Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович вече мисли за дербито с Ботев Пловдив на Лаута. Наставникът на смърфовете е започнал да гледа мачове на канарчетата и да анализира играта им, научи PlovdivDerby.com.

Междувременно днес смърфовете отново са изиграли двустранна игра с юношите до 19 години, научи нашата медия. Представителният отбор е победил тима, воден от Димитър Палазов, с 4:1. Канадецът Ходжапур се е разписал за младоците, а за мъжете на два пъти е вкарал Митко Илиев, веднъж Ожболт, а автогол на Паскалев е оформил крайния резултат.

40 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    3

    Удряй Бруно , ти знаеш как се ебе жълта сган !

  2. 18
    12

    Жълтурци, стадиона го почвахте октомври, но зиме не се строяло и хайде за напролет. Но пролетната умора е тежка за работниците и ще го отложите за лятото.Разбира се морето на строителите е по-важно от един строеж за едни селяндури с криви глави и ще го отложите за октомври… а зиме не се строи… ЗАВИНАГИ В КОМАТЕВО, ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИ, ЗАКРИВАЙЙЙЙ!!!…

    • Ставров няма ли да каже още някой нареден мач на Локо , че да земем да платим онея 40 бона дет общината ги иска ? Айде с Дунав много хора вкл. и аз се усмихнахме !

  3. 14
    12

    олеееееееее,жълтите пак идват да ни се изсерат на новото табло.отново 6те ни 4укат в дивия !!! да идват по скоро да ни из6ляпат и да си трагват като фараоните на ПЛОВДИВ !

    • 5
      2

      Вие жълти изроди нямате нищо общо с истинския Ботев! Истинския Ботев е в Крумово при Бат Митьо! В момента Локо е с повече победи и повече отбелязани голове, Т. Е. ние сме ви чукали много повече! Това, че ви сърби, ще ви начешеме до болка следващия мач! Долно комунистическо племе!

  4. 12
    14

    ЗДРАВЕЙТЕ ЖЪЛТИ ПРОСТИТУТКИ,

    СВИРКИ НА ПЕЕВСКИ ЦЯЛ ЖИВОТ. ЩЕ ВИ ЧУПИМ ЗЪБИТЕ

    ЦЕЦО ИБРЯМА wILL NEVER DIE

  5. 17
    11

    ДРАЖА ВЪЛЧЕВА СПАСИ ОТ РЕЗИЛА, БКП ИЗРОДИ.

  6. 17
    13

    Няма по-жалка сган от жълтата! Всеки ги шиба, те обаче искат още! Жълти курви!

    • 3
      2

      знаеш ли какви свирки правят? Ум да ти зайди.
      Абе мъжките ласки са най-силни

  7. 14
    9

    ЖЪЛТИТЕ ПОД ЯТАГАН, САМО ТОВА ЩЕ ГИ ОПРАВИ.

    • 6
      1

      те са жени при това леки. Имай милост

    • 14
      17

      Друго е трагедия от рода 7:3!БКП-то ви спси от много по- голям резил!

      • 20
        6

        Наско Пашев на кой мач вкара четири гола във вратата на “Локо”,този който свърши 5-2 или този 5-0?

        • 13
          9

          То има два резултата по 5:0 и то защото ги пощадихме,иначе отиваха на десятка тогава ?

  8. 22
    22

    Минутка за евтина реклама на жълтите подлоги!
    Акрапович да не е от вчера, че да се запознава с жълтъците, и мисля че го доказа на пернатите в 78мин. в кафеза. Има мач с Лудогорец, след това с Верея точно на Бруно му е до Борусия Дортмунд…пардон до коматевската циркова трупа!

    • 15
      24

      МА НИИ ОТ СЕГА СА СТЯГАМЕ ВА КАПУТИ ЧИСТИМ ТАБЛОТО ОТ ЩА ГО КРЪЩАВАТ НА НОВУ ВА ОТ БАЛТАНОВО ЖА ГО КРЪСТИМ НА ПЕТКОВО ВА ДА ГО ЕВА.
      МА НИИ ДО МАЧА С ЛЮБИМЦИТЕ НА ПЛОВДИВЪТ ДАЛИ ЖА ВЗЕЕМ ТОЧИЦА АААААААА ВА ДРУСАЛНИЦИ СМАЧКАНИ МИ СЯ СА СТЯГАМЕ ОТ ЦЕЛИ БИДОНИ С КРЕМА ЩА НИ ДОКАРАТ ОТ РАЗГРАД ЩА НА ПОРЯТ ЯКО ДОМУСА ИСКА НА ГРОМИ С ДУЦИФРЕН РЕЗУЛТАТ,ВИРЕЯТА ЖА СА ПОДГОТВЯ ЗА СПАРИНГ В ВТОРАТА ШИСТИЦА ДЕТ ШЪ СИ ЦЪКАНЕ ЗАЕДНО ОЩЕ МАЧЛЕТА И ПОСЛЕ ИДЕ ГВОЗДЕЯТ НА НАШТУ СТЕИДИУМ ЛАУТА ДЖАМИЯ АРЕНА.
      БРАТЯ ЦИГАНИ РОМИ ПУМАЦИ КАРАКАЧАНИ АРМРНЦИ И НЕКЪДЪРНИ АДВОКАТИ ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДРУЖНО НА СТАДИОНА ФА ЦЪКАМЕ МАЧЛЕТО С ЖЪЛТУРЯТА ОТ НИ ПРИСТОИ РИЗИЛ И ТРЯБВА ДА ГО ЗАПОМНИМ ДРУЖНО ВА АХМАЦИ.
      ТА НЕКА БРУНО СИ ПРАИ СМЕТКАТА С КОЛКО ЖА НА ШИБАТ И ДА ВПРЯГА ДРУГИТЕ АХМАЦИ ДА ТРИНИРАТ ОТ БАЯ СРАМ НА ОЧАКВА.
      АЙ СЯ ДА ВИ ЕВА ТЪПАТА НАДРУСАНА ГЕЙ БАНДА ДА ГО ЕВА.

      • 18
        10

        Тази олигофренясала статия(ако този пасквил може да се нарече така) нали засяга Локото, се допуска дори с изобилващи цинизми и вулгарщина! Какви бяха условията да се пише във форума, А! А, Андрьо, или за твоите хора жълтурите може! Стига с този двоен аршин! Вие затова докарахте държавата до този хал!

        • 6
          9

          Да се чете възмутен гражданин(техническа грешка)

          • 11
            4

            Манго,не се притеснявай,за циганин е нормално да прави “технически грешки!

          • Научи се къде се пишат запетайките, селяндуре, преди да се правиш на грамотен.
            Неграмотен, а тръгнал да се подиграва на човека зарати typo!!! Типичен папагал!
            И този форум, че е селски, селски е – този Андрешко така и не може да го модернизира като сложи един елементарен spell check.
            Невежи, неграмотни, но нахални – това са те родните папагали

      • 10
        1

        Андрей знае ли че зад ник ГОРД ЖИТЕЛ НА ШИКЕРА САМУ ЛОКУ стои едно стрямско недоразумение с име СТОЯН КАНАРА което е болно момче с комплекси и трябва да се лекува а не да запа тук форума с жълти фекалий…..ай ся по ще му приляга ГОРД ЖИТЕЛ НА СТРЯМА.САМУ АФД-ТРАКИЯ.

  9. 19
    16

    Андроооо стига с тези комплекси. Да ни си бил с Бруно че си измисляш, че гледал мачове на твойте селяни. Много сте малки. Не си вдигай акциите за сметка на гранда на Пловдив, нещастник.

  10. 23
    2

    Г-н Акрапович трябва да е на вълна “Лудогорец”,нали с тях сме в следващия кръг?

    • 19
      13

      Акрапович не е казал на каква вълна е! Измишльотина на жълтура! Страха от пловдивския любимец Локомотив е невероятно голям! Жълти проскубани папагали!

      • 12
        6

        Страх от коой??Пловдивски любимец?Невероятно голям???Хахахахахахахаха!През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Бухахахахахаха!!

        • 9
          4

          Само че приятелю,това две по 5:0,както и 7:3 е с Локо пд,а не с урода от Кюстендил!

          • 5
            12

            Никога Локомотив не е заличаван, а това са комплексарски жълти
            интерпретации! Заличен е Ботев, защото правата се държат в Крумово при Бате Митко! Затова селяните сте с друга емблема и с друго име Ботевъ! ЛОКОМОТИВ си със същото име и емблема, разбрахте ли тото далавераджии?

          • 2
            2

            Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”КО шъ кай

          • Пиши си каквото си искаш резак,истината е една!
            Урода сте вие,Венци Стефанов ви го каза-КОМАТЕВСКОТО ГМО!
            Защо иначе откраднахте емблемата на Рапид и сте ботевЪ?
            Защо ви запорираха емблемата и никой не ще да я купи??

        • 2
          11

          Мухъл, няма ново име, има поемане на пасиви и активи, и Велбъжд приема името ЛОКОМОТИВ! Вашият случай еточ но обратното! Та затова вие не сте Ботев, а сте Ботевъ и нямате емблема или по-точно оригиналната такава! Това е самата действителност, сельо!

    • 9
      6

      Локомотив е заличен 2001 година , факт , в Пловдив идва Левски кн, но това не е толкова важно важно е феновете кой отбор припознават, всички правят врътки по целия свят. . .

Коментарите са затворени