Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) е домакин на Ботев (Пловдив) в дербито на 18-тия кръг на Първа професионална лига. “Черно-белите” приемат “жълто-черните” във вторник (04.12) от 17:30 на Лаута.

Билетите за срещата могат да бъдат закупени от днес във фен магазина на Лаута (раб. вр. 11:00 – 17:30). Пропуски за сблъсъка няма да се продават в деня на мача.

За централната трибуна билетите са по 12 лв., за “Спортклуб” – 7 лв., а деца до 13 години ще могат да дойдат на срещата безплатно, но с придружител и попълнена декларация.

Всеки, който желае да посети този мач, трябва задължително да си носи личната карта. Тя ще бъде поискана от органите на реда преди влизане на стадиона.

PlovdivDerby.com научи, че от Локомотив Пловдив ще предоставят билети на гостите от Ботев, като обемът им е по правилник – 10% от капацитета на Лаута. Очаква се канарчетата да ги пуснат в продажба в петък.

51 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    6

    Много са им пак ще им останат като предишните години.

  2. 14
    2

    Дерби …. във вторник.
    това не се нуждае от коментар

  3. 18
    10

    БРАВОС ВА ЧАВЕТА ТЪЙ ВА ИСКАМ САМУ ЛОКУ ДА МИ ВИКАТЕ ГА ВА ИБА В ГЪЗА БРАВУС.
    ДНЕС ИМАШЕ ДОСТА ЖИЛАЕЩИ АСИСТЕНТИ ДОБРЕ СА ПРИДСТАВЯТ ЖА СТАНЕ КУПОН АМ САМО КАК ВРЪТКАТ БРАВОС АФЕРИМ МАШАЛА ЦИГАНЕТА.
    СЯ ЧАКАМ ДРУГАТА ЧАСТ ОТ НАШТУ ФЕНУВЕ ДА СА ВКЛЮЧИ ТАМ ВИЖТЕ РОМИ,ЦИГАНИ,ПУМАЦИ,КАРАКАЧАНИ,АРМЕНЦИ,БУРГОДЖИИ И НЕВЕЖИ АДВОКАТИ ЧАКАМ ВА ДА ВА ТЕСТВЪМ ПРЕДИ ШОУТО НА СТЕИДИУМ ДЖАМИЯ ЛАУТА ПАРК АРЕНА.
    БАТ КОЙЧО Е РИШИЛ ДА СА ТЕСТВА ЗА РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС ЗА НАЙ МНОГО ЕБАНИ ЗАДНИЦИ.
    ЕХ КЪФ КЕФ АМА САМУ ДА ЗНАИТЕ ТО ТОЛКУЗ ГЕЙ БАНДИТИ НИКЪДЕ НЯМА ВА АХМАЦИ ЕВАЛКАРКАТА НА КРУШАТА ДЕТ МИ ГИ НАМЕРИ ТИЯ БАНДИТИ.
    КРУША ТИ СИ ВИЛИК СОБСТВИНИК ТИ СИ САМУ ЗА НАШТУ ЛОКУ ШТИ ЦИЛУВАМ КРЪКАТА ДЕТ МИ НАМЕРИ ТАЗ ИЗИСКАНА РАБУТА.
    ТА ДО ВСИЧКИ ГЕЙ БАНДИТИ ИДВАЙТЕ НА ДЖЕСИКА ДА Е НАПЪЛНИМ ОТ НА ПОЛУВРЕМИТО ЖА ИСКАМ 100 НАВЕДИНИ И НАМАЗАНИ ФЕНУВЕ В РИДИЦА ЖА ПОРЯ ЗАДНИЦИ С НОВИЯ КРЕМ КУРМОРЕЛА ТУ ПРО.А НА ОСТАНАЛИТЕ ЖА ГИ ПРИДАВАМ НА ЖАЛТУРЯТА ТЕ ГИ ЕБЪТ.
    АВЕ ОБЩО ВЗЕТУ ЖА ИМА ПОРНО СЕКС ЯКУ И ГИБЕЦИ,ТИЯ ЖЪЛТУРЯТА ГА НА НАМУШКАТ ЖА ВИКАМЕ БРАВО ВА БРИТЧЕДИ БРАВУ.
    АЗ КАТ ЧОВЕК КОИТО Е НА ВСЕКИ МАЧ НА ЛОКУ ЖА КАЖА САМУ,ЧЕ ТИЯ 10% СА ДОСТАЪЧНИ ОТ И НИИ НЯМА СМЕ И ТОЛКУВА ВА БАНДА.
    УТРЕ СЪМ В ПРЕГУВОРИ ДА ИДВАТ ВСИЧКОТО ПЛЕМЕ ОТ МАНОЛИТУ ШИКАЕРА СТОЛЮПИООВО ТА ЗА ШИКЕРА ВСИЧКЕ СА ТАМ АМА ГОРНО ДОЛНО ВЕДЕН НЕШЪТ НЕЩО,АВЕ ЖА ИМА ФЕНУВЕ ОТ СЕЛАТА НАМА СА ПРИТИСНЯВАТЕ.
    ЖА СА СЪБЕРЕМ ДА СИ ГЛЕДЪМЕ РИЗИЛА ОТ ТИЯ ЖЪЛТУРЯТА ЖА НА ЕБАНАТ ,ЖА НА ПОРНАТ ПОНЕ 3 ПАТИ ИЗОДЗАДИ.

    • 17
      19

      Аз съм селянче от Стряма…..
      Жълта тиква съм насрана……
      От Бутяфъ каза да съм мама….
      Облечен в розова премяна……и нарече тя ме Стоян катрана.

  4. 29
    7

    От сега сме се насрали,цялото Столипиново мирише на гомца.Пак идва Ботев любимеца на Пловдив,пак ще ни гаврят на терена и по трибуните

  5. 2
    24

    Не само че 10% са ви напълно достатъчно,ами аз ако съм на ръководството и високоволтов ток на оградата ще сложа.И като решите да се правите на голямата работа,10 феса в нокаут и ще мирясате,долна прокажена еничарска рязана пасмина!!!!
    САМО ГАВРА И УНИЖЕНИЯ ЗА ВАС ПОДЧОВЕШКА МОДЖАХИДИНСКА ГНУС!!!

  6. 11
    24

    Не мога да разбера, какво се джавкате – положението и в двата отбора не е за завиждане.
    Ние нека да се гледаме в нашата паница, щото срещу ЦСКА имахме 35 човека агитка! Това кога е било?!
    Аз помня как на такива мачове пълнихме цялата трибуна преди да я съборят…агитката ни беше радост за окото и феновете на другите отбори, футболисти и треньори говориха за нас.Истината е че се топим и това се вижда от посещаемостта на стадиона. Играем срещу шампиона Лудогорец и сме 2 000 човека…не знам дали и толкова имаше.При жълтите също отливът на публика е очеваден, така че не мога да разбера защо се дръглите, като крастави магарета?! При нас има препирни, интриги, конфликти не сме единни! Едните подкрепят Крушо другите – НЕ. Обаче на никой не му пука, че оредяваме все повече и все повече на Лаута.Трябва ни собственик, който да ни обедини.Не виждам в Крушарски такъв човек.

    • 19
      3

      Локомотив 1926 (Пловдив) – Лудогорец 1945 (Разград) 0:1 (0:0) /пряко по Диема спорт/ Video stats
      [0:1 Натанаел 58′], ~ 460 зрители
      25 ноември 2018.

    • 19
      1

      Трябва ни собственик който да изрита талибаните от “Лаута”!Те са причината хората да не идват на домакинските ни мачове.

    • 15
      5

      Ех адвокате , адвокате ! Няма тема , в която да не се опитваш да покажеш злобата си . Крушарски не бил собственикът , който да ни обедини . И това за човекът , който още ви плаща направените от вас дългове . Този , който вече 4 години ни издържа . Този , който сега плаща глобите , които вие с глупавите си хореографии и изцепки правите . Това е човекът , който направи отбор равносвтоен на най-добрите в България. Отбор , който ако не беше ощетяван от съдиите сега можеше да е в тройката . Отбор , който даже и без ключови играчи игра като равностоен с Лудогорец и накара шампионите да треперят до последно и по всякакъв начин да бавят играта . Да не говорим за съдията . То не беше ритане , бутане с две ръце на нашите играчи и още куп нарушения невидяни от съдията . Така , че адвокате имай срам и се спри вече .

    • 11
      3

      ами стани ти собственик, бе дървен философ.

    • 12
      2

      а на жълтите какво им пречи? Пак ли “Крушо”?!
      Ти сигурно си голям идиот щом още продължаваш да сееш интриги.
      Мислих, че си се отказал

    • 4
      8

      Спри да правиш интриги жълтур шибан,отбора играе добър футбол….той собственика му крив…

    • Ти си мега спрялия тип ! Ти какво очакваш Крушо да ви оправи още първата година ли ??? Факт е, че ако не ви бяха рязали сега щяхте да сте в топ 5 заедно с нас.Единствения недостатък на Крушо е че много говори същия като Батков е !Радвам се , че не си фен на Ботев тебе и твойте те хейтят !

  7. 21
    2

    Узунов май не разбра даваме 10% на домакинските (локо пд) които са постоянни гости на собствения така наречен стадион а оставащите билети на Ботев Пд които единствено могат да го напълнат защото последните години е пустиняк

  8. 24
    2

    Тия манговци наистина си мислят, че това е мача на живота. Преди това Ботев има много по важен мач с отбора на Берое. Мач с конкурент за челните места, мач с много по силен отбор, така че буфери не ангажирайте общественото мнение с мача на живота Ви

    • 15
      3

      За нас циганите мача е само един с ГРАНДА НА ПЛОВДИВ.

    • то понеже вие не мислите така тука още един малоумник се пише 3:0

  9. 17
    2

    Стадионът на “Лудогорец”след ремонта на трибуната за гости е с капацитет 11 000 зрители.ФК”Лудогорец”предостави на феновете на най-големите си съперници “ЦСКА” и “Левски”билети за целия сектор, тоест 2300 билета!Футболът е за феновете и ръководството на 7- кратния шампион го осъзна,демонстрирайки уважение към съперниците си .Така се прави!Всичко друго е празни приказки.

  10. 10
    22

    Жълтите цигани как сами си създават митовете и легендите. Необразованите и глупави жълти циганета им вярват хахаха Последните две гостувани на Лаута, върнаха от предоставените им билети. Единият път от 500 билета и втория от 700. На домакинство средно ходят по 300 души, на гостувания по 50. Предоставям им се бройка, която този сезон не са достигали хахахах Нямат стадион, нямат фенове, нямат бъдеще. Путяф, циганските путки от Столюпиново хахахахах

    • 23
      3

      Момченце,тези глупости ги говори на твоите мургави себеподобни.Жалки сте!Толкова жалки ,че останахте малцина талибани които ежедневно провеждат пропаганда и агитация.Резултатът е налице – стадион “Локомотив”пустее!На всеки домакински мач има трицифрено присъствия .ФАКТ.Апропо, хайде да направите публиката на “Ботев”Пловдив за смях!Искаш ли?Дайте 1500 билета и да видим какво ще стане!Последен въпрос защо домакинската агитка при по-добри условия за наблюдаване на мача ще дава за билет 3 или пет лева а гостуващата твърдо 10лева?Толкова ли сте социално слаби?

    • 16
      2

      Ох прост мангал дори на ,,смешната ни база” каквато няма да имате никога имаме средна посещаемост 2500 човека докато вие мангали имате не повече от 1200 на всяко дерби сте гости и 100 билета да пуснете пак ще сте гости мишкии

  11. 4
    9

    При капацитет на стадиона 11800 места, те пак ще дадат 800.

    • 15
      2

      Каква уикипедия,11 800 места са бяха на времето преди да им падне трибуната,след това сами си събориха другата и направиха едно скеле-простор за 100 потника.В момента лайнута е за 6 000 чавета.

  12. 18
    8

    Предстои мача на живота на умрелите цигани.Съдбата им е отредила-завинаги вечно втори във Филибето.

    • 9
      16

      Мача на живота е за вас селяци жълти…..ние си ва шибаме когато си поискаме.

      • 10
        3

        Глупости!Ние винаги сме заявявали -“ЗА НАС МАЧА Е САМО ЕДИН!”

      • 17
        5

        баш те ! юруууууш! аз си харесах по-черничкия принц , на него.

  13. 7
    17

    НАЛИ ПЛЮЕТЕ, ЧЕ ХОДИМ 500 ЧОВЕКА НА МАЧ…ДАВАМЕ ВИ 10% 100 БИЛЕТА И ЦЕЛУВАЙТЕ РЪКА!

  14. 28
    12

    Извинявам се предварително , но това са поредните КУРВЕНСКИ НОМЕРА на комплексираните мургавелковци от “Лаута””Ботев” Пловдив предоставя на всички гостуващи агитки максимума билети,повтарям на всички!”Локомотив”Пловдив предоставя максимума билети за сектор гости на всички агитки…без единствено и само на агитката на “Ботев”Пловдив???Този сектор събира поне 1200 фена и може да бъде напълнен единствено от феновете на шопските тимове “Левски” и “ЦСКА София” и пловдивския “Ботев”.На дървените шопи и селяни от цяла България билети се дават без проблеми а на съгражданите от “Ботев”УМИШЛЕНО не???То бива комплексарщина,злоба и омраза ,но вече копаете дъното!Последно, това тръгна от онзи злополучен за вас “кален мач”когато бяхте победени убедително и на терена с голове на Балтанов/първи гол на новото “Балтаново табло”/и Васев,както и на трибуните.Това е истината.

    • 23
      15

      Така е онзи калния мач беше последния на който бяхме напълнили клетката и направихме мангалите за смях и по терена и по трибуните,после и из града имаше припаднали столипиновци на няколко места.От тогава се насраха и дават по 500 билета.Страхливо племе са мангалите,но като направим стадиона и им даваме по 2000 билета ще им видим тогава какво ще е оправданието.Мръсни цигани,бой и мъки докато дишат.

    • 6
      17

      Билети се дават на агитки , не на дрогирани шимпанзета.
      Като са ви малко си купете за Спортклуб и Бесика .

    • 2
      6

      Мухльо,навремето цял пролетен сезон имахте СВОБОДЕН вход,като дойде дербито и го направихте с билети!Кой е комплексарът???

  15. 7
    16

    10% последователи на Жорко педераста ,известен още и като канара.

  16. 9
    28

    Жълти курвички искам ви тихички,аз съм вашият баща.Ще ви давам по някой лев да има за кифтета и пепси,ще ви построя един коптор за пилета бройлери като нашите,ще ви давам и по малко масло от мойта рафинерия за пиене и повече да сте смазани в гърлото като правите свирки на гранда Локо Пловдив.

  17. 25
    9

    Тия мангали пак се насрали че ще бъдат гости на собствената си лаута джамия.Така е като останаха 300 човека публика.Изгониха си публиката строшените черепи с потници и сега се чудят пак какви глупости да измислят.На Левски и ЦСКА им дават за целия сектор за гости но срещу жълтите ги е шубе.Мангалите винаги са били страхливци,това всеки го знае.

  18. 39
    9

    Всеки път едно и също. Страх да не сте гости на стадиона си. Изгонихте си привържениците, сега изгонете и феновете на гостите. За по-сигурно защо не се играе на закрити врати. Смешни сте бе.

  19. 37
    14

    Пак сме се насрали до ушите,пак ще треперим от жълтите и на терена и по трибуните.Всеки отбор в България дава неограничено билети,да идват повече хора,нали футбола е за хората,ще има и повече пари от билетите.Само ние сме такива страхливи мангали майна,на Левски и ЦСКА и другите даваме 3 пъти повече билети,но за дербито се насираме,защото жълтата публика е много по-голяма и мощна и ни прави за смях останалите 40 шматки на скелето,дето ядът бой на лягане и на ставане в Пловдив.Много нещастни мангали сме ,трябва да признаем,да бях станал от жълтите като малък ама вече е късно,да са еба простия мангал.

    • 15
      24

      Лудо цигане от изгрев-бойс така сме са насрали че ва блъскаме където ва хванем и последно 78м. а вие по колко билета давате на гостуващите агитки на село коматлу знаеш ли……и последно след мача като изядете спарчето та искам да бъдеш тук а не като предния беж лиске да ма няма.

      • 15
        11

        След мача няма да ви има никъде бе мангусто крива.Колко бой изядохте вече и от жълтите и от червените?Нон стоп гаврени и събличани тартори,последния даже беше вкаран в болницата в кома.Насрани столипиновски мърши,ще ви изселим към Кюстендил всичките до един в линейки и катафалки….няма място за мангали в града на Ботев.В нашия град.

        • 9
          11

          Града на Бутяфъ е Калофер лепилар смотан……а ти се радвай че баща ти блъскаше по строежите та ви дадоха една панелка в Тракия селяк скапан.

        • 3
          6

          Тоя дето говори постоянно за потрошени черепи е най-бития,унижаван и гаврен жълТУРЧИН!!!!

  20. 32
    7

    10%!!! Пак цигански страх да те изложат на собствения ти стадион…

  21. 30
    7

    Искахме и по малко но тряяше. И пак ще са повече от нас

Коментарите са затворени