Bultras: Време е за дерби! Чуйте новата песен за Лаута

21
1705

Фенският сайт на бултрасите стартира надъхването за пловдивското дерби. Те призоваха феновете на Ботев да научат нова песен, която ще се пее на Лаута. Публикуваме без редакторска намеса:

 

Днес отборът на Пловдив постигна нова победа срещу превъзбудения тим на Берое с 4:1!

Победа, която сега изглежда минимална на фона на головите положения на Вутов, Густаво, Неделев и компания, а Бултрасите искаха още и още. Камбуров определено трябва да е щастлив, защото отборът му се отскубна от „жълто-черната“ прокоба, която се е надвиснала над зеления му отбор вече 32 години и аха да се стигне до нов резил с подобен резултат. Уви, това не се случи, но нивата е дълга.

Идва ред на отборa съставен от имигранти, наричащи себе си Локомотив (4-ти декември). Гостите от Кюстендил, които се заселиха в нашия град преди няколко години, треперят предполагайки какво ги очаква във вторник. Ние знаем, че футболистите на Ботев ще се появят на терена с високо вдигнати глави след разгрома над Берое и ще защитят честа на 106-годишния клуб. Знаем, че нашата трибуна отново ще бъде пълна и оправдания не може да има в този ден.

Фракциите на Bultras са подготвили нова песен, която днес бе представена за първи път на клубната ни база. Затова нека всеки един от нас я научи добре!

ЧУЙТЕ ЦЯЛАТА ПЕСЕН ТУК!

21 КОМЕНТАРА

 1. 9
  6

  Лапайте мангали -кур за манго але але.Ще ни биете ама с гол гъз по мъдете утрепки цигански.И не на последно място къде ви е купената купа МАЛЦИНСТВОТО!Едно птиченце ми каза нещо за Кюстендил цигански подлоги на говедата ШИБАЙ,ШИБАЙ БУФЕРА В ГЪЗА В ГЪЗА!

 2. 3
  8

  Стоян ще бъде ши на мача или пак ще го гледа от болницата?

   • 1
    1

    Аз съм горд селянин от Стряма….
    Анонимен ме нарече мама……
    Казват черно бяла тиква съм голяма….
    А чичо Гошо ебнал мама…………..

    В Шикера дадоха ни апартамент….
    За да имаме градски темперамент..
    Но нали сме селяни от сой………….
    Да ми го излашка с густо бай хой….

    ИНАЧИ СТОЕНЧО СА СПОМИНА ДА ГО ЕБА ,АМА АЗИ КАТ НАИ ВЪРЛИЯ ФУТБОЛЕН ФЕН НА ЛОКУ ЖА КАЖА САМУ ЕЛАТЕ В СТРЯМА ИЛИ НА ДЖЕСИКА АЗИ СЪМ БАТ КОЙЧО ИБАЧА.
    ТОВА ДО ВСИЧКИ ГЕЙ БАНДИТИ И НОВИ КОИТО СА ЖИЛАЕЩИ ДА ВЛЕЗНАТ В БАНДАТА.
    НИИ СМЕ ЛОКУ НИИ СА ИБЕМ ЯКО ТА НЯМА СА ШАШКАТЕ,НИИ СМЕ ВЕЛИКИ ГЕЙ БАНДИТИ.
    АЙ СЯ ДА ВА ЕБАВ ГЪЗЪТ МИРИЗЛИВ И САМУ ЛОКУ ,СТРЯМА И ШИКЕРА.

 3. 7
  11

  МНОГО ХУБАВА ПЕСЕНТА СЪС КОЯТО ЖЪЛТИТЕ МОМИ ИДВАТ НА ГОСТИ МАМИНИ ЗЛАТНИ МНОГО СТЕ СЕ РАЗГОНИЛИ СПОКОЙНО ЩЕ ОСТАНЕТЕ ДОВОЛНИ И КАЧЕСТВЕНО АНАЛНО УДОВЛЕТВОРЕНИ НЯКОЛКО ПЪТИ ТОВА ОНОЖДАНЕ ВЪВ СЕЛО КОМАТЕВО КАТО ДОМАКИНКИ БЕШЕ САМО ПРЕДЯСТИЕТО ИДВА РЕД НА ОСНОВНОТО ЯСТИЕ А ТАМ ОНОЖДАНЕТО ЩЕ БЪДЕ ПО ГОЛЯМО И МНОГО ПО КАЧЕСТВЕНО ТАКА ЧЕ С ПЕСЕН НА УСТА ПО ДОБРЕ ЩЕ НАСТРОИТЕ ДОМАКИНИТЕ МОМЦИТЕ СЪС ЧЕРНОБЯЛА ПРЕМЯНА МАКАР ЧЕ С ПЕСЕН ИЛИ БЕЗ ПЕСЕН ТЕ СИ ЗНАЯТ … ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ..ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  • Аз съм горд селянин от Стряма….
   Шибай жълтите ме нарече мама……
   Казват черно бяла тиква съм голяма….
   А чичо Гошо ебнал мама…………..

   В Шикера дадоха ни апартамент….
   За да имаме градски темперамент..
   Но нали сме селяни от сой………….
   Да ми го излашка с густо бай хой….

 4. 6
  12

  ЖЪЛТО-ЧЕРНИ МЮСЮЛМАНИ,ВСИЧКИТЕ В ТУРЦИЯ!!!

  • 1
   1

   Аз съм горд селянин от Стряма….
   Пловдивският любимец ме нарече мама……
   Казват черно бяла тиква съм голяма….
   А чичо Гошо ебнал мама…………..

   В Шикера дадоха ни апартамент….
   За да имаме градски темперамент..
   Но нали сме селяни от сой………….
   Да ми го излашка с густо бай хой…

 5. 12
  2

  PlovdivDerby.com със послание след всяка статия – Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.
  PlovdivDerby.com каква шизофрения само, а?

  • 10
   3

   PlovdivDerby.com статията, която се постнали е изцяло съобразена с вашите ценни препоръки.

 6. 12
  1

  Едно трябва да се знае – има много тъпи парчета в този град, а и не само! Който иска нека подражава, но с пошлост и говор на омраза никой нищо не е спечелил!

 7. 13
  13

  Такива песни само племето Уагабунга от Куматюу може да измисли и да се гордее с тях. Пълен смях и излагация. Още по-голяма е излагацията на Пловдив дерби, че публикува такива простотии и насажда допълнително напрежение. Затова нормалните фенове и на двата отбора вече не пълним стадионите си. Жалко.

 8. 20
  14

  Мангали стеее, боклуци стее,

  И жалки стее, и жалБи стее.

  Обичатеее да лапатее,

  на кукитее в районнитее.

  Най-смешнотоо и позорноо

  Ядрото вии – еничари

  Ля ля ля ляяя, ля ля ля ляяя…

  • 10
   10

   Това от стихосбирката на патрона ли го копира.

 9. 13
  17

  Пичаги това не е песен на бултарята това е гениалното стихотворение на техния Бутвфъ…….ооооо господи прибери си верисиите.

 10. 12
  19

  Жълто-черни резаци, това е цяло творчество, което написахте.. Бахти малоумните селяни, братче…. Вторник идва и ви съветвам да започнете от сега да си измисляте оправдания за уговорка, смешни султраси – кошари!!! ВЪН ОТ ПЛОВДИВ, КУРВИ!!!

 11. 11
  20

  Как може да създавш песен , като ти си създанен през 2010 година след, като закрихте един митичен отбор от Сопот???

 12. 10
  26

  ЖЪЛТИ ПРОСТИТУТКИ ЩЕ БЪДЕТЕ БИТИ И ЕБАНИ ИЗ ЦЕЛИЯ ГРАД.ВСЯКА ЕДНА ЖЪЛТА МАСТИЯ ЩЕ ЛЕЖИ ПО БОЛНИЦИТЕ ПО КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ.ЩЕ ВИ ИЗКЪРТИМ

 13. 21
  7

  баце , сърдиш се когато ти казват че си гаражна медия ама с такива „новини“ си баш такава . не е сериозно чак статия с текст за тази песен

 14. 20
  18

  За пореден път се убеждавам, че жълто ориентирания собственик на сайта е пълен олигофрен!
  Абе, Андрьо, тиквеник тук четат и деца, тая вулгарна и цинична песен тук ли трябва да се публикува? Не се учудвам на кокошата ти простотия!

Comments are closed.