Спортно-техническото ръководство на Ботев (Пд) е притеснено от слабата форма на един от основните футболисти в отбора – капитана Лъчезар Балтанов. Халфът, който миналия сезон игра страхотно, сега има солидно отстъпление в изявите си.

В Коматево се надяват Балтанов да завърши подобаващо годината, защото от представянето му до голяма степен зависи дали Ботев ще побеждава или не, пише в днешния си брой “Меридиан мач”.

Статистиката показва, че през настоящия сезон Лъчезар Балтанов е изиграл 1282 минути с екипа на Ботев (16 мача), в които има 2 гола, една асистенция и 3 жълти картона.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Те този е един от,, прословутата “ботевисътъкъ школа:БАЛТАНОВ!

  2. 18
    3

    Палийски, да спре да натиска наши футболисти да играят слабо и да урежда мачове. Усладиха му се комисионните от трансфери и от уредени мачове, но трябва вече да се спре, защото ще стане лошо!!!

  3. 12
    2

    Разочарования,да си видял някой освен Меси и Роналдо да подържа постяна форма,да си чувал че футболът е отборна игра и когато двама трима от водещите в отбора не са във форма няма как и твоята игра да върви или си плямпаме ей така нищо,че идват два важни мача,момчето е право това сме Ботевистите бля бля,а иначе за сведение мин година когато Лъчо направи силен сезон и имаше оферта за 300 000 евро ,на твърдението ми да я приема защото утре като направи 2-3 слаби мача ще го плюете той ми отговори Не Мога да ги предам,какъв наивник…

    • 10
      2

      +++++++++++++++ Разочарования е обикновен мрънкалник. Пълно е с такива.

  4. 6
    5

    Така е ний до вчера го превъзнасяхме и обичахме а сега кучета го яли…….това сме ботевистите.

  5. 14
    16

    След като не му се играе, на резервната скамейка и зимния прозорец – зелена светлина. Ние този сезон, всеки мач започваме с 8 играчи. Неделев, Балтанов и Минев играят за противника. Случайно да лъжа? Попитайте ги защо не играят? А не ръкопляскане след мача. Ръкопляска се на играчи, които са се раздали цял мач, нищо че са го загубил. А не на “мърди”. Бил дал много за отбора? Дал, добре, ама и много е взел. Както финикийски знаци, така и любовта на феновете. След като не ти се играе, казваш и си заминаваш.

    • 2
      1

      Квадрати, ми отговорете си сами, нали се правите на много умни! В недоразумението Ботевъ свършиха парите! Вие сте по принцип олигофрени, и се вързвате на предизборната еуфория на идиотите ви лидери, които водят отбора ви към закриване! Перефразирам:Боже, Боже, колко много простотия в! ограничения ви свят!

Коментарите са затворени