Фенклуб „Локомотив Пловдив“ предостави на журналиста Драго Симеонов (Dragomir Simeonov ) платинена членска карта като признателност за неговия принос към черно-бялата идея! Това се случи в централата на Дарик радио.

Журналистът изрази възхищението си от дейността на фенклуба на Пловдивския любимец, която излиза извън рамките на стадиона и достига до децата в училищата. Драго Симеонов сподели, че това е отличен пример за работа с деца и се ангажира с популяризирането на тази и други инициативи на фенклуба на черно-белите.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    2

    моля не слагайте “новините” за тези адвокатски подлоги в графата за Локо. Какво общо имат тези деградирали типове с Локомотив?!

  2. 6
    1

    поредната издънка на тъпите потници.
    толкова ли не разбират, че станаха за смях горките!!??

  3. 7
    8

    Няма по-проста сган от жълтата! Не бил от Пловдив, бил пледирал за софия, бил предател…, не бил от Локото и затова не можело да му се дава карта?
    Тъпи, тъпи, ама равни нямат! Нали трябва да напишем нещо против врага!? Ако беше за селяните дето стават фенове за един жълт парцал и 20 литра газ, друго щеше да се пише?
    Това е известен , български журналист, който открай време се занимава с блготворителни и хуманитарни дейности не само в България! Човек, който е ценен затова и самия той цени всякакъв вид благотвотителни и хуманитарни дейности от който и да било! В случая фенове на ФК. Драго винаги отразява дейностите на черно-белите фенове в ефира на най-слушаното радио у нас, които редовно се проявяват благотворително и в израз на признателност, феновете на най-старият фен клуб у нас му правят този символичен подарък! Само тъпите, жълти кратуни не го приемат за нормално, защото са прости и злобни! Аз да ви питам тогава смрадливи селяни, какво търсите вие селяните в операта и при хората на изкуството в града ни? Та вие нямате нищо общо с тях ! Наскоро някакви глупости за сътрудничество и членство подписвахте? Каквото и да правите, винаги ще си останете кюнлии ! И да ви къпят и с нови дрехи да ви облекат, и в злато да ви затрупат, пак ще си останете тъпа, жълта, селска сган! Цървула-трандафор не става!

    • 3
      1

      пич, ти разбираш ли, че фенклуба е за фенове ….

  4. 7
    6

    тези изобщо нямат фен клуб те живеят в някакъв си тяхен свят…..боклуци долу ръцете от ЛОКОМОТИВ….да не ви изметем ние

  5. 11
    9

    Тоо жъ ползвъ ли картътъ Ва? Даа земъ даа ползвъм, аку ни му тряя!

  6. 9
    15

    Тва жълъурите сте ненадминати простаци! Какво като имал клип в подкрепа на родния му град? Тъпи селяни!

    • 14
      6

      нищо. само дето този град се бореше с нашия роден град.
      Ама ти как да го разбереш?!

  7. 16
    16

    Copu paste от “жълто-черните”. Нормално като втори отбор в Пловдив е да следваш по-големи хахаха

    • 11
      10

      КО КО КО РЕЧЕ КОЙ ВТОРИ ВА АХМАК,ТА НИИ ВЕЧНО СМЕ ВТОРИ ВА ПЕДРУНГЕЛ СМАЧКАН.
      ПА СЯ КАТ НА ПРИХВЪЛИ КРУШАТА В СТРЯМА ЕПТЕН НЯМА СМЕ ВТОРИ.ЛОКУ МОИТУ ЛОКУ НИВГЪЖ НЕ Е БИЛО ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ВА ГЕЙ БАНДИТ,НИИ ЖА СИ ПУКЯСАМЕ ВЕЧНО ПОД СЪЩИСТУВАНЕТО НА БОТЕВ ВА АХМАК НЕДОКЛАТЕН.
      ЖА СА БОРИМ НЯВГЪЖ ДА СМЕ ПОГОЛЯМ ОТБОР ОТ БОТЕВ АМА НЯВГЪЖ ДЕБИЛ.

  8. 18
    11

    Какво като съм агитирал против Пловдив ,никога не съм агитирал против Столипиново

  9. 19
    12

    Тоя е пълен боклук! Само фен на Локо може да агитира срещу Пловдив в полза на София за Евро столица на културата!
    Типичен представител на циганите

    • 9
      10

      Този журналист е привърженик на хуманни инициативи, каквито правят от години феновете на Локомотив Пловдив! Той е чист софиянец и е нормално да лобира за софия в подобни съревнования! В това няма нищо лошо и ненормално! Само прост човек не би разграничил тези два факта!

      • 13
        6

        И какво общо има с Локомотив?!
        Или просто ви пуска интригантските декларацийки??!!

        • 7
          11

          Ами общото е, че винаги отразява всички инициативи на фен клуба на Локото в ефира на “Дарик”! Затова е получил картата! Бавно стопляш!?

          • 10
            4

            Напротив много бързо стоплям, че този човек нито е фен на Локомотив, нито е фен на Пловдив така, че няма място в клуба на ФЕНОВЕ на Локомотив.
            Вие така ли си набирате членската маса??
            Освен това защо ли си мисля, че се опитвате да го наградите за приноса му към преврата, който се опитвате да направите и с който станахте за смях и напълно се компрометирахте като фен клуб на Локомотив.

Коментарите са затворени