Председателят на Съдийската комисия към БФС Йордан Сталев даде пресконференция, на която призна, че главният съдия Ивайло Стоянов е трябвало да отсъди дузпа за Левски в мача за Купата на България срещу Черно море, пише Sportal.bg.

Както е известно, Пламен Димов игра с ръка при подаване на Обертан към Костов, който чакаше да нанесе удар в наказателното поле. Ситуацията беше подмината от Стоянов.

“Наказателен удар има и Ивайло Стоянов трябваше да отсъди дузпа за Левски. Това е причината, че Стоянов го няма в нарядите за този кръг.”, обясни Сталев.

Въпреки това, Йордан Сталев заяви, че е доволен от преставянето на реферите.

“Съдийската комисия е доволна от представянето на съдиите до този момент. На комисията не е нужно определени отбори да пускат жалби, за да бъдат наказани определени съдии. За тези 13 кръга има само две официални жалби”, коментира той.

“Клубовете да забравят, че могат да си избират реферите. Докато аз съм председател на съдиите, това няма да се случи. Всеки може да има каквито си иска желания, но Кабаков, Тодоров, Стоянов и всички останали съдии в Първа лига, ще свирят мачове на Левски, тогава когато аз и Съдийската комисия преценим.”, добави още Сталев.

11 КОМЕНТАРИ

  1. хипнотизирани са сталевци от подкупи и корупция или са луди всичките.
    Уефата защо не ги забрани тия убийци на футбола и назначава директно
    чужди свиркачи и се отърсим от дежурните шоско селски и лайну медалисти завинаги…

  2. ето така изглежда и се държи една истинска курва

  3. това е начина да се издигаш в България – да лижеш на големите. подлец!!

  4. Футболните съдии не са случайни момчета. Все са синчета и роднини на членове на изпълкома и не рядко оценката за работата им се дава не от зрителите,които гледат безобразията творени от тях,а от татковците на отговорен пост. Шуробаджанащина и некадърници,некадърници и шуробаджанащина,както навсякъде в държавата.
    Днес Сталев удари дъното като каза,че въобще не го интересувало, кой ги харесвал и кой не,те щели да са хората,които ще реферират мачовете и никой да не си помисля,че ще допуснат рефериране на мачове на съдии отвън. Явно за да не се нарушава предварително зададения сценарий.

  5. Абе Келеш, миналата година Локото ги чупиха от тесли, тази година и нас зафанахте тънко, тънко, само на Стивън засадата отчитам като бонус за Ботев и до тук, Кретен си Сталев щом говориш така! Ти ще кажеш кой да свири къв си ти точно, че не мога да се сетя да ти. …… .

  6. 10

    с кви очи ги говориш тия работи бе цървул! селянин , подлога на мокета

  7. 17

    такла ще е докато нямкой не му счъпи тиквата на този урод…. в БГ явно само Левски и ЦСКА са важни – другите са попълнение.
    Затова донякъде се кефе на Лудогорец, че им разцепи гнусната хегемония – въпреки, че и те се изродиха

  8. 15
    2

    Град нещастен Локомотив беше ощетен 3 поредни мача!!!Мълчахте като Пут.и сега хленчи измекяр!!
    Данните си съдийството в Газа!
    УЕФА трябва да се сезира постоянно!
    Шмекери долни!

  9. 16

    Пълен смешник.Пак се надупи на водещите отбори.

  10. 18
    1

    Де*ба твойта мама продажна! Съдийството било добро??? Само за Левски имало дузпа??? Всичко друго е шест! Нас колко мача ни ощетиха бе грозник? Нямаме мач да ни дадат по малко от 4-5 картона! Боклук!!!!

  11. 18
    1

    Това изказване е пълен смях, но след “реакцията” на българския народ за “уж болните деца” си звучи някак на място.

Коментарите са затворени