Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов беше спряган за трансфер в белгийския колос Андерлехт от местни, а и от български медии. Оказа се обаче, че вероятността той да отиде в този колос е малка, дори несъществуваща.

Според белгийски издания, емисари на Андерлехт наистина са били на мача на националния отбор на България със Словения, за да следят изявите на трима родни футболисти. Сред тях е бил и Десподов, но след като той не се появи на терена заради леки болежки, те са се насочили към друг.

В полезрението на “лилаво-белите” са били още Тодор Неделев и Ивелин Попов. Но след като от това трио игра само Попето, те са обърнали внимание само на него. И според информациите, скаутите са останали впечатлени от показаното от 31-годишния капитан на “лъвовете”.

51 КОМЕНТАРИ

  1. Един от най-желаните ергени на Пловдив – Ерол Садъков предложи брак на своята любима вчера. Това стана на върха на Айфеловата кула във френската столица Париж. Избраницата студентката Христина Вутова. Двамата са от 5 години. “Сватба ще има, но не се знае кога, все още не сме решили”, заяви синът на футболната леганда Аян Садъков и е лидер на Младежката организация на ДПС в Пловдив

  2. Един от най-желаните ергени на Пловдив – Ерол Садъков предложи брак на своята любима вчера. Това стана на върха на Айфеловата кула във френската столица Париж. Избраницата студентката Христина Вутова. Двамата са от 5 години. “Сватба ще има, но не се знае кога, все още не сме решили”, заяви синът на футболната леганда Аян Садъков и е лидер на Младежката организация на ДПС в Пловдив

  3. 4
    4

    Явно на Андерлехт не им достигат децата да подават топката до тъча!

  4. 4
    9

    Андерлехт следи Неделев, Интерпол – Цецо Невинния, Цацаров – Самуилов….да живее Истанбулската конвенция!!!!!

  5. 4
    7

    Как се казва “пица” на фламандски….???

    • 1
      3

      Pizza,но в Брюксел се говори основно на френски,мисля,че Тошко ще се справи,и с Френския след Немския.

      • 1
        3

        Може пък Мележето и Косоков да са го научили на някой френски мурафет

    • 3
      2

      на майка ти ше подам един опулен – да лапа бяло сладко!

  6. 19
    13

    Мангалите от Столипиново бити и унижавани от всеки който ги набара.Бягат като истински жени на собствения си стадион,бити и гаврени от жълтите нон-стоп в Пловдив,всичките им тартори събличани и влачени по пътищата със строшени черепи по болниците.Сменяха си историята и годината на раждане като истински мангали,колят кочове и мажат гредите на стадиона си като истински турци.Ще ви изселим и последните останали 30 ултраси мангали от скелето с линейки в Кюстендил.Няма място за мангали в нашия град.Града на Ботев.

    • 13
      12

      Върла ако та набарам ще забравиш и за Ботяфъ и за Чардафон орловец……ще ти пръсна халката с ф-50….за да си доволна ма селска уроспио.

    • 11
      11

      Жива ли си ма , върла мъстийо ?
      Кога те изкараха от интензивното ?

    • 7
      8

      Как бе мухльо ще стане, на колене с вдигнати пухкави ръчички, ли? Както на магистралата до Стара Загора, нъли бе жълт изрод!

    • Върлата курва и трансексуална няма почивен ден!Майка ти дейба и боклука изроден,кога ли ще ти разхвърлят карантиите по улиците!!!

  7. 14
    7

    УМРИИИИИИ ОТ ЗЛОБА ЖАЛКО КОМПЛЕКСАРЕ !!!!
    ХАХАХХАХАХАХАХАХХХХАХАХХАХАХАЮ ТОЛКИВА СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН ЧЕ И ТВОИТЕ СЪБРАТЯ С ЛИЛАВИТЕ ВЕНЦИ ТИ СЕ СМЕЯТ .
    НЯМА ПО ЖАЛКА ИЗМЕТ ОТ ВАС КЮСТЕНТИЛСКИТЕ АМЕБИ !!

    • 4
      7

      Маймуноподобен , ти на училище явно не си ходил?! Майната на препинателните знаци! Това което си написал, няма никакъв смисъл! Просто си ЖАЛЪК! Не измъчва бозата в главата си, иди да издоиш козите, това което единствено ти се отдава в трудовата ти дейност! Послушай представител на интелигенцията на Пловдив ЛОКОМОТИВ!

    • ФЕС ПО-ЛЕКО БЕ,ЩЕ ПУКНЕШ НЯКОЯ ВЕНА!
      СОПОТСКА АМЕБО,ГОЛЯМ КОМПЛЕКС ОТ ПЛОВДИВЧАНИ!

  8. 11
    18

    Жълти курви, вие никога не сте били и няма как да бъдете истински клуб! Винаги сте били на подаяния от някоя партия. Я БКП я ДПС ! Нямате нито един играч или ваша легенда, която да е от вашата школа. Всичко е крадено по партийна линия. И днес е така. Квазимодо отива в Литекс и толкова. Ако някой пък друг го вземе, вие взимате 30% другото отива в Майнц. След 5-6 месеца го разкриват и ви го връщат отново. Гаранция! Тоя става единствено за село. Ставате само за съжаление жълтури. На балоните сте ненадминати.Живи и здрави.

    • 13
      5

      Останали сте 150 мангала на домакинските мачове бе сирак цигански.Кво се пениш толкова,мастио черна?

      • 3
        5

        Вие щото на село сте страшно много! 151!прос

    • 6
      4

      Момченце,ти си абсолютен олигофрен!Толкова простотия,омраза и злоба демонстрираш ,че повече няма накъде.Боклук!

  9. 13
    5

    Eh kurvite na plovdiv kolko ste jalki pishat za golemiya plovdivski otbor a v komentarite samo czigani ot zadniya dvor na lauta hahaha kolko ste jalki

    • 6
      6

      Поправка:ЖЪЛТИТЕ ТОТО КУРВИ НЕ НА ПЛОВДИВ, А БГ ФУТБОЛА!

      • Жълтите тото курви нямат нищо общо с Пловдив

    • Къв пловдивски отбор бе шалвар,вие сте и ще си останете турското-селско клуб от Сопот-Коматево!!!

  10. 13
    18

    Той е тук и гаджето му кръшка, а когато замине за Андерлехт… Само за информация: девойката се чука с трима фенове на Локо Пловдив. Съдба, какво да се прави…

    • 12
      6

      Какво ти пука с кой се чука е,да не е сапун да се изтърка,аз като съм чукал една дето ходише с един ваш тартор да се хваля ли ???

  11. 17
    5

    Само за информация,”Андерлехт”бяха страхотен отбор 70-те и 80-те години на 20 век.Спечиха 2 пъти КНК- 1976 и 1978,купата на УЕФА-1983 и два пъти суперкупата на УЕФА побеждавайки носителите на КЕШ за 1976 и 1978 ,съответно великите тимове на “Байерн”Мюнхен и “Ливърпул”.Въпрос- кой е единствения пловдивски отбор играл в турнира на КНК/купа на носителите на купи/?Жокер-това е първия български отбор стигнал до четвъртфинал в турнир на УЕФА.

    • 6
      16

      Да те и Нотингам Форест бяха голям отбор преди 100 години. Това радва ли те смешник жълт? Кажи къде са сега Андерлехт? Те Лудогорец са от 7 години в А група, ама имат 6 титли и 4 купи. Смешен си.

  12. 11
    17

    Това е поредния ММ-ач клуб който уж го иска но не знае че го иска? накрая или пак ще остане верен на село или най-много да го пратят при по-големият, комунистипески брат. И сложете червено кръгче с наспис +18 в долния десен ъгъл на снимката. Такива са изискванията в случаи като този.

  13. 18
    15

    всеки черно бял мангал заслужава да е със строшен череп.ние ботевистите ще се погрижим

    • 12
      14

      Ама точно като на магистралата до Стара Загора! Вече си си вдигнал пух четата наречени ръчички, знаеш какво да правиш, като видиш Буфер! По не са ти приятни сънищата, като на вашия Андрей! Андрей, от къде я измисли тази информация за Тошко! Защо жълтурите мачкате психически това момче? Вие с болните си амбиции го унищожихте, а беше най-големият талант!

    • 12
      7

      Ава вместо да трошиш черепи от ни га напрайш една чикийка ва….хем жа ти олекне хем пъпките по лицето жа ти са махнат ва серсем неден.

    • 6
      9

      а мияча на чинии колко има? ама истината.

  14. 19
    23

    Махнете тази снимка! Все пак и по малки деца гледат, а Хелоуин мина!

    • 15
      13

      Жепейци, вие от всичко жълто- черно се страсирате, ужасявате и получавате нощни напикавания…..

      • 11
        14

        Антихристе, кой се напикава и кой не, но ти се насираш постоянно от както М. Илиев ти го изпраска в 78′!

  15. 15
    9

    Всичките 5 “мнения “между 11:19 и 12:26 са дело на един и същ олигофрен.Само за информация.

    • 10
      10

      Не са не един несаааа. Така ти се иска. Отивай да крадеш жълта курво. Виж там нещо , локото кво правят че да го направите и вие на село.

  16. 14
    14

    Га жа почвами строежъ ва кьнари?

  17. 17
    16

    Хахаха абе той език незнае къв Андерлехт 🙂 тоя палячо е толкова тъп , че е по-тъп от гъза ми и никога няма да заиграе навън

  18. 14
    20

    Десподов ще играе в основния състав, а белоземският ще подава топките на тъча!

  19. 16
    21

    Андро, не спирай да ни забавляваш с жълтия катун и баба Неделя. Голям си.

Коментарите са затворени