Локомотив Пловдив започна да надъхва феновете си за предстоящото след 2 кръг дерби с Ботев.

“Локомотив приема градския съперник Ботев в дербито на 18-тия кръг на Първа лига. Бруно Акрапович и неговите възпитаници ще се нуждаят от най-силния си 12-ти играч по трибуните за важния сблъсък с “жълто-черните”!  Бъди на стадиона и подкрепи Локомотив! 4 декември /вторник/ от 17:30!”, написаха от фейсбук страницата на черно-белите.

29 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Otdavna nqma istinski futbol.Vsichko e toto za kakvo da hodqt horata na stadiona da si kusat nervite.Teatur Sulza I Smqh.S Chernite futbolisti v otborite I ismekqrskite prezidenti nishto nqma da se promeni

    • Те хора не ходят на мачове, а някакви комплексирани примати, висящи по огражденията и виещи и псуващи цял мач!

  2. 9
    7

    ЖАЛКИ КОМПЛЕКСАРИИ !!!
    ИДВА МАЧА НА ЖИВОТА ВИ АМЕБИ С ЛИЛАВИ ВЕНЦИ .ЩЕ БЪДЕТЕ БИТИ И ЕБАНИ НА СРЕД ДЖАМИЯТА !!
    ВЪН ОТ ГРАДА НИ КЮСТЕНДИЛСКА ИЗМЕТ !!

  3. 11
    5

    На жълтите можем да им врътнем само един качествен минет.

  4. 16
    6

    Ако Колеви и потниците бяха гледали(и ако разбират от тактика), щяха да видят срещу лудогорец израстването на ЛОКОМОТИВ! Това щеше да проличи още преди половин година, ако подшишквани от кантората колеви, не се бърка ха и на треньора и на президента!

  5. 9
    9

    Пичаги усещате ли кък жа на шибат тия буферля……ама ний жа га играйм беж лиске да на няма.

  6. 12
    14

    КАКВИ ФЕНОВЕ КАКВО НАДЪХВАНЕ НЯМА НУЖДА ОТ ТЕЗИ НЕЩА НАЙ ВАЖНОТО ВЪВ СЛУЧАЯТ Е ЖЪЛТИТЕ МОМИ ДА БЪДАТ ОНОДЕНИ КАЧЕСТВЕНО ТЕ И ЗАТОВА ИДВАТ НА ГОСТИ МИЛИТЕ СЪС НАДЕЖДАТА ТОЗИ ПЪТ ОРГАЗМЪТ ИМ ДА БЪДЕ ПЪЛЕН ЗАЩОТО КАТО ДОМАКИНИ НА СЕЛО КОМАТЕВО АНАЛНИЯ СЕКС ИМ ДОЙДЕ МАЛКО КЪС НЕ ЧЕ НЕ ОСТАНАХА ДОВОЛНИ АМА ДРУГО СИ Е ПЕТ ШЕСТ ПЪТИ ДА ОПИТАТ АНАЛНАТА НАСЛАДА ТАКА ЧЕ ПРИЗОВАВАМ МОМЦИТЕ СЪС ЧЕРНОБЯЛА ПРЕМЯНА ТОЗИ ПЪТ ДА ПОДХОДЯТ ПО СЕРИОЗНО И ДА ЗАДОВОЛЯТ КАЧЕСТВЕНО СВОИТЕ ГОСТЕНКИ ЖЪЛТИТЕ МОМИ ОТ СЕЛО КОМАТЕВО А КОЛКОТО ДО ФЕНОВЕТЕ ТЕ СИ ЗНАЯТ ПРЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

    • 12
      10

      ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ
      АВА ТЕБ ПЪРВО ТРЯБВА ТА ШБАМЕ ВА АХМАК МИНИ ПРЕЗ БОЗДУГАНА СЛЕД ТОВА ЖА ГОВОРИШ.
      ТЕБ НЕ СЪМТА ЕБАЛ ЗА ТУЙ СИ ТАКЪВ НЕ ЧОВЕК.
      ТА ДО ВСИЧКОТО СЕЛСКО ОБЩЕСТВО АЙ СА НАПРАИМ ,ЧЕ СМЕ НЕЩО ДЕ ДА ОДИМ ВСЕ ЧАВЕТА МАНГАЛИ ЦИГАНИ РОМИ И Т.Н. НА НАШТУ СТЕИДИУМ ЛАУТА ДЖАМИЯ ПАРК АРЕНА ДА НАПЪЛНИМ ПОЛУМЕСЕЦА И НАЙ ВЕЧЕ ДЖЕСИКА.
      АЗИ БАТ КОЙЧО ОТ СТРЯМА ВИ ОБИЩАВАМ НЕВИЖДАНО ДО МОМЕНТА ШОУ.ПАК ДА КАЖА ДЕ НАБИРАМ АСИСТЕНТИ И ТО НЕ ЕБАНИ ОТ ЖА ИМА СЕКС НА ЛАЙФ МАЙКА.КИБАПИ КИФТЕТА И ПЪРЖОЛАЦИ НА КОРЕМ ЖА ИМА ПОКАНИЛ САМ ОРК.ЛОКУ ДЖАНГО БЕНД ЖА ИМА РЕЛИГИОЗНИ ТАНЦИ ТИП КИЧЕЦИ АВА ОЩЕ МНОГУ РАБУТИ СЪМ ИЗМИСЛИЛ.ПА ДА НЕ СПОМИНАВУВАМ ЧЕ ЖА ИМА БРАТСКО ОНОЖДАНЕ НА ЖИВО.ДЕВИТ СИЛА САМ ОРГАНИЗИРАЛ ДА СА НА МАЧЪТ.
      ТА ДА ВИ КАЖА НА ВСЕКИ КОИТО ВЛИЗА ЖА ИМА ТУБА С КРЕМА БЕЗ ПАРА.
      НАЙ НОВОТО ПРОИЗВОДСТВО ОТ РАЗГРАД КУРМУРЕЛА ТУ ПРО СПЕСИАЛНО ПРОИЗВЕДЕН ЗА НАШТУ ФЕНУВЕ ААААААААА ДА ЖА ИМА ДЪФКИ СПЕРМУ ИДЪЛ НАЙ ВЕЧЕ ДОН КРУШОН ГИ ПОРАЧЪЛ ИДАТ ОТ ДУБАЙ ВА АХМАЦИИИИИИИИИИИИИ.
      ТА ИДВАИ ТЕ ЕМ ЖА СА ВИСИЛИМ ЕМ ЖА НА ИБЪТ ВАЖО Е КУПОН ДА ИМА.
      ЖЪЛТУРЯТА БРАТЯ ЖА НА ШИБАТ ЯКО АМ ТРЯБВА ДА СМЕ ТАМ И НАЗИ ДА НА ШИБАТ НАЗИ ФЕНУВЕТЕ ДЕТ СИ ВЯРВАМЕ ЧЕ ЛОКУ СА НЕШТУ ПОВЕЧЕ ОТ ДЪНИ РИБИ.
      АЙ СЯ ДА ВА ШИБАМ ВСИЧКИ ЧЕРНО БЯЛИ МОМИЧКИ С ВДИГНАТИ РЪЧИЧКИ.
      ИСКРЕН ВАШ ЛОКУ ФЕН И ТАРТУР НА АГИТКАТА БАТ КОЙЧО БОЗДУГАНА ОТ СТРЯМА.

      • 9
        6

        Как не се умори да се показваш колко си глупав. Омръзна на всички . Е , наистина глупостта няма умора .

      • 7
        7

        Стояне селянино стрямски ти си са побъркал тотално ве пич….ГОРД ЖИТЕЛ НА СТРЯМА САМУ АФД ТРАКИЯ…..или си мислиш че сега като живееш в панелка в Тракия и си станал гражданин…..не моето момче….ти генетично си объркан.

  7. 14
    12

    ЖАЛКИ КОМПЛЕКСАРИИ !!!
    ИДВА МАЧА НА ЖИВОТА ВИ АМЕБИ С ЛИЛАВИ ВЕНЦИ .ЩЕ БЪДЕТЕ БИТИ И ЕБАНИ НА СРЕД ДЖАМИЯТА !!
    ВЪН ОТ ГРАДА НИ КЮСТЕНДИЛСКА ИЗМЕТ !!!

    • 7
      7

      Величко великана от Стряма…..
      Ще го шибаме с новата премяна….
      Като гиздава мома ебана…….
      Уй поема на поляна……

    • 6
      9

      Кой го казва:отбор без име, емблема, история, ос нован със съмнителни далавери като недоразумение под име Ботевъ Сопот-Коматево! Всичко това се измяучи от минарето на Изгрев бойс джамия Столипиново, от мръсен жълт олигофрен!

  8. 14
    8

    12 тия играч, те си го изгонеха отдавна от стадиона. Голяма грешка!
    Няма я онази колоритна циганска публика, гласовита и винаги готова да бъде набита
    Да се отделиш от корените си е лошо нещо, рано или късно оставаш безличен!

    • 7
      9

      Тези същите,, цигани” ви биха, ебаха и ви пикаха на квадратните глави на магистралата до Стара Загора! За изпровдяк за Бургас!

  9. 15
    8

    4ерно бели мангали,мажете си задниците с вазелин 4е………….идваме,6те ебем,идваме,6те ебем !!!!!

    • 5
      7

      Ще лижите ли, педали от групата на жълтия педерунгел Жоро, А?

  10. 19
    2

    Няма го отдавна това дерби вече за съжаление на всички фенове,а като си спомня едно време на стадион девети септември по 40000 хиляди на мач. Футбола отдавна умря.

  11. 23
    3

    Ботевист съм ,за пръв път съм приятно изненада от коректно и колегиално написания призив към феновете на “Локомотив” . Без излишни глупости , без обиди към съперника.Така се прави,дано това да се превърне в традиция!

  12. 21
    6

    Фен клуба със своите интриги разцепи и рездели и агитката на Локото . На Бесика останаха една шепа привърженици на адвокатите . Останалите отново се преместиха на трибуна Спортклуб. Давате ли си сметка какво направихте вие от тъй наречения фен клуб . И преди и сега продължавате да нанасяте вреди на клуба . Преди направихте най – срамната страница в историята на Локомотив , като нашарихте терена с фашистка свастика и запалихте клада в центъра му . Няма ли да се спрете и да поискате прошка за злополучното си управление и да се обедините в подкрепа на клуба .

  13. 11
    15

    Жълтур, защо не си го навреш отзад мръсен Изгрев бойски циганин!

  14. 13
    11

    Айше,ако се съберем всичкото мангал,жална им майка,само локуто!

  15. 21
    4

    В 17:30 стадиона няма как бъде посетен от много фенове! Те и без това спряха да ходят по стадионите въобще!

    • 7
      3

      ами защо да ходят?! За да гледат как разни посерковци в черно се подиграват с труда на футболисти , треньори и публика ли??!!

Коментарите са затворени