Надъхването започна! Фенклубът на Локо Пд: Да стиснем отново юмрука здраво

24
806

Надъхването за предстоящото дерби на Пловдив започна. От няколко дни в продажба са билетите за мача, а от фенклуба на Локомотив Пловдив публикуваха следното послание:

„Черно-бели братя,
На 4 декември 2018 г., 17:30 – Локомотив се изправя за важна битка! ??️
Подкрепете Пловдивския любимец! Бъдете на Лаута! Развейте черно-белите знамена! Запейте песента!
Нека отново подкрепим голямата си любов и да допринесем за гореща футболна атмосфера по трибуните! Да покажем, че ние, феновете на Локомотив, сме сърцето на този клуб! Да покажем, че Локомотив е сърцето на Пловдив, което бие неуморно в черно-бял ритъм!
Време е да стиснем отново юмрука здраво! Всички заедно в името на една голяма любов…1926!
В 15:00 ч. преди срещата ще се състои официалното откриване на Алеята на славата, чието начало се поставя със скулптура на великия Аян Садъков, легендата на Пловдив и на България!
⚠️⚠️⚠️Напомняме, че съгласно новите изисквания, билети НЯМА да се продават в деня на мача.“

24 КОМЕНТАРА

 1. 3
  1

  НЕОРИЕНТИРАН ЖЪЛТ ТРАВЕСТИТ НЕ З А ЦЯЛ ЖИВОТ ВИ ШИБАТ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО НЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТЕ АМА КАКВО ДА РАЗБИРАТЕ КАТО НАДУПЕНИ И УНИЗЕНИ Е МНОГО ПО ЛЕСНО ..ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВИЦА САБЯ НЕ Е СЕЧЕ ..ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО ЧЕ ВЪРШИТЕ ВСИЧКО ТОВА НА ГЪРБА И ИМЕТО НА ЕДИН ГОЛЯМ ЧОВЕК СЪС ГЛАВНО..Ч.. ХРИСТО БОТЕВ ТОЗИ ВЕЛИК ЧОВЕК Е ЕДИН ОТ ОСНОВОПОЛОЖНИЦИТЕ НА АНАРХИЗМА ВЪВ БЪЛГАРИЯ АМА ТИ ОТКЪДЕ ДА ГИ ЗНАЕШ ТЕЗИ РАБОТИ И ЗАТОВА ВЪВ НЕГОВИТЕ СТИХОТВОРЕНИЯ НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ВЛАСТ И СРЕБРОЛЮБИЕ А ЗА МНОГО ПО ЦЕННИ ЧИСТО ЧОВЕШКИ НЕЩА ПРОЧЕТИ И СЕ ЗАМИСЛИ АКО ИМАШ СЪС КАКВО.. КАКВО ИСКА ДА КАЖЕ ТОЗИ ПАК ПОВТАРЯМ ТОЗИ ВЕЛИК ЧОВЕК СЪС ГЛАВНО ..Ч…НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ВДИГНЕТЕ ГАЩИТЕ И ДА СЕ ЗАПИТАТЕ ПОМЕЖДУ СИ ЗАЩО..НЕ СЛУЧАЙНО ЕДНО ОТ НАЙ ВЕЛИКИТЕ МУ ПРОИЗВЕДЕНИЯ ЗАВЪРШВА ТАКА…АЗ ВЕЧЕ НЯМАМ МИЛО ДРАГО А ВИЙ ВИЙ СТЕ ИДИОТИ ..АБЕ КВО ЛИ СЕ ЗАНИМАВАМ ТАКА И ТАКА СТЕ МУ ХВАНАЛИ ЧАЛЪМА НАРОЧНО ИЗПОЛВАМ ТУРСКА ДУМА ДА СЕ СЕТИТЕ АМА ЕДВА ЛИ СТОЙТЕ СИ НАДУПЕНИ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПЕТНИТЕ ИМЕТО НА БОТЕВ ТОЙ ВСЪЩНОСТ Е КАЗАЛ КАКВО МИСЛИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС МИР НА ПРАХА МУ ЗАТОВА ПО ДОБРЕ ЗА ТЕБ И ТВОЙТЕ СЪМИШЛЕНИЦИ .. ПОМНЕТЕ ПО ЛЕСНОТО .. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

 2. 3
  2

  ИСТОРИЯТА ПОМНИ 12 ГОДИШЕН ДОМАКИН СЪЗДАТЕЛ НА ФУТБОЛНО НЕДУРАЗУМЕНИЕ СЪС ИМЕТО НА ЕДИН ВЕЛИК АНАРХИСТ ЗАЩОТО БОТЕВ Е БИЛ ТОЧНО ТАКЪВ СПРАВКА СТИХОТВОРЕНИЕТО..В МЕХАНАТА..ТА ТОЗИ 12 ГОДИШЕН ЮНОША БЛЕДЕН ИЗОБЩО НЕ Е ПРЕДПОЛАГАЛ ЧЕ ИЗРЕЧЕНИТЕ ОТ НЕГО СЛОВА … ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ..ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ ВЪВ ДЕВИЗ НА НЕГОВИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ .. ПАРТИЯТА МАЙКА КОЯТО 1973 ГОДИНА ЗАПОВЯДВА ВКАРВАЙТЕ ГО ПО ПОЛЕКА ..СЕНЬР ДИНУЧИ КОЙТО ТАКА ГО ЗАБИВА ЧЕ СЛЕД НЕГО НАСТАВА ПОТОП .. ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ТЕЗИ ДУМИ СА НЕГОВИТЕ НАСЛЕДНИЦИ БРОКЕРИТЕ ДАНОВ И АЛЕКСАНДРОВ КОИТО ГО ВКАРВАТ СЪС ГОЛЯМ ПАТОС И НАСТРОЕНИЕ .. ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ-КОМАНДОСА КОЙТО ГО ВКАРВА ЗАВИНАГИ ПРИБИРАЙКИ ОРИГИНАЛНАТА ЕМБЛЕМА ЗА СЕБЕ СИ ..Г-Н ВАСИЛ НИНОВ КОЙТО ТАКА ЯКО КЛАТИ ЖЪЛТИТЕ МОМИ ТА ЧАК ВЛИЗА ВЪВ ЗАТВОРА СЛЕДВА ПЕРИОД НА МИТАРСТВАНЕ ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ НОВА ФАЛШИВА ЕМБЛЕМА НОВ СОБСТВЕНИК НО ДОБРИЯ СТАР ДЕВИЗ .. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ.. СЕ ЗАПАЗВА И КАК НЯМА НОВИЯ СОБСТВЕНИК .. КАРАИБРАХИМ..СЪС СТРАШНА СИЛА ГО НАВИРА НА ТРЪПНЕЩИТЕ И ИЗПАДНАЛИ ВЪВ ЕКСТАЗ ЖЪЛТИ МОМИ И СЪС ЕДНО ДВИЖЕНИЕ НА КРЪСТА СИ ПРЕВРЪЩА ТЕХНИЯ ДОМ КОЛЕЖА ВЪВ ГРАДСКА КЛОАКА И ГИ ИЗПРАЩА ЗАВИНАГИ НА СЕЛО ТАМ НА ВОЛЯ ДА ЗАДОВОЛЯВАТ НАГОНА СИ БЕЗ МНОГО МНОГО ДА ГИ ГЛЕДАТ АПРО ПО СТИХОТВОРЕНИЕТО..В МЕХАНАТА..НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ КАТО ЧЕ ЛИ Е ПИСАНО СПЕЦИАЛНО ЗА НЕГО И ТАКА ДО НАШИ ДНИ ПОРЕДНИЯ КОЙТО КЛАТИ ЖЪЛТИТЕ СЪС СЛАДКИ ЛЪЖИ И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ САМУИЛОВ ЕФЕНДИ НИ ПОКАЗВА ЧЕ ДЕВИЗА .. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ ..ЗАВЕЩАН НИ ОТ ПО ГОРЕ СПОМЕНАТИТЕ ЩЕ ПРЕБЪДЕ И ЗА ИДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ТАКА СЕ ПРАВИ ИСТОРИЯТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ ЗАТОВА ПОМНЕТЕ.. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  • 3
   3

   Манго,намали лепилото. Жалък си в злобата,ти и всичките цигански махали

 3. 10
  5

  Да стиснем юмрук и започнем свещен джихад срещу жалтити гяури! В името на Аллах и пророка Мохамед нека смажем жалтата сган! Саде Локо! Напред правоверни братя! Аллах акбар!

 4. 5
  10

  Към анонимния където плюе великия Ботев е ясно, че е циганин мюсулман
  Но да плюеш по великите революционери е кущунство и неуважение към България
  После не били мангали
  Не мангали, а турски мангали
  Дейба вашата мама турско циганска дейба!

  • 6
   5

   А ти сега какъв си ? Аз съм локомотивец и му опонирах веднага, защото не съм съгласен с него. Но твоя коментар какъв е? Докога с този груб и каруцарски език.

  • 8
   2

   Помак сменете си името на Тракия 67,по ще ви отива!
   Дейба ваща мама турска селяндурска!

 5. 18
  14

  ЖЪЛТА ТРАГЕДИЯ, УМРЕЛИ МИСИРКИ, КРАСТАВИ ЖЪЛТИ ШОПАРИ ОТ ДОМАТЕВО НЯМАТЕ ПРАВО ДА ГОВОРИТЕ, ЯЖТЕ ЧЕРНО БЕЛИ ЛАЙНА.

  • 11
   10

   ИЗГРЕВБОЙС СА ОТ МЕТАЛИК КОМАТЕВО И СТОЛИПИНОВО.

 6. 11
  11

  ЖЪЛТИ ОТРЕПКИ, СТАДИОНА КОГА ВА, ЧУКУНДУР МИРИЗЛИВИ ПРЪЧОВЕ, ЛАЙНА И ГОМНА ЩЕ ВИ ЗАПУШАТ ШИРОКИТЕ СВИНСКИ ЗУРЛИ.

 7. 9
  9

  МИТКО ВА ЧАКА СЪС НАДЪРВЕН ТОПОР, ЖЪЛТ КРАСТАВ МАНГАЛ ОТ СТОЛИПИНОВО.

 8. 10
  11

  ДАГО ДУХАШ ЖЪЛТ МАНГАЛ ОТ РОМСКИ ПРОЙСХОД НА МЕТАЛИК КОМАТЕВО.

 9. 16
  17

  Яко надъхване. Браво мангали. Така се прави. Изправяте се срещу ВЕЛИКИЯ БОТЕВ. Нормално е да е така. Срещу големите отбори се иска надъхване.

  • 8
   7

   И какво му е великото на твоя Бутяфъ……превземане на кораб обявен като първия терористичен акт…..веднага след слизане на брега следва скарване за пари от последователите му……и безславния край на връх Вола убит както се говори от свои и без гроб……изключение правят няколкото му стихотворения.

   • 3
    4

    Глупакът си е глупак, независимо от клубната принадлежност. А сега имаме работа и с неграмотен глупак, който държи да покаже глупостта си на публично място.

   • Придържай се към футболът, не говори така за големите имена от наща история, освен ако си супер тъп неграмотен циганин!!!

 10. 16
  15

  Да стиснем палците, че пак ще ни ебът от Ботев!

  • 13
   11

   Тъй ли ва като на село в 78м. стискай халката селяк че ще поемеш тръбата ф-50 в дивия жълт скапаняк.

Comments are closed.