Водачът в “А” ОФГ “Марица” (Цалапица) записа първа загуба в първенството на “А” ОФГ. Това се случи едва в края на есенния полусезон, в мач от 13-ти кръг, при гостуването си на “Секирово”. Лидерите в класирането владееха привидно ситуациите в мача, но изиграха тази среща по енерция и бяха наказани от коравия отбор от едноименния квартал на град Раковски. Домакините показаха дисциплина и разбирателство между отделните състезатели в тима. Въпреки загубата “Марица” (Цалапица) остава лидер с комфортна преднина пред втория. За момента това е тима на “Житница”, а разликата между двата тима е 10 точки. Утре са мачовете на другите тимове в челото на таблицата. “Секирово” излезе на трета позиция, като има 22 точки в актива си, колкото и “Житница”.

17 ноември 2018, събота, 14:30 ч / XIII кръг:
Секирово (кв.Секирово, Раковски) - Марица (Цалапица)      1:0 
Кричим (Кричим) - Вихър (Войсил)                           - 
Момино (Момино село) - Дълго поле (Дълго поле)            4:0 
Житница (Житница) - Тракия 06 (Стамболийски)              1:0 
Вихър (Белозем) - Металик 1938 (Сопот)                     - 
18 ноември 2018, неделя, 14:30 ч / XIII кръг:
Марица (Милево) - Марица 1951 (кв.Любеново, Първомай)      - 
Вихър (Войводиново) - Сокол Ф (кв.Долни Воден, Ас)         - 
Марица 2003 (Маноле) - Раковски (Раковски)                 - 

bulgarian-football.com

4 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    1

    Има срещи в “А” ОФГ, на които присъстват повече зрители от такива в Първа лига. А и няма причина феновете на футбола от това ниво да бъдат лишени от информация.

    • 1
      6

      И кои са тези срещи,м/у кои,, велики отбори,, е тази много публика? Или 20 пияни и чудещи се какво да правят в събота селяни е,, Велика публика,,? Може би имате предвид извънземните от Дълго поле, или онези от Долно Воден?

      • 3
        1

        Неграмотник като не те интересува защо четеш и знаеш всяка седмица какво пишат? Много е добре че се отразяват отборите от ниското ниво, поне играят по-честно и мъжки от горните нива. Андрьо продължавай и не им се обяснявай на такива калъфи???

  2. 1
    6

    Стига вече с тия селски отбори и мачове. Стига сте писали едно и също всяка седмица. Цалапица-Малапица… бля, бля… То футбол в,, А,, група няма вече, вие ми пишете за футбол в,, N,, окръжна.. Стегнете се малко.

Коментарите са затворени