Лаута Арми реагира остро след инцидента с клан от роми българин в Калековец

18
2155

„По повод поредния инцидент този път в с. Калековец, при който обезумели цигани биха български момчета, Ние феновете на Локомотив Пловдив твърдо заявяваме, че очакваме българската полиция да приложи цялата твърдост на закона срещу извършителите на това гнусно деяние.

В противен случай ще бъдем принудени да вземем закона в свои ръце. Това не може да продължава повече така! Безчинствата на циганите в тази държава трябва да бъдат спрени веднъж и завинаги!“

Лаута Арми

 

18 КОМЕНТАРА

 1. Тоя дебелия за кво се заяжда като е сам в това загубено село. Който си го търси си го намира.

 2. 3
  1

  Който не говори български,не работи и децата му не ходят на училище да НЕ бъде! Сега!

 3. 7
  1

  Не трябва да се мълчи, напротив. Който може да споделя инфото, време е май да ставаме народ,а не мърша.

 4. 12
  1

  Преди 15тинагодини вКалековец ми бяха откраднати кабели за 4000 лева, които бяха близо до циганската махала.Хванах тогавашните мутри да ги намерят.влезнаха 4-5 човека в циганската кръчма и ги смляха от бой всички които бяха вътре.веднага казаха кой ги е взел, отидохме да го намерим, смляха и него от бой и ми върна всичко.ей това заслужават

 5. 14

  Веднага медиите почнаха да изпълняват заповедта на правителството и да призовават да няма етнически скандал! Мръсни мишки. Докога мангалите ще изнасилват, убиват, ще вадят пушки и брадви а ние ще трябва да им мълчим щото щяло да стне етнически скандал? Тези изроди не бива да живеят, защото нямат нищо общо с нормалните хора, а биват третирани за такива??? Напил се нангала северин и поискал да ебе? Мамичката им мръсна мангалска! А ония в Калековец големи бабаити? Напсивали ги? Ами ако всеки почне да ръга с ножове, да убива и т-н щото го псивали? Долъде щя я докараме ? А истината е, че мангалите в Калековец само са си търсили повод да го сторят и са били предварително готови за нападението! Сега разправят по медиите, че ги било страх ? Трябва да ги е страх, но дано има от кой ?!

 6. 18

  северин и много като него трябва да бъдат убивани като хлебарки! Дуржавата ни е циганизирана мощно, но тя само ги пази!….

  • 1912, говорим за единство както за случая в Катуница! Готови ли сме? Между другото в Катуница вече Киро мангала го няма! Ефекта е на лице!

 7. 20
  1

  Събираме пари за газови камери, ше ги вкараме там! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

 8. 31
  2

  Няма какво да стане. Ще пуснат една статия как „лицата бяха задържани“ и случаят ще премине в безизвестност, без никаква промяна да бъде направена. Нищо ново за жалост.

 9. 31
  2

  Закъсняла декларация ! Двама бяха арестувани и след 24 часовата мярка са пуснати !

 10. 32
  2

  Полицията нищо няма да свърши както и феновете след Катуница няма обединение за съжаление !

  • Помислете, не говорим за футболните пристрастия! Говорим за защита на българите,защо не и за оцеляването ни! На тази основа обединението е задължително! Да спрем цигани акцията на държавата ни! Калековец, Русе!?

 11. 32
  4

  Дали полицията ще си мръднат задниците, А?

Comments are closed.