Home Без категория 2 супердербита между Ботев vs Локо и НА ЖИВО в GlasTV! U19...

    2 супердербита между Ботев vs Локо и НА ЖИВО в GlasTV! U19 на канарчетата приемат и Янтра

    766
    1

    НА ЖИВО на 07.09 от 10:30 часа: Ботев Пд – Локомотив Пд (VI кръг, U15)

    Ботев приема Локомотив в градското дерби от Елитната юношеска група до 15 години. Двубоят е в неделя от 10:30ч. в „Коматево“ и ще бъде излъчван в Youtube канала GlasTV.

    „Канарчетата“ стартираха по-добре сезона и в първите 4 кръга записаха 2 победи и 2 равенства. В последния кръг обаче „жълто-черните“ допуснаха неочаквана загуба от Верея и ще влезнат в градското дерби с разклатено самочувствие.

    „Смърфовете“ са на обратния полюс и в последния мач взеха първата си шампионатна победа. Със сигурност „черно-белите“ ще се опитат да вгорчат уикенда на ботевистите и ще се опитат да ги изпреварят в класирането.

    Очаква ни сблъсък с много въпросителни, а отговорите на всички въпроси ще можете да разберете само ако гледате мача в GlasTV.


    НА ЖИВО на 07.09 от 15:30 часа: Ботев Пд – Янтра (IX кръг, U19)

    Ботев е домакин на Янтра (Габрово) в среща от 10-ия кръг на U19. Двубоят е в неделя от 15:30ч. на базата в „Коматево“ и ще бъде излъчен в Youtube канала GlasTV.

    Момчетата на Стефан Стоянов се представят колебливо в последните мачове. В последните два рунда „канарчетата“ взеха едва една точка, а това е далеч от най-доброто им представяне.

    „Жълто-черните“ все още се намират в горната част на класирането и ако искат да се задържат там ще се нуждаят от три точки срещу габровци. Всъщност, те изглеждат задължителни с оглед предварителните амбиции на двата тима.

    Гостите от Янтра бяха считани за аутсайдер, но с представянето си заслужават само добри думи. Габровци взеха осем точки от началото на сезона и са далеч от зоната на изпадащите.

    Момчетата от Габрово успяха да откраднат точки от Септември и Нефтохимик, а се поздравиха с победи над Дунав и Марек. В последния кръг бяха близо да сторят това и срещу лидера Лудогорец, но загубиха минимално с 0:1.

    Дали Ботев ще успее да вземе трите точки или габровци ще хвърлят бомбата ще разберете в ефира на GlasTV.


    НА ЖИВО на 09.09 от 11:00 часа: Ботев Пд – Локомотив Пд (VI кръг, U17)

    Ботев се изправя срещу Локомотив в едно от двете големи дербита на 6-ия кръг в Елитната юношеска група до 17 години. Пловдивското дерби е във вторник от 11:00ч. на базата в „Коматево“ и ще бъде излъчвано в Youtube канала GlasTV.

    Още с изтеглянето на програмата за новия сезон в U17 на всички следящи това първенство беше ясно, че шестият кръг ще бъде един от възловите за шампионата. Освен пловдивското дерби, в София един срещу друг излизат Левски и ЦСКА-София.

    Ботев влиза като тотален фаворит в дербито, а причините за това са две. Първата от тях е класирането, в което „канарчетата“ имат аванс от десет точки пред своя съперник, при това след едва пет изиграни кръга.

    Втората причина се крие в историята на съперничеството между двата тима. Ботевистите имат огромно превъзходство в статистиката, като „смърфовете“ не могат да се похвалят с кой знае колко добри резултати срещу Ботев при набор 2002.

    Но пловдивското дерби винаги крие неизвестни и това дерби при U17 не се различава. „Смърфовете“ по никакъв начин няма да пътуват обречени към базата на „канарчетата“ и ще се опитат да вземат пълния комплект точки.

    „Канарчетата“ ще се опитат да запазят отличното си представяне преди паузата за националния отбор. Освен мача с „черно-белите“, на „жълто-черните“ им предстои тежко гостуване на столичния Септември.

    „Смърфовете“ имат възможност да влезнат в добра серия при успех в мача с Ботев. В миналия кръг „черно-белите“ победиха с 2:0 Етър, а след мача с пловдивския Ботев локомотивци играят срещу Ботев (Враца).

    Очаква ни много драматичен и емоционален мач, в който интригата ще бъде до последния съдийски сигнал. Гледайте срещата само и единствено в ефира на GlasTV.

     

    1 КОМЕНТАР

    Коментарите са затворени