Бисент Карагерен даде интервю пред БЛИЦ СПОРТ в навечерието на мача с ЦСКА. Двубоят от 14-ия кръг на Първа лига е утре от 15:00 часа на “Лаута”. Карагерен смята, че “смърфовете” имат сили да победят устремилите се към първото място “армейци”.

– Каква е нагласата ви преди домакинството на ЦСКА? Имате ли сили да измъкнете нещо от “червените”? 
– Подготвихме се идеално, нещата в отбора са много добре. Ще направим всичко възможно да не загубим, даже дори се надявам да спечелим. Играем с един от най-силните отбори в България. Всеки иска да се доказва срещу силните. Надявам се да успея да вкарам и утре. Да, не е важно кой бележи, а Локомотив да побеждава. Но наистина бих се радвал много, ако се разпиша във вратата на ЦСКА. Тъкмо Христо Крушарски този път да не ми се кара.

– Собственикът на клуба ли ти е най-големият критик?
– Да. Когато не побеждаваме – винаги се кара. Но е нормално да бъде така. Той дава парите, той коли и беси. Важното е, че ни има доверие. Крушарски винаги ни казва това, което не му харесва. Има големи изисквания към нас. Специално на мен много ми се кара, когато не бием. С него се уважаваме взаимно, страхотен шеф е. Ще се постараем утре да го зарадваме, както и феновете ни, които са прекрасни и винаги ни подкрепят.

– Преди дни вкара на бившия си отбор Дунав, който елиминирахте от 1/8-финалите за Купата на България (б.р. – Локомотив спечели с 2:1 в Русе). Направи впечатление, че не се зарадва при гола. 
– Нямаше как да се зарадвам, тъй като много уважавам всички в Дунав. Имах добър период там. Хората в Русе ме обичат, аз също много ги уважавам. За нас беше важно да продължим за Купата на България. Имаме големи амбиции в турнира. Ще дадем всичко от себе си.

– Имате ли предпочитан съперник за 1/4-финалите? 
– Който и да се падне, трябва да сме готови да го победим. Мечтаем да спечелим Купата на България. Локомотив и феновете имат нужда от подобен голям успех, но нека не избързваме толкова. Ако побеждаваме наред, нещата ще се случат.

– Място в Tоп 6 ли е основната ви цел? 
– Да, това е първото и най-важно. В момента сме шести, но няколко отбора дишат зад врата ни. Искаме на всяка цена да се утвърдим в шестицата.

– Лесно ли се работи с Бруно Акрапович?
– Тренираме доста здраво. Всяка тренировка при него е доста интензивна. Аз и съотборниците ми даваме всичко от себе си. При този треньор не може да си на 70 или 80 процента, а трябва винаги да си на 100 процента и постоянно да се доказваш. Акрапович е добър психолог. Знае на всеки футболист какво да каже и как да го мотивира.

– Защо не беше капитан в мача срещу Дунав? Димитър Илиев изведе отбора с лентата.
– Решение на треньора. Не мога нищо да кажа. Каквото той каже, това става. Той е шефът. Аз слушам и изпълнявам. Тренирам, раздавам се във всяко занимание и всеки мач. Важното е Локомотив да побеждава, няма значение кой е капитан.

– Разузнахте ли добре ЦСКА и кои са силните страни на съперника?
– Трябва да внимаваме много с Десподов и Мауридес. Тиаго Родригес също е класен футболист. ЦСКА има силен отбор и неслучайно се борят за шампионската титла. Със себераздаване и хъс можем да ги победим. Ако вкарам на ЦСКА, много ще се радвам.

– Българите в Локомотив разбирате ли се добре с чуженците в отбора ви, които не са никак малко?
– Колективът ни е на доста добро ниво. Няма значение дали чужденците са повече от българите. Разбираме се идеално. В мачовете показваме, че нещата са добре. Надяваме се да продължим да побеждаваме.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    1

    Дано днес след мача Крушарски да не ти се скара!:) Успех Биска и “изяще” прасетата!

    • 10
      2

      В гъза ти на ЕЗЕ паламарката, жълт педераст!

  2. 26
    12

    Биска и да вкараш и да не вкараш на ЦСКА не е от значение……важното е че го отпори на жълтите глисти и от тогава базичката си има име КАРАГЕРЕН-АРЕНА.

    • 6
      15

      АВА ГА НИИ СИ ИМАМЕ БАЛТАНОВО ТАБЛО ТОГАЗ И ЖАЛТУРЯТА ЖА ИМАТ КАРАГАРЕН АРЕНА.
      ИМА ОЩТИ МАЛКУ ВРЕМИ И ЖА ГО ПРИКРЪСТИМ НА ПЕТКОВО + ЛАУТА ДЖАМИИ СТЕИДИУМ АРЕНА.
      СЯ ИДЕ СИВЪН ЛУДИЯ ДА НА ПОРИ И ЖА КРЪСТИМ ТЪБЛОТУ И ТРИБУНАТА СКЕЛТО БЕ НА ПЕТКОВ ВА.
      НЯМА МИРЯСАТЕ ВА БАНДИТИ ПРИМИРЕТЕ СЕ И СИ СЕДНЕТЕ НА ДУПАРИТЕ ИБАНИ.
      НИИ СМЕ МАЛЦИНСТВО РОМИ СМЕ ЦИГАНИ ПУМАЦИ КАРАКАЧНИ МИРИЗЛИВЦИ СМЕ ВА АХМАЦИ.
      НИВГЪЖ НЯМА ДА ГИ СТИГНЕМ ЖАЛТУРЯТА ДОКАТ НЕ СА ПРИМЕСТИ ОТБОРЪТ В СТРЯМА.
      ТИЯ ЖА СТРОЯТ НИИ ЖА ГИ ГЛЕДЪМЕ КАТ МРЪСНИ ЧАВЕТА ДЕКА ЖА ГИ СТИГНИМ ААААААААААААА.
      НИИ ВЕЧНО СМЕ БИЛИ ДЪНИ РИБИ И ЖА СИ УСТАНИМ ТАКИВА,ТА МИРЯСАИТЕ И СИ ДРЪЖТЕ МИРНО ИБАНИТЕ ЗАДНИЦИ ОТ ЖА МАХНА ПРИМОЦИЯТА И ЖА ВА ПОРЯ БЕЗ КРЕМА.
      СЯ ТИРЕТО ОТ ЛОИЧ ШАНА ПОРНАТ АМА ПОНЕ ЖА ИМА ШОУ ГИБЕЦИ КИБАПИ КИФТЕТА СФИРКИ ЖА СМЕ ДОВЛНИ САМУ ДА НЕ НА БИЯТ ОНИЯ ИЗВЕРГИ ОТ ТОЯ ПАК ЕМ ЖА НА БИЯТ ЕМ И ЖАНА ПОРЯТ ДЕТ ДУПКА НАМЕРЯТ.
      100% КАРАГИРЕНЧО ЖА ГО ПОРНАТ ЯКО АМА НЕ 100% АМ 1000%.
      ТА МАЙ МОИТЪА РАБУТА ЖА Е МАЛКУ АЗ СЪМ ГО НАТОЧИЛ ЯКО АМ ДАНО И ДО МЕНИ СТИГНАТ НИЩТАТА АЗ ПОНЕ ЛЕКИЧКО ЖА ВА ПОРЯ ОТ БАТ КОЙЧО ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ ЛОКУМУТИФЦИ.
      СЯ ВСИЧКОТО РАЯ НА СЕИДУМА ЖА ВИКАМЕ КЛУТО ГЛАС ИМАМЕ.
      АЙ СЯ ДА ВА ЕВА АХМАЦИТЕ ДА ВАЕВА.

      • 15
        3

        Стоянчо от това повече няма накъде просто си стигнал дъното……никой няма вина че си от Стряма тейко ти е селски бек от Стряма и ще си останете винаги кюнлий от Стряма.

        • 1
          8

          АВА ПИЧАГА ОТ СА ПЕНИШ ВА АХМА ОТ БАТИ СТОЯН СЕ СПОМИ И СИ ГИ ИСКАШ ТОЙ ДА ТА ШИБА ААААААА.ДА ЗНАШ ДА СИ ОБЪСНЕШ ДУПАРАТА ОТ ТЕБ КАТ АНОНИМЕН ЖА ТА ПРАСКАМ БЕЗ КУРМОРЕЛА.
          ЖА ТЪСИШ БАТ КОЙЧО БОЗДУГАНА ОТ СТРЯМА КЮНЛИЯ С КЮНЛИЯТА ДОЛЕН ДРОГИРАН.
          АМА СМЕ САМУ ЛОКУ НАЛИ КЮНЛИЯ АНОНИМЕН.И ДА ЗНАШ НИИ СМЕ ГРАЖДАНИ А НЕ СЕЛЯЦИ И ПУМАЦИ МОИ СМЕ САМУ РОМИ ЦИГАНИ АМ С БРАТЯТА ОТ ШИКЕРА СМЕ ПОБАРАТИМИ.
          АЙ СЯ ДА ТА ЕБА В ГАЗО ЦИГАНИН ДОЛЕН.

          • Стоян лайнара дет му викат канара……тъп селяк от Стряма сега живеещ в панелка в Тракия…..намажи си задника със крем от куромела и батко ще та изплющи…….ай хаийрлия да е.

        • 8
          2

          Личи си и от Луната че си от Бутяфъ…..но нямам вина за това.

      • 6
        2

        Ти си абсолютен олигофрен, независимо от фенските ти пристрастия, ако изобщо имаш такива!

  3. 21
    11

    Успех Биска,успех и на Локото,дано бием ГМО-то.

Коментарите са затворени