Локомотив Пловдив изпадна в нещо като мини криза точно преди дербито с Ботев Пловдив. Смърфовете стигнаха само до точка като гост на последния в калсирането Верея. Интересно е още, че двама бивши играчи на черно-белите вкараха попаденията за старозагорци – Дино Мартинович и Здравко Илиев.

Домакините поведоха чрез Дино Мартинович в 9-ата минута. В 29-ата минута Ален Ожболт изравни резултата, но само 2 минути по-късно Здравко Илиев отново даде преднина на Верея. В 73-ата минута Димитър Илиев изравни за Локо (Пд). Заралии все още нямат победа през сезона, като са постигнали единствено четири равенства.

Локомотив (Пд) се представя на приливи и отливи и е вече е в серия от 4 поредни мача без победа – 2 загуби и 2 равенства равенство, като последният успех за пловдивчани бе с 2:1 над Витоша в Пловдив на 27 октомври.

Домакините от Стара Загора поведоха в резултата още в 9-ата минута след добро взаимодействие между Здравко Илиев и Дино Мартинович. Илиев пусна добро подаване към бившия футболист на Локомотив (Пд), който елиминира Стивън Езе с поемането си и с хубав удар по земя намери долния ляв ъгъл на Мартин Луков.

В 13-ата минута Локо (Пд) вкара гол чрез Ален Ожболт, но попадението бе отменено правилно заради засада. Само две минути по-късно “смърфовете” не успяха да се възползват от разбъркване в наказателното поле, при което Бирсент Карагарен не успя да преодолее Георги Георгиев. В 29-ата минута отново Ален Ожболт вкара топката във вратата на Георгиев и този път попадението бе напълно редовно.
Парвизджон Умарбаев пробва да прокара топката между двама защитници на Верея, а кълбото достигна с голяма доза късмет до Ожболт, който стреля от неудобна позиция, но успя да вкара във вратата. Радостта на гостите не продължи дълго, защото в 31-ата минута Здравко Илиев отново даде предина на Верея. Капитанът на домакините се възползва от добър пас на Милан Вушорович от десния фланг и вкара с добър удар по земята.
До края на първата част двата отбора не създадоха голови положения пред противниковата врата, въпреки че веднъж удар на Бирсент Карагарен срещна крак на противников защитник. Така главният съдия на срещата Георги Кабаков свири края на първото полувремето при аванс за Верея от един гол.

В 49-ата минута влезлият на почивката Елитон пробва да затрудни Георги Георгиев с удар от далечна дистанция, който попадна в ръцете на стража. В 59-ата минута Георгиев парира добър удар на Бирсент Карагарен, насочен е близкия му ъгъл. Две минути по-късно футболистите на Верея можеха да вкарат трети гол във вратата на Луков при много добра контраатака. Симеон Мечев и Милан Вушорович излязоха сами срещу един единствен бранител на Локомотив. Мечев пусна добър пас към нападателя, който стреля, но Мартин Луков успя да избие в ъглов удар.

В 68-ата минута Милан Вошурович получи добър пас зад защитата на гостите, овладя топката и стреля у малък ъгъл, но не бе достатъчно точен. В 72-ата минута Георги Георгиев демонстрира класа при удар на Томашевич, насочен точно под напречната греда. Минута по-късно Димитър Илиев вкара топката във вратата на Верея след много добър пас на Вилим Посинкович от левия фланг. Илиев сложи крак на центрирането и насочи топката към долния ляв ъгъл, където кълбото се отби във вратата и се оплете в мрежата.

В 81-ата минута Димитър Илиев изведе Карагарен зад защитата, а нападателят не се подвоуми и стреля към врата. Топката влизаше в горния ляв ъгъл, но стражът Георги Георгиев успя да избие в ъглов удар.

В продължението на мача Здравко Илиев пропусна да донесе победата на Верея, излезнал сам срещу Луков.

39 КОМЕНТАРИ

  1. Мангали локомотиви да не можете да биете верея бе!!!! Шибан отбор, срам за БГ футбола. Драйфа ми се от тимчета като това. Верея бе човек не могат да бият с хиляда положения.

  2. 4
    1

    Локо най-скапания отбор в БГ, срам за футбола на световно ниво. Бруно келеш.

  3. Мисля че и този мач нени дадоха 5 дуспи, вдигнаха 7 несъществуващи засади и 4 отминени гола.
    Но въпреки това мисля да раздам премии от по 5 лева от билетите от мача с Лайногорец за добрата игра

  4. 16
    1

    Дано се махнеш по-скоро, некадърнико, заедно с дебилното ръководство!

  5. 13

    Мини криза ли, че то си е направо КРИЗА с главно К нямаме победа вече цял месец, ние не можем да натискаме дори едно полувреме, като се отворим малко и направо ни разминават като трабанчета, направо ми се изправя косата, че вторник ако тръгне кофти мача за нас могат да ни разпорат чалбурите, по добре защитно и да чакаме, че иначе с тия “футболисти” толкова ! Ботев са много по силни на контра, Бруно да гледа !

  6. 15
    2

    Защо да е мини криза ние толкова си можем!
    Футболисти, като Анте, Посеркович и Карагерен ако можеха да вкарват такива положения нямаше да са при нас! Голям мач срещу Лудогорец въпреки, че загубиха отиват на последния в класирането, дето всеки го бие, като брашнен чувал и вместо нашите да бият убедително те се осират…нещо типично за нас! Класирането е напълно справедливо – жълтите ще са в първата шестица, а ние в първата осмица!
    За разлика от нас жълтите си взимат мачовете, които трябва да се взимат, а ние не можахме затова напълно заслужено те ще играят с топ отборите, а ние с дънните риби! Крушарски не да ми търси голаджия, а да търси някой който да може да я подава, щото в средата сме голям смях!Митко и Карагерен са безобразно слаби въпреки гола си Митко търпи много критика и с основание!Карагерен не знам, какво трябва да стане, за да вкара гол…освен да няма вратар на вратата!С тези баберици толкова…чудеса не могат да се очакват! Предполагам всички вече видяхте, че ние не можем да се надиграваме дори с на-слабия отбор…отворим ли се малко и веднага ни дупчат.Донякъде се радвам, че биха жълтите, щото ако бяха паднали, а ние да бяхме били ако Бруто тръгне да играе срещу жълтъците макар и на нашия стадион така както се опита срещу Верея това означава, че жълтите ще ни разгромят. Сега поне ще паркираме рейса и ще се надяваме жълтите да нямат ден, каквато всъщност е тактиката на Бруно.

    • 9
      1

      машала бай мангал ,тъкмо щях да напиша същото.
      трябва да паркирами рейса и да се спасим от разгром от жълтити ,щото е ясно чи ше ни порят яко.
      саде Локо

      • 2
        4

        Машала…хахаха на себе си ли го казваш жълт коматевски циганор?!

    • 1
      5

      пак ли ти бе, гортди носительо, хвалиш Ботев. Ами стани ботевист бе капут

    • Ванкооооо, Ванкооооо….обикновено плещиш глупости ама сега си прав. Ще ви убием !

      • 12 годишен домакин и нападател в новосформирания ОБОР

        какво е 1912??

  7. 12

    НЕКАДЪРНИЦИ.
    КАРАГЕРЕН Е ПАРОДИЯ НА НАПАДАТЕЛ.
    БРУНО ТРЯБВА МНОГО ДА СЕ ЗАМИСЛИ

    • 4
      1

      Бруно направо да се маха!Толкова грозен футбол не сме играли!
      С всеки отбор е мъка!

      • 2
        4

        глупости. досега сме нямали по-добър треньор.
        Само Дерменджиев е по-добър от него
        може би ги преуморява на тренировките обаче.

  8. 11
    1

    няма криза уе , чаками дебайските принцове !

  9. 15
    5

    Ей мангали мръсни. Във вторник ще ви изкъртим !

  10. 19
    3

    Бруно вън! Нищо не става от теб, пълен ташак си

  11. 16
    3

    Мангали, гледайте мача ни с Берое и мислете какво ви чака!

  12. 21
    2

    Въобще не сме се пазили за Ботев, ние сме безстрашни. Хвърлихме се 100 % срещу Верея!

  13. 17
    3

    Тото курвите на Европа и останалия свят!

  14. 21
    2

    заквасихме ли млякуту уаааа…колкоз дузпи не ни дадоха….колко мангала бяхме на трибуната ?

  15. 2
    18

    Мини кризата е в квадратната ти глава!!!!

    • 12

      А голямата криза е при майка ти,пипна венерическа болест

  16. 8
    21

    Най-слабият ни мач този полусезон. Очаквайте най-добрия във вторник.

    • 18
      4

      Очкава те жълт кур в черния ти гъз, соме – дънна рибо!

    • Ти луд ли си или да ние сме пълна пародия, случайните победи минаха и като влезнахме в реалността ни ебават както си искат Бруно келеша да си хваща влака, моментал, Карагаререн е пълна дупка като нападател

  17. 17
    6

    Браво момчета! Измъкнахме точката в последния момент. Горди сме с вас.

  18. 21
    4

    Локо – боксова круша на дънните риби!

  19. 28
    3

    Съдията е виновен! Ако беше дал 4 дузпи можеше и да бием!

    • 11

      Точно така. Дузпи нямаше,но съдията трябваше да измисли. И да отмени поне единия гол на Верея

Коментарите са затворени