След изненадващия и неприятен хикс на Хебър с предпоследния „Спортист” в Своге преди седмица, тази събота в Пазарджик гостува пернишкият Миньор, който два кръга преди края на полусезона е на 7-ма позиция в таблицата с 23 точки. Към момента преди предстоящия XVI кръг хебърци са начело с актив от 38 точки. Евентуални нови загубени точки от домакините безспорно ще създадат сериозно напрежение сред феновете на клуба, а лидерската позиция на отбора ще бъде поставена под въпрос.

Припомняме Ви, че през седмицата двата отбора играха един срещу друг в зонален полуфинал за Купата на Аматьорската лига, но хебърци отписаха двубоя и пуснаха в игра повечето юноши старша възраст и логично отпаднаха след 2:0 с по един гол във всяко полувреме.

Предишната среща между двата състава за Трета лига в Пазарджик през август 2017 г. пък се запомни с ексцесии по трибуните, предотвратено масово сбиване, охранявана от полицаи с щитове пернишка агитка от стотина души и периодично възпламенявани жълти димки. Впоследствие няколко човека от двете агитки бяха осъдени на глоби и лишаване от посещение на спортни мероприятия за различни срокове, а водачът на пернишката агитка получи условна присъда. За предстоящия двубой по непотвърдена информация се очаква пристигането на 200 ултраси от Перник.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Виж се как пишеш бе да те плякам аз теб мангал

Коментарите са затворени