19-годишният външен халф на Беласица Петрич пристигна в Ботев Пловдив. За интереса на канарчетата към футболиста ви информирахме първи от PlovdivDerby.com преди няколко седмици (Припомнете си ТУК>>>).

Утре играчът ще бъде тестван от Николай Киров – Белия по време на контролата с Ботев Гълъбово, която е от 11 часа на централния терен на базата в Коматево.

Междувременно в Ботев Пловдив още умуват над офертите, които получиха за зимен лагер. От ръководството на жълто-черния клуб възнамеряват да пратят Асен Караславов в Анталия, за да се запознае той на място с условията, които предлагат различните хотели.

22 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    7

    Чудих се до къде са го докарали Изгрев бойските цигани, да крадеш шоколади?! Отговора е лесен, те откраднаха близо 60 милиона, построиха база с крадени пари! В гена на тези жълти цигани им е заложено! Божие възмездие има, и то идва квадрати олигофрени, нали дядо попе!

  2. 9
    9

    Га жа почвами строежъ ва кьнари?

  3. 13
    7

    Циганина от Локо що пак е в темите за Ботев? Да влиза в темите за катуна си дето ще си сътрудничи с Крузейро и ще играе мач с Ривър плейт.

  4. 8
    9

    Молива да внимава да не му платят в натура за онези избягалите от хотела в Турция без паспорти:))))

    • 5
      4

      Ще му бият една турска виза на задна

      • може пък да вземе да му се хареса ? знае ли човек?! случаи има много и случки има много

  5. 8
    15

    С тая звезда влизаме в шампионката лига. Саде ботив. Аййй канариииее юруууууш

  6. 11
    33

    50000рязани не турци, а мръсни, гадни цигани са във ваш фен, жълт клуб! Нямате ли малко морал тъпанар да спрете да се правете на такива каквито на сте, а именно честни и почтен и! С цялото си поведение от както ви знам, вие сте срам за Пловдив! Затова може би Всевишният ви изпрати на село, и отбора ви е с,, Ъ”накрая! Мръсна долна, жълта, комунистическа сган!

    • 19
      8

      Вие изобщо съществувате ли ??? 3- ма от президентите са ви убити, 1 е чист 1 се изгаври като ви събори трибуната, а в момента имате президент който се гаври с публиката ви .Вие сте символа за черно тото в България питайте ТоТо Динев да ви каже малко история ! Вие сте долни мишоци подвластни на Бойко Тиквата където и да отидете сте гаврени и наричани цигани ! това сте вие !

      • 7
        11

        Цецо Крадецо – 4 МИЛИАРДА!! МИЛИАРДА!!

      • 4
        4

        На вашите до един им гният кокалите по затворите , за кражби , за изнудване, за дрога, за фалирали банки и брокерски къщи и т.н.

      • 3
        4

        Жълт мухъл, тези затова не са в Локо! Те са в миналото! Вие какви сте? Защо ви викат ТОТО КУРВИТЕ на БГ футбол? В отбора ви играе футболист със спрени права за една година, точно за тото мушеничество! Ти си тръгнал да ми се правите на девствени! И един въпрос, защо сте с,, Ъ” на края на името?

    • 8
      3

      Арменско-циганското сдружение защо не вземе да си затвори устата и да си бий камшика посока Кюстендил.Вашият доведен баща Емо Наков ви чака, понеже другият истинският го цапнаха в десятката и отиде на едно място,което мисля че е време да посетиш и ти спермояд недодялан

    • 5
      1

      Я си е*и майката бе кюнлия .
      Може ли фен на най-циганския отбор да тръби ,че друг отбор е цигански ….това ако не е циганска работа,здраве му кажи!

  7. 14
    16

    Ибаааа!!! Као, че ли Роналдо идва. А после Локомотив взимал анонимници…

  8. 7
    11

    Пред СЪР КИРОВ – тоя ТАШАК не минава! Заплата ще взима! Няма да играе! КИРОВ НЯМА ДА СИ ПЛЮЕ В ЛИЦЕТО И ЮНОШИТЕ!

  9. 9
    9

    Асенката има да връща на орела:)Първо да му върне клюна и после в родината си!

  10. 13
    25

    Нова черешка ?!?
    Молив отива в Турция да го подострят/обрежат/

    • 17
      6

      тук ми стана смешно. Мерси че ми правиш деня по-хубав джанго 🙂

Коментарите са затворени