Връщат Бащата на Лаута

21
1422

Легендата на Локомотив Пловдив Христо Колев е пред завръщане в клуба. Бащата се очаква да започне работа в школата, където ще е треньор по техника и ще работи индивидуално с младите халфове и нападатели на черно-белите.

„Това е пример и за други бивши футболисти. Това е пътят да се помага. Не както правят повечето, да основават собствени школи и така да конкурират клубовете, които навремето са инвестирали в тях и да печелят от такси. Лично аз винаги съм уважавал Христо Колев и съм искал той да прави това, което умее най-добре“, заяви по темата Крушарски пред Меридиан Мач.

Бизнесменът отдавна е искал да ангажира Колев под тази форма, но е получавал откази. Сега обаче близки на легендата са го убедили да приеме предложението  отново да е съпричастен черно-бялата идея.

21 КОМЕНТАРА

 1. Тоя Христо Колев при предишния си престой на Лаута прилагаше спрямо футболистите остарели тоталитарни методи на работа в клуба които в днешно време са абсолютна отживелица. Ако се опита пак да ги прави играчите ще му скочат. Той просто трябва да свиква с днешните реалности.

  • Саде Бащата, саде майката-бат Зуме, сади Локуту! юруууууууш!

   • Вълчо, 100% простак си майна! Ще можеш ли да го усетиш?!

 2. 3
  3

  не знам.
  Илиян Илиев намекна, че той е в основата на готвачите…
  не знам…

 3. 4
  2

  Айше,а майката ша идва ли,Албанката ма,знаиш кви свирки прави,ша ги мотивира ма?

 4. 5
  3

  Тоя е в една компания с Камбура,Дончо журналиста,Близнаците,Ванчо Траянов и още няколко особи,които плюят постоянно клуба и Крушарски.Ако го върнат все едно е да вкарат вълк в стадо овце!

 5. 9
  7

  Това не ни е никава легенда. Нашата кстинска легенда се казва Юлиян Джевизов Джанфранко Джанини. Едната лигенда вика че повечето привърженици на Локомотив са от малцинствата а завчера другата МК11 вика че сме селяни. Наджи вика че сме педераси, Крушарски вика че сме гей бандити. Ей това сме ние истинските локомотивци милеем за локото.

  • 6
   3

   Ей жълтур мръсен, не сме педераси а гейове и не сме цигани а роми и не сме селяни а сме кюстендилски черешоберачи.
   Ицо няма да се къпеш и бръснеш , щот така си изтински локомотивец жепеец от строителни войски. Христо Крушарски сбъдва мечтииии

 6. 15
  8

  Христо Колев-Бащата е другият роден талант след Бонев и Аян, който заслужава почитта и любовта на всеки локомотивец! Който плюе е потник, адвокат или жълтур! Ицо, добре дошъл отново в дома локомотивски, нашият дом!

 7. 5
  10

  Адвоката Колиф щял да му дава двойна заплата и го привлича при Лильо в жълтурската академия!

 8. 9
  6

  саде Локо! да са връща и МК11 и ад ги почвами!

 9. 10
  7

  Хубаво връщат го но поне да се обръсне и подстриже пък и ако може да смени ПАРФЮМА.Какъв пример ще дава на децата.

  • 10
   7

   Ти пък пафюм? Ний в Локото пари за лютеница и ляп нямаме -ти такива екстри предлагаш..

   • 5
    7

    А в Изгрев бойс Столипиново какво освен дрога и циганки – проститутки, имате?

   • 2
    2

    Ти неразбрали за какъв ПАРФЮМ говоря .Български от Пещера или от Карнобат.А може и Грътски.

 10. 8
  9

  Това е добра идея,но като цяло по добре да е към мъжкия отбор да работи с халфовете и нападателите,защото там сме много зле.

Comments are closed.