Ето как стартира сътрудничество между Локо Пд и бразилския гранд Крузейро

10
1088

Помощникът в щаба на старши-треньора на Локомотив Бруно Акрапович – Желимир Теркеш се готви да замине на едномесечна обмяна на опит в бразилския футболен гранд Крузейро. Това е първата стъпка от договореното преди ден сътрудничество между президентите на Локомотив и Крузейро.

От бразилския клуб са потвърдили, че ще участват с една от младежките си гарнитури – U19, в юношеския турнир, който ще организира президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски през лятото на 2019 година.

По силата на постигнатото споразумение двата клуба ще обменят треньори и играчи от школите си и ще реализират различни съвместни инициативи.

Припомняме, че президентът на Локомотив Христо Крушарски бе поканен от ръководството на бразилския клуб да присъства на двубоя Крузейро – Коринтианс, който се състоя вчера. Ден по-рано, по време на работна среща, бе постигнато споразумението за сътрудничество между Крузейро и Локомотив Пловдив.

10 КОМЕНТАРА

 1. НАЛИ СИ ИМАМЕ КЛЕТКА, ТОВА ЗА НАС ЖЪЛТИТЕ КРАСТАВИ ЦИГАНИ Е МНОГО ДАЖЕ.

 2. КОГА СТАДИОН ВА, НА НАС ВА ША ПРАЙ ВА САМУКУЛОВ ВА, ТО КАТОЛИК ЛЪЖИ ВА.

 3. 5
  5

  Когааааа стартира сътрудничеството? Преди мача с Ривър плейт или след?

 4. 10
  4

  Жълтите изроди, с кого ще си сътрудничите, НЕ ЧУХ? Много ще ви отива с Касъм паша!

  • 5
   1

   Приятелю, въпросът ти е неуместен! Жълтите са курви на Лудогорец и правят това, което им нареди Домуса. Иначе няма купи…

Comments are closed.