник, като след онова 3:0?

      • 7
        8

        Ти не спа бе тъпан? Тая битка за афд Тракия те е оказала!

      • 8
        9

        До селяка с ник 3-0 ти скапаняко освен да лъскаш бастуна и да киснеш денонощно тук не ти остава време да претакаш зелето….ама поне пъпките по лицето ще ти изчезнат.

  9. 8
    10

    Нови залози: Кой ще е виновен за загубата на Локо от Ботев:
    Пеевски, Домуса, Илюминатите, Лошото време

    • 11
      8

      Ще е виновен този, който бе виновен за загубата на турците в Коматево! 0-1.

  10. 5
    10

    Приемам залози: Колко дузпи няма да дадат на Локо в следващият мач:
    4, 5-6, 7+

  11. 14
    12

    Плюехме ги адвокатите и потниците , ама само те могат да оправят работите – футболни хора, не като Крушарски, пияндето и тоя учител по физическо – амбалаж в клуба.

      • 14
        2

        Как кой? Най-футболните са адвокатите братя Колеви
        . Те са голями специалисти , особено по финансовите потоци . Усвояват ги много добре.

  12. 11
    8

    ==Трябва ни нападател, който да може да вкара повече от 20 гола на сезон.===
    ми да земем Роналдо от Ювентус, кво чакаме..
    смешници са тея наще..

  13. 20
    4

    На нас ни трябват четири неща:
    -нов собственик
    -ново ръководство
    -нов треньор
    нови футболисти
    С наличния материал,максимума ни е осмо място,Бруно си налага само неговите хора.Вчера се видя прекрасно,че опитваме ли да играем нещо като футбол,и отиваме на ”тройка”,дори и от Верея.

      • 7
        3

        …и нова година на създаване и нова база и…, а бе като се замисля за нищо не ставате и по-добре се разпадайте.

    • 4
      2

      Вазелин ви трябва на вас, вазелин. И много топла сапунена вода за миризливите цинански задници!

  14. 7
    10

    Ти не си спал да се изсереш пръв бре жълта памачуго! Разучи ли новата ви”песен”? Затова никога, ама никога човек с интелект няма да ви симпатизира. Дано воденето на децата от школата ви по културни мероприятия промени статуквото, но………определено това контрастира с напъните за оригиналност на шайката малоумници.

    • 10
      10

      Как може нормален човек да сравнява играта на Ботев и Локо? Ботев играе красиво с комбинации, пасове, атаки. Локо се нареждат пред вратаря и чакат грешка на противника и се радват, че били с 1:0???

      • 9
        8

        Ти селяк скапан от един тото мач разбра че играете красиво…..ами защо не го правите и в другите мачове или халеевата комета ви пречи тогава.

        • 11
          7

          Да, тото мач, Пеевски и Домуса и Илюминатите. А Локо бие Лудогорец и не може да бие Верея??????

        • 2
          7

          Че ние ако можехме всеки мач щяхме да сме шампиони ве тъпук изкълчен, а Бруното кво може без тотален късмет, Ниищо, то си и личи де по статистиката откакто е тук в Пловдив

      • 4
        6

        aBE SELJAKO NE RAZBRA LI CHE VI PUSNAHA ZARALII ZASHTOTO AKO BJAHTE PADNALI OT TJAH I NIE VI BIEM..KADE OTIVATE? a NA Ludite im trjabvate…koi shte im dava pobedite a i futbolistite koito te vi dokarvat i posle si gi vzimat….

  15. 14
    17

    КУР ЗА ЛОКО АЛЕ, ВИЕ МАНГАЛИ СТЕ, ЩЕ ВИ ШИБАМЕ!

Коментарите са затворени