“Сокол” (Марково) постигна ценна домакинска победа над “Хасково-1957” в мач от 13 кръг на Трета лига – Югоизточна група. “Соколите” надделяха с 2:0 над тима на Емил Ангелов, който е новак в групата, но успява да се задържи в средата на класирането до тук. Полицията задържа част от агитката на червено-белите, която мяташе бомбички на игрището в пловдивското село, съобщава haskovo.marica.bg. Над 20 фена на Хасково подкрепяха неистово отбора при гостуването на “соколите”.

Агитката на Хасково развява червено-бели знамена на път за Марково, снимка: haskovo.marica.bg

Привържениците на водения от Емил Ангелов тим Хасково 1957 споделят в открито писмо до Sportal.bg, че вчера, при загубата с 0:2 като гост на Сокол (Марково), няколко местни фенове са потърсили саморазправа с гостуващата агитка, голяма част от която съставена от родители с деца.

“Ние, феновете на ФК Хасково 1957, присъствали на срещата със Сокол (Марково), останахме крайно възмутени от организацията на срещата, по време на която дори нямаше охрана. 

В средата на първото полувреме на двубоя, на който присъстваха много фенове със своите деца, селски бабаит се приближи до нас и започна да ни заплашва. 

Същият, четвърт час преди края, се върна обратно при нас, отново започна да псува и обижда и дори започна саморазправа с един от нас. Към въпросния бабаит се присъединиха и други. 

Спаси ни единствено фактът, че мислехме трезво и гледахме да успокоим положението, тъй като между нас имаше деца, които се изплашиха много. 

Крайно възмутени сме от това, че никой от охраната на стадиона не дойде да ни защити. Добре, че бе нашето ръководство.

С уважение,
Фенклуб ФК Хасково 1957”

2 КОМЕНТАРИ

  1. Markovo e selo …te nqmat fenove kato Haskovo da hodqt po gostuvania.Ne o4akvai nqkoi da doide.

Коментарите са затворени