Чавдар Цветков коментира пред PlovdivDerby.com наказанията наложени на трима футболисти на Локо Пд от ДК към БФС.

“10 пъти гледах ситуацията. Аз не видях никой – никого да удря. Как този делегат видя удари? Защо никой от Славия не е наказан? Радо Станев беше първи да тича към тунела. Какви са тези наказания по 5000 лева за червен картон? Нас колко точки ни взеха съдиите с грешните си отсъждания? Като се почна от мача с Етър, после в Стара Загора и за капак в Русе. Обясняват ми от ДК, че те записи не гледали, наказанията били по доклад. Някой докладва ли на нас, колко точки ни отнеха? Не ни дадоха дузпа срещу Етър, отмениха ни гол срещу Берое, ощетиха ни в Русе. Били наказали съдията, нас това какво ни грее, точките ли ще ни върнат?”

31 КОМЕНТАРИ

  1. Този алкохолик нали беше подал оставка?

  2. 4
    6

    ПА НИЙ СЯ КЪТ ИДИМ В ТУРЦИЯТА НА ЛАГЕРЪ ШЪ СЪ ППОБРАТИМИМИ С ФЕНЕРБАХЧЕТУ И КАНАРБАХЧЕТУ ЗАВИНЪГИ!

  3. 6
    11

    АВА КОЛУ ПАТИ СЪМ ВИ КАЗЪЛ ДА НЕ СА ДЖАВКАТЕ С ЖЪЛЪТИТЕ ВА ДА ВА ЕБА В НЕГРАМОТНИЦИТЕ ДРОГИРАНИ ДЕБА.
    НАШ ЧАВО ВЕЧНО Е ПИЯН ВА АХМАЦИ ТО НАШИЯТ ФИСКУЛТУРНИКЪТ ЗА НИЩО НЕ СТАВА ВИ СА ПИНЯВЕТЕ С ЖЪЛТУРЯТА ААААААААААА.АВА ГЛЕИТЕ КЪФ ГРАМОТЕН И УНИКАЛЕН ФУТБОЛ ИГРАИМ САМУ ААААААААА,ТВА ЧЕ НЪ ИБЪТ ДЕТ НА ФАТЯ НИЩО ОБЩО С БРУНО АААААААААА.
    ГА ЖА ИГРАИМ ФУТБОЛ КАТ ЖЪЛТИТЕ АААААААААА
    АМА СА ПРАИТЕ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ АЗИ БАТ КОЙЧО ВИ ОБИЩАВАМ ОТ СЯ САМУ ГЛАВИЧКАТА ВИ ВКАРВАМ В ДУПАРИТЕ,ОТ ЦЯЛ БОЗДУГАН АКО ВИ ГО НАДЯВАМ ВИИ ИПУШВАТЕ ИЗКУКУРИГВАТЕ ВА АХМАЦИ ПРОСТИ ДРОГИРАНИ,ГА СТЕ ГЕЙ БАНДИТИ ДА СТЕ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.
    НАШТУ ЛОКУ ВЕЧНО Е ОРЕЧИНО ДА Е ЗАД БОТЯВА ВА ОТ ТЕ СА ГРАНД НА ГРАД ПЛОВДИВ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ,ТАЗ ГОДИНА ПА ЖА СМЕ ДЪНИ РИБИ ЖА ИГАИМ СЪС СИПТЕМВРИ,ВИРЕЯ,БОТЯВ ВРАТЦА ВИТОША И Т.Н. ТО ТАМ НАЙ НИ ПРИЛЯГА ВА АХМАЦИ ЗА ПРАИМ ПАРИ И БИДЖЕТ ЗА ДОГУДИНА ВА ТОТО ЯКО И ТУИ НИ Е РАБУТЪТА ВА КАПУТИ.
    КО ДА ПРАИМ ПРИ ГОЛЕМИТЕ ДЕТ ЖА НА ШИБАТ ВСИЧКИ ДЕТ НА ФАТЯТ АААААААА.
    СКОЙ ДА СА МЕРИМ В ПЪРВАТА ШИСТИЦА АААААААААА.
    С ЛУДОЕБЕЦ ДЕТ ЖА НА КЛЕЦАТ СЯ СЪС ПОНЕ 7,8 КРЕНВИРША С ЦСКАТО ЛИ ТИЯ ГА НА ФАТЯТ НА ИБАВАТ КАК ЦИГАНИ У ДУВАРА ААААААААА ИЛИ С ЛЕЦКИ КАТ НА ШМУЛЯТ У ДИВИЯ САМИ ПО ВЕДНАЖ АААААААА БИРОЕТО Е ДРУГА ТЕМА ВА ТАМ ЛИГЕНДАТА ША НИ ВИКА ПАК ДА ВА ЕБА В ЦИГАНИТЕ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ АААААААААА,ИЛИ С БОТЯВ ДЕ СЯ НА КАРАТ ДА МИИМ ТЪБЛОТО ОТ ША ГО КРЪЩАВАТ С НОВУ ИМЕ ААААААА ВМЕСТУ БАЛТАНУВО ЖА Е ПЕТКОВУ ААААААААА МИ МУРЕТО КАК Е ВИЖДАТЕ ТАЯ РАБУТА ТАМ ЖА НА ТЪПЧАТ С ПАЛАМУДИ ОТ ЗАДИ ААААААААА .
    ТА СИ ТРАИКАМЕ СТАМ ДЕТ НИ Е МЯСТУТО ЖА СИ ПРАИМ ТОТО ЖА СА НАСТРОИВАМЕ ЗА БАЗИ СТАДИОН И ТАКА АААААААААА.
    ВИ КАЖА САМУ ТРЯБВА ДА СА МНОЖИМ ОТ НА СКЕЛЕТО НЯМА ВЕЧИ ХОРА ТО НА ЦЕЛИЯ СТЕИДИУМ ЛАУТА ДЖАМИЯ АРЕНА НЯМА ПОВИЧИ ОТ 200 ЧАВИТА ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ.
    ОТ ЦЯЛА СТРЯМА Е НА АРЕНАТА И САМУ НИИ ПЛЮШТИМ КИБАПИ И КИФТЕТА ААААААА.
    ТА ВЗИМАИТЕ СА У РЪЦЕ ДА ВДИГАМЕ ОБУРОТЪТ ОТ СКАРАТА ОТ СКОБАТА АТАКА ЯКА ТАМ СИСТРИ МАИКИ ЛЕЛИ ВСИЧКОТО ДА СА ПРОДАВА ЗА БЛАГУТО НА НАШТУ ЛОКУ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.
    ТА СЯ ДА ВИ ГО НАБУТАМ ЯКО В УСТИТЕ МИРИЗЛИВИ ТОЗ МОЯТ БОЗДУГАН ДА ВА ЕБА АХМАЦИТЕ.

    • 8
      2

      ГОРД ЖИТЕЛЮ НА СТРЯМА.САМУ АФД-ТРАКИЯ. с партизанското име СТОЯН КАНАРА и живущ в Тракия на панелка……ти си стигнал дъното ве селяк скапан……бай Наско стрямския пак ти е пробутал от нелегалната пърцуца……и защо не беше толкова активен га яде спарчето на бат Митко78 а са беше покрил на село и ни ВОПЪЛ НИ СТОН…..да та еба в селяка скапан.

    • 1
      5

      Ти си по-зле от циганите бе колега,много почваш да дразниш с глупостите които явно само ти си четеш и разбираш…..
      Не си оригинален ,рииш ли?

      • 3
        1

        Върла мажи дивия с грес и батко ще дойде до Тракия да та отпори скапаняк стрямски.

  4. 9
    1

    вземи се скрий ве алкохолик.ти си пионка на 4и4о Венци!

  5. 8
    4

    Чаво много си пиян. Ти гледа ли мача?Легендата на Славия поседнал в скута на Дон Крушар де Архентинос- Гаучо и вика наздраве .. За два гроша от ракетчика критикува родния си отбор… Такива са пияните български легенди..жалка картина..

  6. Гн Цветков това трябваше да се каже преди 2 дена, от някой отговорен в Локомотив, а не след дъжд качулка, същите сте, като нас в Ботев, назначава ме си директори, а намаляме бюджета за състезатели, за какво изобщо взимате една кошница пари, ако пък някой нормален може да каже, директорска държава, а работници няма ! Вместо някъв измислен борд “ръководители” може да се вземат играчи или да се развива Дюш, ама тва е ?

  7. Те запаси не гледали??????!!!!!!???? Ми ГРЪМНЕТЕ СЕ , изобщо закво ли се коса с БГ футбол , бахти и трагедията, само клетви тука хвърчат, а Лудогорец, Чорбата и Говедата абонирани за тройката, че то стана като преди 89 година, който е трети е за златен медал, сега четвъртият………

  8. 12
    7

    Абе някои питал ли се е защо чаво постоянно е седнал, до като дава интервюта…?хахахаха наздраве

  9. 18
    1

    Господа, какво се учудвате – тази “държава” е пълна с мутри и мутреси!! Всички, който са на пост са или от едната или от другата група
    А народа е страхлив и само навежда покорно глава.
    Така няма да стане и след 20 години пак ще сме си най-бедната и най-корумпираната държава в Европа

  10. 14
    8

    Чавдаре на никой не му пука за нас батко,останали сме 200 манвгала.Наздраве все пак.

    • 5
      4

      А пък нас Чандъра ни го каза че сме една шепа помаци на базата и не заслужаваме стадион.

  11. 9
    3

    Чаво мълчите и не ревете…Взеха ни точки и пак Плондера поръчваше на съдиите!
    Защо си мълчите ходете при ПЕРУШАН! Идете в ПРОКУРАТУРАТА и искайте всички съдии и Делегата на детектор на лъжата!Пишете до УЕФА…до ФИФА!

    • 11
      3

      абе ти знаеш ли в коя “държава” живееш? Ами нали ако клуба го направи, то последствията ще са още по-трагични, а теслите още по фрапантни!!
      Това трябва да се направи тарикатски и то съвместно – фенове и ръководство всеки по неговия си начин.
      Не виждате ли, че онези клякат само пред голяма тълпа фенове тръгнали към БФС??!!

  12. 15
    19

    Жълтата курва Гамакоглу провокира Анте.
    КоР за БФС

    • 10
      2

      Значи викаш пак жълтите са виновни? 🙂 Човек ти имаш психичен проблем с Ботев! Да не са те изнасилвали жълти фенове в черния насран гъз, че все жълти виждаш навсякъде?

      • 3
        6

        Виж записа бе пискюл анадолски!Виж как жълтото курве се пъне на Аралица.
        Ама Аралица какъвто е едър,поне да му беше избушил 2 прави между веждите,оня жълт капут една седмица щеше да е като в мъгла.
        Поне да знае за какво го наказват.

  13. 15
    8

    Редно е феновете да се намесят и да пукнат от бой дежурния делегат, съдията, Гамаков и още двама-трима от Славия.Само тогава ще има справедливост! Защото на пияната перука от БФС не му пука за футбола в България. Бой по манерката и за няколко месеца ще влезат в релси!

    • 11
      2

      но това трябва да стане извън стадиона. Като онзи съдия, на когото счупиха капачките по времето на Жоро Илиев….
      тарикатски

  14. 20
    2

    Тези неща се казват преди да ни накажат алкаж некадърен. Хубаво, че е Спасов да те попита иначе и това нямаше да кажете!

  15. 20
    7

    те “записи не гледали”. Само порно. Ебаси СГАНТА и блатото дето е в тази “държава”!!
    Ама така ще е докато народа си мълчи и се кефи как го е….

  16. 17
    6

    Чаво тоя път е бил трезвен? Казал е истината!

Коментарите са затворени