11 от Ботев с изтичащи договори

6
575

Ръководството на Ботев (Пловдив) има да решава още един сложен казус. Това са изтичащите договори на 11 футболисти. Осем от тях са сред титулярите на треньора Николай Киров.

Става въпрос за вратарите Даниел Кайзер и Иван Чворович, Радослав Терзиев, Йордан Минев, Филип Филипов, Густаво Афонсо и Стивън Петков. Към тях трябва да прибавим преотстъпените на Несебър Атанас Ташолов и Радослав Апостолов, както и Милко Георгиев, който в момента защитава цветовете на Пирин (Благоевград).

Първите двама, които ще бъдат привикани с предложения да преподпишат с Ботев, са Кайзер и Юсеин. „Канарчетата“ не искат да изпускат Даниел, защото ще се отвори сериозна дупка, която трудно може да бъде запълнена, твърди „Меридиан мач“. Полякът се доказа като един от най-добрите вратари в родното първенство.

Серкан Юсеин пък е един от най-перспективните млади играчи, а интерес към него има и Левски. Шефовете на Ботев са си поставили за цел да решат ситуацията около бъдещето на двамата през паузата за мачовете на националния отбор в Лигата на нациите.

6 КОМЕНТАРА

 1. 1
  1

  Закривай!!!
  Стадион йок!
  Пара йок!
  Проблеми чок!
  Сполай ви помакларъ!

 2. 3
  4

  Няма финанс , яжте сега католишки лайна

 3. 4
  1

  Ще го преживееш някак,бе братко. Като си нахраниш свинята изтрий длани в панталона, сипи си една ракийка и плесни гальовно жена си по…дупето. Еееееххх..живот..

 4. 9
  12

  Братя кънари, аз като ви разправях чи съ разпадайми, вий ми слагахти минуси. Е, видяхте ли сега че съм бил прав. Очаквам коректно гласуване.

Comments are closed.