Ръководството на Ботев Пловдив ще стартира преговори с 1 дузина играчи за нови договори през ноември научи PlovdivDerby.com. Голяма част от състезателите на канарчетата са с изтичащи контракти и от клуба ще се опитат да ги задържат, като преподпишат с тях.

Полският вратар Даниел Кайзер вече е взел решение да удължи договора си с Ботев (Пловдив) и да продължи да се развива с екипа на „жълто-черните”. Треньорът Николай Киров, който е бивш страж, също е доволен от изявите на титуляра от началото на сезона и е обсъдил с ръководството, че той трябва да бъде задържан. Играчът е благодарен, че Ботев му даде възможност да играе елитен футбол, вместо да се подвизава в полската Трета лига. Отделно от това той е влюбен в Пловдив като място за живот. Кайзер е в отлична възраст за своя пост – 26 години, и само при много силна оферта би се замислил да си тръгне. Освен това той е уверен, че под ръководството на Николай Киров и неговия екип допълнително ще успее да развие качествата си. Даниел пристигна при „канарчетата по препоръка на бившия вратар на тима Адам Стаховяк. Той търпеливо изчака своя момент през миналия сезон, за да се превърне в първи избор през този за сметка на миналия през Лудогорец и Левски бивш национал на България Иван Чворович.

Останалите играчи, чиито контракти изтичат са Иван Чворович, Радослав Терзиев, Йордан Минев, Филип Филипов, Густаво Афонсо и Стивън Петков. Към тях трябва да прибавим преотстъпените на Несебър Атанас Ташолов и Радослав Апостолов, както и Милко Георгиев, който в момента защитава цветовете на Пирин (Благоевград).

6 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    9

    УТРЕ Е Димитров ден. Редно е да се преустанови усилената работа на Копнежа и строителите да излязат в заслужена почивка до пролетта. Тогава с нови сили ще продължат започнатото от Самуилов.

    • Обаче строежа на кенефа в супер базата в Гувидарци, трябва да продължи неспирно,иначе през зимната подготовка звездите национали на гейбандата пак ще усерът трънаците.Ако се почне пък супер стадиона и бежанската база,никакво спиране!!!

  2. 4
    11

    Този път не подписвам срещу непарични средства.
    ЦСКА ми дава парични

Коментарите са затворени