Ръководството на Локомотив Пловдив остро осъди случилото се преди две вечери на Лаута, когато група фенове отидоха на стадиона за да потърсят сметка от треньор от школата заради негов пост в социалните мрежи (ВИЖ ТУК).

 

Позиция на ръководството на ПФК Локомотив Пловдив

На 16 октомври бе извършен грозен и безпрецедентен акт на демонстративно потъпкване на основни човешки права.

В 19:15 часа група от около 30 лица нахлуват на помощното изкуствено игрище на комплекс „Локомотив Пловдив“, прекъсват тренировъчния процес на един от треньорите в школата и обграждайки го, му отправят заплахи за саморазправа, като всичко това се случва в присъствието на децата.
Тази група самозабравили се индивиди погазва законите на Република България и нарушава Вътрешноклубния правилник на ДЮШ на Локомотив Пловдив, чиито разпоредби гласят, че външни лица нямат право да влизат на игрищата по време на тренировка. По време на провеждането на учебно-тренировъчен процес игрищата са работно място и освен треньорите, футболистите и помощния персонал, външни за клуба хора нямат работа там.

Нека на самозабравилите се припомним, че според член 144, ал. 1 от Наказателния кодекс, заканата за извършване на физическа саморазправа, е престъпление, а вербалната агресия в присъствието на деца, се третира от законодателството като форма на насилие спрямо тях.
По повод тази безпрецедентна и безобразна проява ръководството на ПФК Локомотив Пловдив категорично заявява:

Ние няма да позволим наши служители да бъдат тормозени и заплашвани на работното си място!
Няма да допуснем децата, трениращи в клуба, да стават свидетели на низки страсти и мутренски демонстрации!
Няма да допуснем родителите да се притесняват за децата си, изпращайки ги на тренировка!
Няма да останем безучастни към подобни престъпни деяния! 

Нека всички, които си въобразяват, че за тях правилата и законите не важат, бъдат наясно, че ще сезираме отговорните органи и институции и ще настояваме да бъде приложен законът в цялата му тежест.

 

18.10.2018г.

                                                       Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив

39 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    1

    Само да ви кажа колко закона биха нарушили тези престъпници ако бяха в една нормална държава, а не в Булгаристан:

    1. Навлизане в чужда собственост без разрешение
    2. Заплаха за саморазправа
    3. Организирано престъпление

    Веднаха щяха да бъдат осъдени по бързата процедура като организирана престъпна група.
    Само, че България отдавна е Булгаристан или по-точно царството на Тиквата и нищо няма да се случи.
    От това страдат единствено тези, които все още спазват законите и моралните норми и живеят в България. Другите, които не са склонни да склонят глава и да понясят беззаконието, отдавна са в чужбина

  2. 8
    2

    Проблема с тези отрепки, които от години са се самозбравили на Лаута може да се реши много лесно и ТРЯБВА да се реши ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ.
    Камери навсякъде и сезиране на правораздавателните органи!!! Бързо, тоно и лесно!!!
    На всики ни омръзна една шайка неграмотници да се правят на фактор на Лаута!!
    Затова нормалните фенове не ходят там откакто стана преврата срещу Коко

  3. 2
    17

    Колкото по-скоро Крушарски си тръгне, толкова по-добре за любимия отбор. Комсомолецът не е нашия човек. Лъжец и празнодумец,клоун който постоянно ни прави за смях. Затова скоро ще го принудим да си тръгне. Ние не сме мишки, като селяните от Коматево

    • 1
      2

      Аз мисля, че Крушарски не е лош човек, като проблема е в това, че е супер неориентиран и дълбоко въведен в заблуждение. Та той идва на стадиона веднъж на две седмици, в добрия случай. Което си е нормално де, все пак си има и друг бизнес. Проблема обаче е, че като го няма, няма и контрол върху това което се случва и възприема само това, което му се каже от назначените от него служители. А те какво друго могат да кажат освен, че всичко си е перфектно, клуб, школа и всичко друго си върви добре, но там има някви хора които плетат интриги. А кои са тези хора- това са феновете, които са ежедневно на стадиона и виждат всичко. И затова ги боли. Както са казали колегите по-долу един от най-вредните и гнусни хора е Радко Врагов. Той внушава на Крушарски, че недоволните са една шепа хора, а това се вижда реално от посещаемостта на мачовете. Хората просто правят пасивен протест, като не идват на Лаута. Има пък и такива, които са по-активни и си казват мнението. Хора разни.

      • 4
        1

        Дончо,Думанов и компания пак ли изплувахте от лайната
        Спрете да хулите хората

      • стига лъга драги. Хората не идват на стадиона от както изгонихте Коко и правихте простотии, а не от днес.
        И не само Врагов е против вас, а всички нормални фенове, на които им пусна от вас. Аз дори не го познавам кой е този Врагов!!
        А вие, че сте една шепа се видя многократно. Най-малкото ако бяхте повече щяхте да се покажете, а не да пишете анонимни декларациики като страхливци

    • 7
      3

      Ти или си малоумен, или жълт педал! Колеви, тролеви, потници и всяка друга ниско интелигентна сган разберете едно, забравете къде се намира Лаута! Сигурен съм, че когато съм отделял от залъка на децата си, за да помогна поне с мъничко да издържаме отбора, вие не сте дали и една стотинка! Накрая, крадците Колеви обраха по най-долен начин мангизите, и сега се чудят какви сплетени да завъртят, за да пречат дори на малкия напредък в отбора! Няма да ви стане номера проклетници изтъкани от злоба и злъч! Ние сме огромна маса, обичащи Локомотив!

    • Само защото наричаш жълтите “селяните от Коматево” не значи, че си локомотивец.
      Ти си жълт трол, който се прави на локомотивец.
      искаш да се махне Крушарски, защото с него ви дънем където ви хванем.
      Бегай на село

  4. 10
    2

    За изстъпленията на феновете е виновно и ръководството на клуба. Лаута е разграден двор и всеки може да влезе и да прави каквото си иска там без да има нито кой да го спре, нито кой да повика органите на реда. Не е нормално група малоумни и самозабравили се “фенове” да правят каквото си искат на територията на комплекса, само защото си мислят, че те са единствените и най-големите локомотивци. Не са нужни декларации и сплашване, а крайни мерки – сигнализиране на компетентните органи и решителни действия за изкореняване на злото.

  5. 8
    15

    Тук пише един единствен глупак, подлога на крушарското ръководство. Нормално. Затова му плащат. В Локомотив освен в отбора, хубаво не се вижда. По-кинкретно в бъдещето на базата на клуба, което е най-важното! Крушарски обеща сума ти неща, хотел, стадион, база за децата, а до момента нищо! Истината е, че този човек няма ресурса да направи тези неща. Ако беше започнал да строи, нямаше да има един човек против него! Отделно глупостите, които сипе перманентно и идиотските дела, които сътвори в клуба…
    Това със школата дойде малко в повече.
    Прекалено се прекспонира и от фенове и от ръководство. Това не е големият проблрм на Локомотив.

    • "глупак, подлога на крушарското ръководство" ХАХАХАХА!
      12
      5

      Това, че ти се привиждат подлоги и глупаци, си е твой проблем. Аз съм твърде далеч както от Локомотив, така и от Крушарски, сигурен съм, че и той, както и повечето хора не е перфектен, че се изхвърля в приказките, но вече години наред – хубав-лош – той издържа отбора. А и защо да прави сериозни инвестиции, дори да има възможност, като не можете да си напълните дори наполовина развалината в парк Лаута. Явно черно-белите душици ги грее единствено да има победи над “гадните жълтури” и щом такива няма, следват декларации, саморазправа с треньори, сръдни и местене на деца. По принцип феновете прекалено много си позволяват и преекспонират, това е вярно. Но външната намеса в работата в школите по какъвто и да е начин е голям проблем и за Локомотив, и за футбола ни. Не може хора, които са от лумпенизираната част на обществото, а са такива защото парадират с мускули, насилие, агресия, омраза, пари, независимо от занятията и доходите им да се мислят за последна инстанция и да се бъркат в работата на професионалистите. Школата си върви и е една от водещите у нас. Лошото е обаче, че на Ботев е по-добра към момента и това направо разяжда злобните човечета. Алоооооооооо, вие сте Локо, не сте Реал Мадрид, осъзнайте се! Като не ви харесва, бъркайте в собствените джобове, щом клубът ви е мил… Но по-лесно е да се плюе… и да се дава акъл!

      • 7
        3

        Ти очевидно се припозна в термина “подлога на управлението на Крушарски”. Кажи ни кой си, за да не те бъркаме друг път и да те намесваме ненужно в локомотивските работи

        • Като ми кажеш кой си ти, ще ти кажа и аз, но не смятам че е от голямо значение. Не съм подлога и платен трол, а съм обикновен гражданин. Ти пишеш грамотно, значи знаеш, че кавичките имат и друга употреба освен за цитиране – обратният смисъл. Локомотивските работи са ми близки като на пловдивчанин, милеещ за футбола, а особено мил ми е детско-юношеският футбол. Форумите са за това, човек да си изкаже мнението по въпроси, които го вълнуват.

    • 4
      9

      Всички го знаят Врагов, че е в основата на цялото противопоставяне и настройване на клуба срещу феновете. Факт е, че случилото се не е приятно, но от къде дойде то. Някакъв самозабравил се гръцки циганин започна да се прави на остроумен. Кому бе нужно това? И какво последва от клуба? Супер преиначаване на истината и обвинение, че някой е заплашвал деца. В основата на това познайте кой е отново. Диджея от сватби Радко Врагов.

    • Приятелю ела в нас да направиш ремонт и да ми смениш мебелите много глупости говориш по добре помисли преди да се изкажеш защото се излагаш и който не мисли като вас бил някои си врагов

    • 4
      1

      Анонимен педераст, колко години Крушарски плаща за кражбите на предшествениците си, включително и на вашата шайка организирана от бандитите Колеви? Като си голям тарикат, защо не извади 30 милиона, и да оправиш от А до Я положението в Локо,А? Май на Колеви им се видя лесно и безпроблемно краденето в Локо!

    • Защо да не направи това кето е обещал? От общината само го бавят и му правят секано с терени за база и с концесия на стадиона. Чуват се слухове, че и адвокатите правят мизерии Крушарски да не вземе концесията, но това няма как да им се получи с новия закон, който позволява стадиона да се взме под наем. В никой професиоанлен клуб в Европа, феновете не правят такива работи, само в Бъглария сме се помислили много големи. Сигурен съм, че ако се започнат базите или стадиона, друго ще говорят хората.
      Ако толкова искате да помогнете на отбора, идвайте на мачове и ги подкрепяйте, защото ако го няма Крушарски, няма да има кой да дава пари за заплати, тези играчи няма да ги има и няма да имаме поводи за радост. САМО ЛОКО.

  6. 11
    3

    Простотията човешка край няма! А пък нашенската… Цялата система е порочна, типично по български родителите си мислят, че като плащат такси треньорите и клубът са им длъжни, въпреки ясните правила, които от години са въведени в школата. Дано наистина някой изгърми с някаква санкция,че да служи за пример на останалите. Много е важно обаче да бъдат наказани РОДИТЕЛИ, а не ДЕЦА, каквато обикновено е практиката. Болни мозъци, оставете на мира децата си и техните треньори! Избивайте комплекси по друг начин!

  7. 11
    8

    За това са виновни жълтите селяни. Те са в основата на тези простотии.

    • 8
      6

      Да бе ,ДА!И един мармот завива шоколада в станиол!

    • Братя Колеви и 30-та мускулести,, ММ” жълтури ли са? Всичката бъркотия си е правим в черно-бялата, нашата кухня!

  8. 23
    6

    Държавата да си влезе в .ролята ш да арестува Отрепките има камери.Закона за Футболното хулиганство да се прилага!!!
    Няма такива идиоми в цял свят да въ.рят срущу УЖ
    Любимия си отбор!
    Боклуци!

  9. 15
    2

    ами рака е, когато държавата ни е разграден двор. Лайната изплуват на повърхността

  10. 16
    9

    Той камбура им каза Да еба ваща мама ха ха ха ?????

    • 1
      1

      Селянин прост, гледай си разпадащия се Сопотски отбор, не се бъркай на гражданите в нещата! Без цесекара Тошко Неделев, не ви виждам от зимата!

  11. 24
    5

    абе арестувайте ги вече тези отрепки и да се спре тази тъпотия.
    Ебаси жалкарите

  12. 33
    7

    Някои са се взели много насериозно? Вероятно си мислят, че те са Локомотив? А всъщност са никой! Спрете да се мешите там където не ви е работата! Заставам зад ръководството и съм ЗА, да се вземат мерки/съдебни/ срещу тези индивиди!

  13. 31
    7

    Времее полицията да си върши работата както трябва това неможе да продължава така боклуци мръсни

  14. 34
    7

    Е тия паднаха много ниско.Да се организираме всички читави фенове и да ги изметем от стадиона.Няма по долно да посегнеш на деца.Адвокатите са в основата на всичко.

  15. 26
    6

    Abe gumeni glavi. Nyama li da sprete s vashite prostashki iztzepki i svoevoliya.

Коментарите са затворени