Ботев Пловдив ще пусне за следващото си домакинство ученически билети от 3 лева, научи PlovdivDerby.com. Предложението е направено към ръководството на клуба от КПБП. Талоните с преференциални цени за учащи ще са Южната трибуна.

34 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Чета и не мога да повярвам колко е зле положението,
    разни крадци и търтеи , разни рекетьори – наркомани….
    Къде попаднах ?
    Ама сега като падне тиквун и ви тегля един шут, балък не съм

  2. 21
    1

    Хората по трибуните на базата намаляват все повече и повече заради боклуците от клуб 500, които прогониха много хора. Особенно на онзи див нерез васко ИЗмамата, който скача да бие и се заяжда постоянно с ботевисти, а през другото време го лапа на палийски, който му е обещал ресторант и магазини на новия стадион. Също така заради предстоящите мръсотии и загуби, които са подготвили за Белия с цел да го изгонят, защото им е неудобен. Да умрете в мъки алчни боклуци!!!

    • 16

      Тези дето хвърляха по скамейката на гостите и ни докарваха наказания и затварянето на сектора ли? И тези дето васко ИЗмамата им раздава карти на ветерани за да са зад скамейката на Белия да го псуват и обиждат ли? Тези дето само чакат изборите за да напълнят гушите на гърба на Ботев, като милко-приятелката на татоиста. Същите тези, които едно време взимаха пари от христолов за да го подкрепят? Знаем ги.

  3. 9
    7

    Е сега всички фенове на сдружението ще се запишат отново в училище за да плащат по три лева. С един куршум два заека – да се напълни стадиона и да не се чуват вече маймунски звуци.

  4. 13
    7

    Чудесна инициатива…..бат Стоян канара даже е осигурил каруци дружно с партизанска песен да ги извозва от Стряма……ай хаъйрлия да е.

  5. 9
    10

    Младите фенове са от Локо. Кое дете ще иде на село да гледа мач???

  6. 10
    15

    Ние сме свикнали да взимаме, не да даваме! Така че, ръководството да смени тактиката! На входа на базичката по три кебапчета и Пепси /безплатно/ и ще е фул!
    Ъййй кьнарйеее !!!

  7. 15
    14

    Пак пълно със столипиновска гмеж.На тия рошави мангали само разцепване на черепите и по интензивните,ще ги откажеми последните им останали трийсе ултрасчета.Няма място за мангали в нашия град.Града на Ботев.

    • 15
      6

      Върла намажи дивия с грес че идвам да та отпора селяк скапан.

    • 3
      2

      Как няма да е пълно с цигани, ми вие сте 50000 хиляди само в Изгрев бойс Столипиново, бе мърльо квадратен!

    • 4
      1

      Вашия град е село Коматево недоклатена курво

  8. 15
    6

    Хайде на бас! 14.11.2018 at 23:45
    1
    След края на сезон 2018-2019 ще има класиране за посещаемост , тогава за пореден път „Ботев“ Пловдив /въпреки това ,че играе официалните си мачове на тренировъчната си база/ще има повече зрители от „Локомотив“ ! Нека всеки футболен фен да си направи изводите сам.
    Reply

    • 10
      5

      Е, и? Ти оговори защо южната трибуна е празна мсеки мач. Искаме стадион за 19 000 не можем един за 2 500 да напълним. Кво ни занимаваш и се мериш с циганите. Това, че накрая ни е ще имаме 1 500 човека средно на мач, а те 1000 кво те топли. Едно и също е. Няма ги феновете вече.

    • 3
      2

      Питам за един приятел, Рачо се казва, защо играем на тренировачната база в Коматево а не в Пловдив?!

  9. 8
    17

    Следващото предложение на КПБП: -3лв билет, хондог и новия сингъл на Азис.

  10. 17
    2

    Вижте, когато държавата и управлението и са бом-бок , какво очаквате от фътбола и въобще всичко останало? Кви фенове, кви 3 лева? Всичко е фалш и хората го знаят! Ако спорта е спорт, ако стадионите не са проблем за никой, ако собствениците на ФК са толерирани от закона и си дават парите за просперитет на клуба, а не заради уговорка с правителството и черното тото, и 20 лева да са билетите, стадионите ще са фраш! Сега сме останали по 2,3000 балъци по съадионите, но намаляваме с всеки изминал мач, защото фалша и безперспективността ни убиват. Стандарта на живот е под всякъква критика и никой вече не вижда смисъл да даде 3, 5 или 7 лева за мач. И е прав! Тва е истината. Тия били “цигани” другите “селяни”…Не, всичките сме болни от една болест, това че усещаме фалша и липсата на бъдеще. За хората отдавна победите на любимия отбор не са проиритет, защото житейските проблеми са огромни и като се натрупат, кой му пука за футбола? Просто е.

    • 8
      1

      Абсолютно вярно, няма такава умряла държава, футболната инфраструктура е жив ташак, мафията владее всичко, всичко е нагласено, нормално е да не му се занимава на човек да ходи.

      Как ше ги стигнем нормалните държави? Никак.

      Е например, смотания квартален отбор на QPR, дето е от ранга даже не на Спартак или Марица, ми на Векта или де да знам кво в мащабите на Лондон и дето ходя да ги гледам редовно тея смотаняци, всеки мач има поне 10 000 фена.

      Ботев ПД в нормални условия трябва да играе пред поне 20 000 всеки мач, ама ей на.

      • Нормално е да не му се живее на човек в такава държава! Ти от хубаво ли си в Англия?

      • 2
        1

        Защото прост мияч на ЧИНИИ там няма Лумпени от клуб 500 да просят пари и да хвърлят бомби, димки и бутилки!!
        А хората ходят 3 поколения на мач и ГЛЕДАТ истински футбол спокойно!
        Без да се притесняват, че някой звучащ неандерталец ще удари детето им с бутилка или друго!

        • Мангал прост, като оставим сакатите опити за заяждане и след задължителното уточнение че заради такива ебани в главите мангали с български паспорти като тебе страдат всички нормални българи, на които се създава лошо име и след като ти намекна че само данъците ми на година са повече отколкото си мечтал да изкараш в целия си безсмислен живот, ще те светна че това между агитките в България е детска играчка пред това което е било преди време в Англия.

          Само дето в нормалните държави има закони, които се прилагат, а не мангали да си разкарват каруците из града необезпокоявани, да крадат квото им падне и малоумната власт да си затваря очите, щото нали избори.

          Та, еби си майката проста и не ми обяснявай кое кво е, щото с тоя мозък е загадка как изобщо не забравяш да дишаш, не да пишеш в нета. Тъпанар.

          • Бягай на мивката бе педал .
            Като си идваш ходи на зъболекар, не си уби времето в нета

  11. 11
    14

    Айде при нас е ясно. Много фенове спряха да идват заради простотиите на Крушан и като цяло аматьорското ръководене на клуба от Чаво и “елеците”, които си нямат грам понятие от ръководене на профисионален клуб. Въпреки това на “Бесика” не сме паднали под 100 човека. Спадът при жълтите обаче и липстващата агитка е шокиращ факт, дори за мен. При положение, че отборът ги радва, играе добре, преди година “спечели” 2 купи /всички знаем как/ Самуилов им обеща стадион и още сумати надути балони…..Или вече им стана ясно, че ги лъжат или просто наистина са разочаровани от подаръците към Лудогорец и Левски. Въпреки всичко обаче агитка от 30-40 човека си е за срам и позор. И то това не само в един мач, а в няколко поредни.

    • 11
      5

      Хората са разочаровани, искат стадион, искат истински мачове, ние бяхме една бригада от 20 човека не сме пропуснали мач от 1994 година с малки изключения, но на базата си е като на база и като прибавиш мачове като този с Лудогорец от 2-0, 2-3………Няма място за гостуващи фенове, губи се емоцията, бюджета го свиват от нова година, което означава, че амбициите клонят към НИЩО, за стадиона само лъжи вече 3 години, всичко е по течението и чакаме да се блъснем в някой камък или направо скала…..Ходим в Бургас, там поне се очаква мачовете да са истински……

    • 7
      9

      “Пловдив сме ние 1926“?!?!?!??!??¿?¿??¿?!!?!?!
      хаххахахххахххааххаххахааахххахаха
      ТИ НИКОГА НЕ СИ ИМАЛ НИЩО ОБЩО С ПЛОВДИВ !!!
      НЕ СИ ЗНАЕШ ЖАЛКАТА ИСТОРИЯ (1926)!!!
      И НЕ СИ СИ БРЪСНАЛ ДЕВСТВЕНИЯ МУСТАК !!!
      И АЙДЕ ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАМ
      ЖАЛКА ТИ МАМА ЦИГАНСКА

      • Ето заради такива идиоти и от Ботев, и от Локо, прибави ограбен ия ни живот, спряхме да ходим по мачове изобщо!

    • 11
      5

      След края на сезон 2018-2019 ще има класиране за посещаемост , тогава за пореден път “Ботев” Пловдив /въпреки това ,че играе официалните си мачове на тренировъчната си база/ще има повече зрители от “Локомотив” ! Нека всеки футболен фен да си направи изводите сам.

  12. 13
    25

    Ако ще и 1 лев да го направите
    За Порно спектакли няма нужда. Хората не са тъпи. За това базата е празна.

  13. 9
    22

    Клетката с маймуните нещо празна ?

    Нови шебеци ли ще привличате ?

    • 23
      7

      Ти гледай скелето на Лаутджамия, че няма 20 души!

  14. 19
    9

    АВА СКИВ ГИ ТИЯ ВА КАК ПРИВЛИЧАТ ФЕНУВЕ ААААААААА,НИИ И БЕЗ ПАРИ И СПРИМОЦИИ ОТ СКАРАТА И ГИБЕЦИ С ОРКЕРТАР ПА НЕ МОИМ ДА СЪБЕРЕМ ФЕНУВЕ ЗА СКЕЛИТУ ДЖЕСИКА ПА ДА НЕ КАЗВАМ КОЛКО ЧАВЕТА ОДАТ НА МАЧУВИТЕНИ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.
    ГА ЖА ГИ СТИГНЕМ ТИЯ ЛЮБИМЦИТЕ НА ГРАД ПЛОВДИВЪТ ВА ЕИИИИИИИИИ АХМАЦИ.
    БЕЗПЛАТНО ВА ИБА С КРЕМ ПРО КУРМОРЕЛА И ПА ТАЯ ДАВА ЕБА В ДРУСАЛНИЦИТЕ ЛОКУМУТИФСКИ.АГИТИРАМ ВСИЧКИ СЕЛА ДА СА НА СТЪДИОНА АМ НА ПРАЗЕН.
    А ТИЯ 3 ЛЕФА И МЛАДИ ФЕНУВЕ АААААААААА.НИТ СКАРА ИМАТ НИТ ОРКЕСТАР СИ ИМА НИТ КАТ НАЗИ ГИБЕЦИ ФЪРЛЯТ АМА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.

    • 5
      22

      Много ба 3лв. Айше не дава. Вика за сиганска баница да има. Саде ботив

  15. 30
    9

    Така се прави! Браво!
    Мъдро решение.
    Европейско мислене европейски отбор!

    • Какво е европейското мислене, бе фен? Ще ни направят по 3000 Евро заплатите, от новия бюджет, това ли е, А?

Коментарите са затворени