Централният защитник на Ботев (Пд) Костадин Ничев ще се подложи на операция от херния. Решението на лекарския екип на “жълто-черните” е хирургическата интервенция да се осъществи по време на зимната пауза в шампионата в първа лига.

Дотогава 30-годишният роден в Елхово снажен бранител, привлечен през лятото от Пирин, ще рита в мачовете на инжекции. На облекчен режим заради различни здравословни проблеми се подготвят Димитър Пиргов и Густаво Афонсо, съобщава “24 часа”. Бившият национал Йордан Минев пък бе ангажиран с треньорски курсове, но от днес ще се включи към отбора.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Досега Колежа представлява градеж, чиито конструкции започнаха да ръждясват. Според документите в груб вид са завършени секторите В и Б и само частично, също в груб строеж – А и Г. Община Пловдив има интерес да се намери инвеститор, защото не разполага с 30 – 40 млн. лева, за да ги инвестира в завършването на стадиона, ако концесията бъде прекратена предсрочно заради неизпълнените задължения от страна на концесионера.

    Засега очевидно е едно – че клубът няма пари, тъй като не се плащат навреме и задължителните концесионни такси. Местният парламент погаси дълговете в размер на над 110 000 лева за 2014 и 2015 г., защото в противен случай трябваше да прекратят договора. Борчовете обаче отново надхвърлят 130 000 лева плюс лихвите за просрочие и ДДС. Дружеството не плаща данък сгради и такса смет, което означава, че портфейлът на клуба е опразнен до шушка.

  2. 9
    9

    Къде са крановете?!?!? Къде са мангалите да чистат строежа от дървета?!?! Какво става ще го бъде ли?!?!
    Или само в мечтите …..

    • накендзани буфери спят сладко до краноновете

      – Лесно ти е на теб. Ти си тук с кранове. Обаче те не са за теб…

  3. 12
    15

    Остай ножа! Га жа довадят крановете ва?

Коментарите са затворени