Новината, че „Хебър ще става сателит на Левски“ е много прибързана и много фалшива, това коментира пред plovdivderby.com отлично информиран източник от ръководството на клуба. Заглавието бе тиражирано от централни медии, но до днес такова предложение нито е пристигало при ръководството на пазарджиклии, нито на него му е хрумвало да го направи на левскарите.

„Вече обявихме, че имаме намерение да развиваме собствената си школа и собствените юноши, затова няма логика да го правим за чужди футболисти сега. Подобна възможност, обаче ще звучи много интересно, когато Хебър стане участник във Втора лига”, коментира нашият източник.

„Никой не си е и помислял такова нещо, следователно няма как да е обсъждано и подписвано”, заключи той.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    5

    … като новосформирания БотевЪ 2011 на Лудогорец…

  2. 5
    1

    Досега Колежа представлява градеж, чиито конструкции започнаха да ръждясват. Според документите в груб вид са завършени секторите В и Б и само частично, също в груб строеж – А и Г. Община Пловдив има интерес да се намери инвеститор, защото не разполага с 30 – 40 млн. лева, за да ги инвестира в завършването на стадиона, ако концесията бъде прекратена предсрочно заради неизпълнените задължения от страна на концесионера.

    Засега очевидно е едно – че клубът няма пари, тъй като не се плащат навреме и задължителните концесионни такси. Местният парламент погаси дълговете в размер на над 110 000 лева за 2014 и 2015 г., защото в противен случай трябваше да прекратят договора. Борчовете обаче отново надхвърлят 130 000 лева плюс лихвите за просрочие и ДДС. Дружеството не плаща данък сгради и такса смет, което означава, че портфейлът на клуба е опразнен до шушка.

    • 6
      2

      Ние. Винаги може се появи новия Карагерен от някое циганско пазарджишко село и да стане поредния ни Император!

      • 1
        4

        За това ли базичката и викат Карагирен Арена

Коментарите са затворени