30 роми са пребили и наръгали зверски пловдивчанин на мача от окръжните групи Калековец и Манолско конаре. Оборът на гостите е съставен от пловдивчани, а техен приятел е бил на трибуните да ги подкрепя.

При една от ситуациите на терена напрежението ескалира, а 30 роми, въоръжени с лопати и тръби, пребиват зверски кършакалията, който е пратен в болница с две прободни рани от ножове и спукана глава, научи PlovdivDerby.com.

След като раните му били обработени в Бърза помощ пловдивчанинът се е прибрал за домашно лечение, а целият отбор на Манолско конаре са прекарали нощта пред Спешното, за да следя състоянието му, преди да бъде изписан.

“Срещата вървеше нормално, но при 2:1 се случи лошото. Ром от техния състав, който не го допускат да играе в отбора, сигнализира в близката циганска махала, че бият синът му, което въобще не беше така. За секунди от махалата пристигнаха 30 роми, въоръжени с ножове и тръби. Един носеше лопата, друг сабя, а трети беше със самоделна пушка. Дойдоха и налетяха на един от нашите приятели. В сектора ни имаше дори и бременна жена. Свалиха го на земята, като го удариха с лопата, наръгаха го с ножове 2 пъти в краката и дълго време го ритаха в главата докато беше на земята. Беше страшно! Дойде полиция и арестува само двама от ромите. Този етнос вече прави каквото си поиска”, споделиха от гостуващия отбор пред PlovdivDerby.com.

23 КОМЕНТАРИ

  1. Малцинството което вече е мнозинство в България което получава толкова субсидии и живее на гърба на българския данъкоплатец трябва да са благодарни че не сме ги заритали още извън България и че стоим и им търпим издевателствата! Много ви стана обаче…. Стягайте се малцинство и или живейте в нормалните норми на живот или хващайте пътя извън България! Трябва да ви е срам! Приличате на излезнали от джунглата! Българинът е много търпелив, но идва времето в което ще има разплата!

  2. Браво на всички,кой неграмотен кой,по- неграмотен и накрая даже не се разбира за какво става дума.В коментарите много ви бива, ако трябва да излезете когато хората са по улиците на протести ,вие сигурно сте на някой селски мач и чакате поредния побой за да коментирате, защото само в това ви бива.

  3. Рупен Топчиян
    бай тошо е мръсен мангал и затова циганите не си знаят мястото…

  4. 3
    1

    Мисля, че при напълно абдикирала държава, заместена от група рекетьори, ние, Българите трябва да вземем нещата в свои ръце. Първо – да направим лилавите песен без думи. Второ – да смажем тези, които с нашите пари ги въдят и насърчават да ни избиват. Просто и не особено трудно.

  5. 1
    4

    АВА ОТ СА ПРАИТЕ НА ЦИГАНАНИ, БЪЛГАРИ ПО СТАДИОНИ ТЕ ВА ОТ СТЕ МОДЕРНИНИ АААААААААААА.
    ТИЯ НЕ СА ОТ НАШТА ЧЕРГА СТРЯМАЛИИСКАТА,НИИ СЕМЕ ИСТИНСКИ ОБИЧЛИВИ АМА РОМИ ВА НИ СЕМЕ САМУ ЛОКУ И НЕ СА ЕБАВА МЕ С БРАТЯТА БЪЛГАРИ НИИ НЕ ГИ НАРИЧА МЕ ЕНИЧЕРИ.
    ТА ДА ВИ КАЖА САМУ БАТ Б.Б. НЕ ВИНОВЕН НИИ КАТО ЦЯЛО РОМИ ЛИ СМЕ ИЛИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО СМЕ СИ ВИНОВНИ.
    ТЪРПИМ ВСИЧКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА НА ПРАИ СЪНДЪР ВА АХМАЦИ.
    ТА КОТ САМИ СИ НАПРИМ СИ ГО СЪРБЪМИ ВА ДЕБИЛИ.
    ЛЕБА ВДИГАТ ТОКА ВДИГАТ ДАНЪЦИ НА КОЛИ ВДИГАТ КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ ВДИГАТ ТА ЗА ТУЙ СТАВАТ ТИЯ РАБУТИ ВА ЕИИИИИИИИИИ ЕДИНИЯТ СЛОЖИЛ КОН ЗАЛОГ ДРУГИЯТ КОКОШКА ТРЕТИЯ СЕСТРА И Т.Н.

    • 3
      1

      Утре ако теб те пребият някъде едва ли ще ти е толкова забавно, глупако.

  6. 23

    Тези нещастни паразити се събират в групи и нападат до смърт наши сънародници, а ние продължаваме да се караме по между си… Как може тия гадни същества да са по-обединени от нас, именно това ни е спасило след 5 века терор! Аз съм напълно съгласен и бих преглътнал всякакви пристрастия в името на моята държава да бъде място без тази долна паплач!! Локо и Ботев заедно срещу тези гнусни мангали!!!!!

  7. 26
    1

    Докато ние тук всеки ден се наричаме цигани едни-други , реалната циганска сган се множи и безчинства повече и повече! Ние пък намаляваме скоропостижно! Отделно и държавата ги пази стръвно щото щяло да стане “етнически скандал” и щяло да стане “страшно”? Затова те колят, убиват, изнасилват, а ние си правим пас щото щяло да стане страшно??? Едва ли вече ще се случи онова мощно събиране на всички след убийствата в Катуница? Няма и как! Мангалите носили пушки, саби и ножове, но все едно нищо не е станало? Няма и да стане!…..Продължавайте да се делите и да обиждте българи- българи с цигани! Скоро българи реално няма да има почти никакви!

  8. 5
    22

    Този наръгания е бял циганин между другото.
    Прост, нагъл и агресивен селяк. Оперативно интересна личност контингента 😉

      • 3
        11

        всъщност говорим за цигани (мангали):

        – група от 30 черни мангали
        – един бял мангал

        все мангал с две думи…

        • 2
          1

          Ей тъпчо като непознаваш човека той мнго свясно бъгарско момче от кършака неговори за него или ти си мангала щом се казваш ZZZ .Напишиси името да те видим кой си многознайко.

          • ГРОМОТЕН си много 😀

            непознаваш, неговори

            да не си от източната част на Изгрев 😀

  9. 40
    2

    Двете агитки на Локо и Ботев да посетят тия 30 паразита

    • 7
      19

      На Локомотив агитката за какво да ги посещава,да отидат на гости на роднините ли

      • 20

        В този точно момент не си оригинален. Едно е бъзик в ежедневието съвсем различно, кпгато трябва да сме обединени срещу тия твари. Мисля, че е време отново да сме заедно поне за кратко.

  10. 38

    За да се спре терора от долното циганско племе спрямо българите, ни трябва човек като Генерал Стоьо Недялков ЧОЧОУЛУ!!!

    • 12

      Трябва, ама няма! Сегашния ни генерал ББ е толерантен към “малцинствата” щото така било европейско!? Мангалите издевателстват ежедневно, а ние ги търпим!

    • тоя е бил пълен паразит-имало е наводнение 20те години и тогава е трябвало да ги изселят…да не се връщат…

Коментарите са затворени