„Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” организира детско Коледно тържество на 08.12.2018г. от 12:00ч. в ресторант „Алианс”.

“Каним всички деца, от малки до големи, които искат да чуят за много славни моменти в историята на Ботев Пловдив, разказани от легенди и хора свързани с клуба през годините, както и да се срещнат лично, снимат и получат автографи от звездите на сегашния отбор. Родителите им, естествено, също са добре дошли. За всяко дете сме осигурили подаръци, а също така и храна и напитки, подсигурени от нас, с които да подсладят още повече прекрасното преживяване.
Очакваме Ви, за да прекараме заедно един прекрасен и изпълнен с жълто-черни емоции ден!

Адресът на ресторант “Алианс” е ул. „Самара“ 13, 4003 Кършияка, Пловдив.”

15 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    7

    Може ли под такава статия толкова комплекси да се излеят от страна на черно белите мангали от столипиново?Ще ви изтрошим черепите на всички,до един ще ви събличаме гаврим и вкарваме в болниците, както досега се случи с абсолютно всичките ви тартори и лидери.И последните ви трийсе уцелели ултраси от скелето ще ги закрием и изселим към кюстендил с линейки.Мръсна мангалска сган.

    • 8
      3

      Вместо да трошиш черепи вземи да си врътнеш една чикия и да отпуснеш напрежението а пък и пъпките по лицето ще ти изчезнат.

    • 4
      2

      Хаххахаха тоя помак отдавна почна да ме разсмива.
      Абе келеш,излез от видеограта,че колко ли пъти си се насирал,когато видиш емблемата на Пловдивският любимец!

  2. 8
    16

    Жълтите курви цял живот крадат, крадат …и крадат! Няма такава гнусна сган! Като почнем от песните, откъдето с право им викат “жълти папагали” после светло-синият екип, после срещите с футболисти, посещенията на училища и градини……сега и “Коледа ” ще правят уродите?! Очакваме с нетърпение къде ще се изцвъкат за календар щото Локото пак уцели десятката с античния! ??? Да им подскажа на курвите жълти, или Хисар капия или изтопната порта? Само дето това са символите на Спортклуб и смеха, както и срама ще са пълни, ако го сторят? Но всички знаем, че жълтата сган няма срам и корест! Жалки крадци и плагиати!

    • 14
      7

      Момченце,ти си абсолютен олигофрен!Толкова простотия,омраза и злоба демонстрираш ,че повече няма накъде.Боклук!

  3. 7
    8

    пак крадат идеи. папагалу..какво да ги правиш

  4. 12
    12

    всичко присъстващи ритуално ще бъдат обрязани и ще получат подарък. Подарък ще е книгата на мюсюлманите, книгата на всички жълто-черни фенове. Корана! Малките ще пеят аллах акбар е жълт

  5. 12
    13

    В Пловдив само Зрънкови имали Коледа брей, брей, никой няма да празнува щото. ….абе що не си…..Майката

  6. 12
    13

    Жълтата коледа може да бъде само и единствено в Стряма……тъй ни рече нашия патрон бат Стоян канара.

  7. 12
    14

    Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак. Тук работата същата. В операта ги навряха зорлен тия селяни. Сега ако се снимат за календар на Хисар капия и направо да обличат черно-бялото райе.

  8. 12
    14

    Това е поредното плагиатство от страна на жълтите папагали! Черно бялата Коледа е уникална инициатива, която жълтите курви се чудеха как да откраднат. За тях никога не е било проблем да крадат! Нека поне да кажат, кой финансира събитието? Със сигурност не е фен клуба им, както е в Локото! Пак подаяния!? Жълти папагали. Пардон-курви. Чакаме и календара им….и там има какво да краднат от Локото!?

  9. 14
    14

    Това ми прилича на копиране на черно-бялата коледа. Ама какво може човек да очаква от жълтури, освен да крадат идеи от фенавете на Локо. Нищо ново. Така е от време оно.

Коментарите са затворени