В Хебър вече мислят за ваканция

0
97

След успешния есенен полусезон и безкомпромисното първо място в Югозападна Трета лига отборът на Хебър ще тренира до петък, след което ще бъде разпуснат в 40-дневна зимна ваканция. За селекция треньорският щаб ще мисли от началото на следващата седмица.

В момента трима футболисти от отбора са със здравословни проблеми. Вратарят Петър Дебърлиев лекува контузия, получена на тренировка през миналата седмица, а нападателят Георги Недялков все още има проблем със счупена костица на ръката си от мача с Миньор. Травмите на двамата ще отшумят скоро. Повече време за възстановяване ще бъде необходимо на защитника Николай Стоилков, чийто крак беше счупен на две места в срещата с Германея. При най-оптимистичните прогнози Стоилков ще може поднови индивидуални занимания в края на февруари или началото на март.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.