Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Иван Йотков коментира слуховете за трансфер на Тодор Неделев в ЦСКА-София.

“Стига спекулации около Тодор Неделев. Няма нищо вярно около твърденията за евентуален негов трансфер. Нека не се набърква и името на собственика г-н Георги Самуилов. Самият футболист неведнъж е доказвал, че иска да играе в Ботев. Тези спекулации вредят на неговото развитие”, обясни Йотков, цитиран от “Меридиан Мач”.

21 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    13

    След две седмици почваме стадиона! Допълнително ще уточним годината!

  2. 29
    7

    Ботев произвежда национали.1 в мъжкия.2-ма в младежкия и ОСЕМ юношески национали.Мангалите от Столипиново нямат нито един и затова се пукат от злоба.МАнгалите могат да правят национали за Индия:)

  3. 8
    22

    Трактористът е ПРОДАДЕН!!! Вие какво искате дабви кажат от ръководството!
    Ще видите през зимния трансферен прозорец!!! Ушатия е продаден на тирето 100% но през зимната пауза ще говорим

    • 22
      5

      Ще ти се пукне жлъчката от злоба,мангусто кирлива от Столипиново.Дори да е продаден какво?Ботев ще прибере милионите и това е.Тебе кво те интересува толкова?Пачавра мангалска с разбит череп.

      • 3
        7

        Кви милиони – ? 000 евра и другото под масата

  4. 20
    7

    Неделев най-перспективния български футболист и най-добрия в А група.Безброй оферти отхвърли през години и от Левски и ОТ ЦСКА и от Лудогорец.Казал е че в България ще играе само за Ботев.Ако продължава с добрите игри за националния отбор и за Ботев още тази зима ще го продадем в чужбина за няколко милиона.Напред Ботев.

    • 8
      12

      Тошко, остани завинаги в Ботевъ! Това е мечтата на феновете на Локомотив! Сега ни радваш с отиграванията си и с онова воле… Е на тренировки децата вкарват много такива, но хич да не ти пука. Да те бяха пазили. Само една препоръка: вместо през второто полувреме да се криеш зад противниковите играчи, по-добре излез и си почини…

  5. 11
    26

    за какво “развитрие” става дума??!! Та този вече е на 26! години!!??
    Един посредствен и лесно предвидим футболист, който медиите на собствениците на БотевЪ през годините (Цецо Крадецо и Пеевски) изкуствено направиха звезда с цел продажба!
    Това е истната за Неделев! СТИГА балони!!

  6. 17
    5

    Нормално е за най-добрия български футболист в момента да има интерес и оферти.Ако продължава доброто представяне в Ботев и националния отбор още през зимата ще подпише някъде на запад.Такива като ловешките тирета или разградските турци могат само да мечтаят за такъв играч.

    • 10
      19

      ти сериозно ли?! “най-добрия български футболист”??!! хахаах
      Вкарал гол на … КИПЪР… и станал звезда. хахаха.
      абе вие папагалите, на коя планета живеете?!

      • 13
        6

        Ако не беше тъп мангал щеше да знаеш че безспорно Неделев е най-перспективния играч в бг първенството.Всички фенове на всички отбори биха се кефили да гледат такъв играч,дори и мангалите от Столипиново но не си признават.В България Неделев ще играе само за Ботев,още много черни гъзове има да оноди докато го продадем в чужбина за няколко милиона.

  7. 24
    7

    Това да не е лИгендата Камбуров дето обикили цялата А група и като вкара на мангалите вика “да ви еба мамата”

  8. 10
    28

    Жълтата сган не е казала нищо! Просто трябва да дойде зимата и трябва да замажат положението дотогва! Гришата има да получава много пари от жълтата сгсн, защото дълго им помагаше след падането на крадеца, с който бяха в добри мфиотски отношения! Петрол, автомобилния завод и т-н…Джуджето може да вземе квазимодо когато поиска и ако въобще иска ! Това е поредната реклсма на ушатия и нищо друго! Жълти селвки!

    • 9
      7

      Мангал мръсен заради такива като тебе ще ви мачкаме където ви хванем,ще ви съдираме от бой и ще ви събличаме по пътищата като кучета,долен злобен кюстендилски циганин.Изсрал един куп лъжи и клетви,боклука цигански гнусен.Джуджето може да иска много рабори циганче,това не е ФК Столипиново,който им свирне на вашите цигани палят с 200 от лаутджамия.Джуджето още от миналата зима не е спирал с офертите ама курец,а на такива злобни мангали като тебе пак казвам ще им се стъжни живота цигански.Нямам търпени да ви набараме пак някъде да ви съдерем с шутове мама ви дейба подлите мангусти.Само че много се криете никакви ви няма в Града на Ботев.И с право,много бой ядете по улиците.Всеки да си знае мястото.

      • 7
        13

        Миячо на жинии в Лондонското гето, мачкаме ви и на терена и извън него. Ти си един коматевски селяндур, имиграрал в Англия

        • 9
          8

          Искаш ли да се видим още днес някъде в Пловдив да ти скъсам черния гъз?Такъв коматевски селяндур ще ти дам че ще сърбаш супички през сламка с месеци,мама ти дейба мангалска.Извън терена ни мачкате пишките,бауш.Ще ви гаврим докато дишате.

Коментарите са затворени