Легендата на Локомотив Пловдив бе освиркван от фенове на Локо Пд, когато отиде да поздрави агитката на гостите след края на мача. По всяка вероятност повод за реакцията на феновете бе бурно изразената радост от голмайстора при победното попадение за Берое, което падна 2 минути преди края на редовното време.

Мисля, че през цялото време диктувахме темпото и играта Имахме повече ситуации от Локомотив Пловдив. Знаехме, че те са отбор, който се групира добре. Победиха Левски, но ние трябваш да чакаме нашия момент. Важно беше да спечелим след двете равенства. Сладка победа. Търпението беше ключът към успеха днес. Не мога да коментирам ситуацията за дузпата в началото на мача. Съдията така е преценил, това е съдийско решение“, коментира Камбуров.
Нападателят сподели и мнението си относно поведението на феновете на Локомотив Пловдив, които освиркваха нападателя, докато тези на Берое скандираха името му.
„След това, което съм направил за Локомотив, за жалост сме в България и отношението към мен е такова. Българска работа“, каза още бившият футболист на „смърфовете“.

 

74 КОМЕНТАРИ

  1. НЯМА БИВШИ КУРВИ. На времето отричаше какво е направил за него великият Ботев Пловдив,сега отрича и отбора на малцинството.

  2. този самозванец разваля всеки отбор в който играе.. .
    неслучайно не играе за националния .
    посредствен футболист и голям интригант и сребролюбец.
    кой го е провъзгласил за легенда пък тоя

  3. ИМА ЕДНА ИСТИНА….ГЛУХИЯ НАЕБАЛ НЯМИЯ ИХВАНАЛИ ЗА СВИДЕТЕЛ КЬОРАВИЯ…ЗАТОВА НА КАМБУРА МУ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА …НО НЕЗНАМ КАК ЩЕ ХОДИ ПО БАРОВЕТЕ В ПЛОВДИВ ..ВЕЧЕ МНОГО ИЗКАТ ДА ГО ЛЮБЯТ….

  4. Този никога не е бил легенда. Той сам се обяви за легенда. Ако това, че си вкарал няколко гола за Локомотив те прави легенда, то Мони Кръстев и Сашо Радев са по-големи легенди от този.
    Докато беше в Локомотив изгони една камара добри нападатели само и само за да няма конкуренция. Играта на отбора беше еднообразна и подчинена на него, също като тази в Берое. Селски футбол.
    Аз много се радвах, че се махна от Локомотив. Резултатите са видни

  5. 2
    5

    Защо коментирате като не сте запознати ??? Аз бях на стадиона и мога да кажа, че феновете на Локо почти през целия мач псуваха Камбуров ! Вие какво очаквате след като вкара да ви праща рози и цветя ли ???Аре в гъза яко …Първо го псуваш , а после се правиш на умряла котка !

    • аз също бях на стадиона и никой не е псувал този помяр.
      Е, от тук нататък вече всички ще го псуват.
      Той умря!

    • АБЕ…МАРУЛО…МОЖЕ ЛИ ДА ВКАРАШ НА ОТБОРА ОТ КОЙТО ЯДЕ БЯЛ ХЛЯБ…ТОВА ХУБАВО ..НО СЛЕД ГОЛА ДА СКАЧАШ И ТЬРКАШ КОЛЕНЕ…ВСЕ ЕДНО ВКАРВАШ НА БАРСА…ИМАЙ- ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЬМ ТЕЗИ КОИТО НЕСА ВИНОВНИ ЧЕ ТИ СА ГЛАСУВАЛИ ДОВЕРИЕ ГОДИНИ НАРЕД….ТОВА ГО НЯМА НИТО ПРИ ЖЬЛТИ…СИНИ…ИЛИ ЧЕРВЕНИ….ТИ НЯМАШ ГРАМ СЬВЕС….НЕЩАСТНИК–СВИЛЕНГРАДСКИ….

    • Камбуров, ти ли си?
      Защо се криеш?! Не те ли е срам?

  6. 4
    1

    Камбуров е ебати и неблагодарния мангал! Циганите не трябва да му прощават!

  7. 4
    4

    Мога да ви гарантирам, че до няколко седмици Камбуров ще почне да замазва че е псувал нещо друго – късмета, съдията, тревата… И всички мангали, които сега го кълнят ще почнат пак да му целуват оная работа. 100 %! Циганите са фурнаджийски лопати.

    • АБЕ ЖЬЛТИ МИШОЦИ…ЗАЩО ВИ Е ТАЗИ ЗЛОБА …????? ПИШЕТЕ И СЕ КРИЕТЕ…ЗАЩО ПОСТОЯННО ТЬРСИТЕ ТАЗИ ВОЙНА ОТ КОЯТО НИКОЙ НЕЕ СПЕЧЕЛИЛ…РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ БОЙ И ЕБАНЕ НЕ СЕ ВРЬЩА ….ОСТАВА САМО ТАЗИ ДОЛНА УМРАЗА….СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА ..ТЯ Е НА ВСИЧКИ …И ЗНАЙТЕ….ТОВА Е САМО ЕДНА ИГРА……

  8. 16
    1

    Когато беше на Лаута всички знаеха какво ги върши-залози.уговорки и тн.мълчахме,да не го изложим и нагрубим,нали се кълнеше и целуваше емблемата.когато нямаше пари първи скачаше и вдигаше бунт в съблекалнята, плюеше по медиите и излагаше клуба. Преди да си тръгне/преди мача с Етър/се обадил на Крушарски да пита ще има ли заплати,при отговор не казал-ми тогава ще видим как ще свърши мача.ние пак мълчим-да не се разсърди легендата.Какво лошо видя от феновете.после Българска работа.браво г-н Камбуров, нашата българска, твойта свиленградска

  9. 18
    2

    Един самовлюбен егоист,подкрепихме го,избрахме го за номер едно,напук на Крушарски,аплодирахме го след всеки гол който ни вкарваше,ЗАЩО?За да предявява сексуални претенции към майките ни,убеден съм,че всички трезвомислещи фенове,дори и тези на Ботев,и Берое не им е харесала гледката,но какво от това,една бедна и празна душичка,като него,не в Пловдив,а в Ню йорк да отиде,ще си остане същия каруцар какъвто е бил,когато се родил.Почивай в мир Мартине,ти си мъртъв за нас.

  10. 10
    2

    За два мача ни ограбиха 5(пет) точки! Факт! Хубав, лош футбол,почти сме в тройката. Без почти никакви футболисти.А че не сме подали нито една жалба, също е сигурно. Е,ще продължават да се гаврят с отбора ни! Но трябва вече и нещо класно да влезне,че само на мускули не става!

  11. 3
    18

    Камбура е великан. Крюшо е нещастник .Миналата година ,кого избраха феновете на Локото за футболист на годината…. КАМБУРОВ .А този който разби отбора и го направи бригада за комунистически труд е КРЮШО.

  12. 21
    3

    Колко е тънка границата от легенда до мастия! Нещастник!

  13. 25
    2

    Преди години Илиян Стоянов каза доста интересни неща за Камбура. Ставаше въпрос за провален трансфер в Азия. Беше много разочарован от Човека Камбуров. Както и да е,вчера беше много грозна картинка. А шампанското трябваше да получи това момче със задната ножица.

    • АКО НАИСТИНА СИ БОТЕВИС…ЗА ТАЗИ РЕПЛИКА ШАПКА ТИ СВАЛЯМ….

  14. 18
    3

    Добър футболист.жалък човек.мир на праха му

    • какво му е доброто като футболист?
      В чужбина се вижда кой е футболист, а не в нагласено поървенство

  15. 13
    5

    Велик Император,набабани ни го и тегли една на жълтите.Ние нямаме нищо общо с българи!

  16. 17
    8

    100& си е помислил,циганска работа.но деликатно го е изкривил.Но всички знаем че сте мангали!

  17. 19
    6

    Обаче как се радва Камбура на гола все е едно е спечелил Шампионска лига:) На Ботев, като вкара не се радва толкова.

  18. 18
    5

    Лошото куче го няма 2 дни в сайта. Да не е в майченство?

  19. 26
    1

    Изключително грозна постъпка на Камбуров.Сигурно има причина,досега не празнуваше по такъв начин головете срещу Локо.Радостта от гола е едно,но такова псуване и ругаене е просто много долно.Показа си същността.Жалък човечец.

    • 1
      1

      Причината е, че отбора е по-силен без него и сега висчки го разбраха.

  20. 11
    5

    Гола на този сребролюбец е ит чиста засада

  21. 5
    20

    Когато Камбуров играеше за нас друго мислихте .Сега защо го плюете че вкарва голове ли.Ние защо не вкараме.Съдията е виновен .смешна работа.

    • 9
      6

      ти колко гола искаш да вкараме за да бием и Берое и съдията в Стара Загора

  22. 15
    8

    Камбуров, ти за нас си мъртъв. Проджико, толкова ли ти е сладък този гол от засада срещу отбора на който искаш дс си легенда.
    Ти умря!!

  23. 19
    2

    СЕГА БФС ТРЯБВА ДА НЕ НАКАЖЕ ЗА ПСУВНИТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, МАЛКИ ДЕЦА ГЛЕДАТ ОСНАВИ ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОМОТИВ! С ТАЗИ ПСУВНЯ САМ СИ ЗАТВОРИ ПЪТЯ ОБРАТНО КЪМ ЛАУТА.НЕ СИ НИКАКВА ЛЕГЕНДА, А НАЕМНИК НА КОЙТО ПЛАЩАХА ПО 15- 20 ХИЛЯДИ ДА ИГРАЕ
    ДРЕБНА СЕЛСКА ДУШИЦА!ИВТРИГАНТ!

  24. 34
    10

    Бонев: Феновете на Локо са цигани.
    Шансой: В Локо е пълно с педераси.
    Крушарски: Локо са банда гейове.
    Венци Стефанов: Локо е селски отбор със селска публика.
    Камбуров: Да ви еба мамата да ви еба…

    • 11
      3

      Марешки: И друг път съм купувал ненужни неща!

  25. 21
    9

    Не е българска работа Камбур,цигански гейска е.Добре се усети овреме да бягаш от тая гейбанда.

    • 14
      14

      Какво да ни е срам, бе жълт педераст! Гледай си отбора и не се бъркай в нашите работи! Дърпал ни бил, целия отбор години наред играеше за него, с той чакаше на гюме да бележи отпред, само и само да подбрява рекорди! Кой го подразни и с какво днеска, за да псува така долно и грозно, хората които с години го боготворяха! Мартин Камбуров доказа, че е една долна, продажна курва, а курвата никой не я уважава, защото няма достойнство и лоялност към никого. Точно това е Мартин Камбуров, една курва – готова за пари да целува и да псува всеки. Мръсен педераст – никога повече на Лаута!

  26. 21
    4

    Какво ви пука? Нали преди риболова ви заведох да ядете “Патка по Импираторски”?!
    Като отидем на Дунав може да ядем и Кьор Кефал!

  27. 28
    31

    Локомотив е горд клуб и сами видяхте несправедливо отменения гол……а това което направи тази вечер Камбуров е плод на селския му манталитет…..не случайно е започнал като футболист при селянките от Коматево……Господин Камбуров наистина сме се радвали на това което си правил за Локомотив но за да си легенда на един отбор трябва нещо малко което не се купува с пари……но което ти не притежаваш.

    • 40
      14

      Абе на вас до кога все жАлтите ще са ви виновни. Той при вас 10 години легенда беше… сега изведнъж като ви псува, пак жАлтите виновни…
      Ей за това ви се смеят навсякъде.

      • 16
        22

        Жълтите не са виновни че са родени на село…..Камбура не е виновен че е от посредсвено градче тип село…….тук мой мили драги говорим за манталитет който няма от къде да се купи…..или го притежаваш или не.

        • 14
          8

          Ти също не си виновен,че си завършен комплексар..Вероятно мноого ти тежи селския ти произход и затова го приписваш на други като си мислиш,че така ще се отърсиш от него.

    • 27
      3

      Защо Зума когато ви псува не говорехте по същия начин? Или той е мек вече?

    • 12
      2

      Абсолютно правилен коментар! Камбура може да е голям футболист, но е пълен боклук като човек и като манталитет!

    • Kambura iska da e legenda na mangalite i za towa naprawi kato legendata Bonev – tegli im edna karucarska!

  28. 33
    5

    тои е най-добър футболист на Локумутиф за 2017 г. избран от фенувити.
    свикнали сте да бъдете псувани от лИгендиди ви и ебани нещастници.

  29. 37
    7

    циганите за какво се оплакват?чак сега ли го разбрахте какво представлява,вашата легенда лежала по арестите за черно тото?тоя ви напсува,Зума ви напсува,Крушарски и Шенсой ви викат педераси,Марешки каза че на лаута всичко е умряло….дори вашите се гаврят с вас,тъпи комплексирани циганчета.

    • Селяндури,
      Ушат Тошо ви напсува, Чико ви напсува, капитана ви Домакинов ви напсува, Курдов си сложи на Курдовия, президента ви Христолов си напсува… какво повече искате?!

  30. 42
    4

    Неблагодарен боклук. На пистата се обърна към агитката с шъ ви е. ъ пут.. ата майна шъ ви е. ъ!!! Колко пъти предаде Локомотив в най-трудните моменти. Жалък комплексар и егоист. Всичко се връща селски бек!!! Ти си персона нон – грата на Лаута!!! Пелтек кажи нещо?!

    • 11
      5

      Другия път като дойде на Лаута – всички мощно в един глас – Марто Курво, Марто Курво!

      За пари той е готов да лиже задника на всеки и да застане срещу всеки. Затова курвата никой не я обича, защото няма лоялност и достойнство пред никого! А днес Мартин Камбуров доказа, че той е просто една продажна Курва и оттук нататък ще бъде третиран като такъв и от хората, които го боготворяха!

      Марто, Курво! Марто, Курво!

    • 4
      1

      ЦСКА си е ЦСКА!
      Да ви еба майката циганска!

  31. 24
    7

    Камбура има май най-много голове срещу Локо, за това е и лИгенда!

  32. 40
    4

    Ще те освиркат разбира се ! А ти защо псуваш тези фенове и отбор които те издигаха в култ ? Лицемерно човече си ти ! С това поведение ти нямаш място в град като Пловдив камо ли на Лаута !

  33. 36
    6

    Камбуров днес тотално остана извън легендите. Просто си малък, като човек, бедна душа.

  34. 31
    7

    Пълен нещастник е тоя измикяр, ще ми псува….. Боклук, плетеше само интриги в Локо, тук няма кой да ти го позволи……

    • 5
      28

      Не камбур това е жълтурството което изби в един момент. Помашкото с което си закърмен в един момент си изскочи. Прав ти път. В Пловдив си персона нон грата. Прави си бенефис на село взарата, с о с

      • 15
        2

        Че винаги помашкото и просташкото било закърмено някъде другаде, ама не в Локо, но пък всичките помашки и просташки легенди и президенти, които псуват клуба си се в Локото се случват. Б*х му мамата, нямам обяснение! ахаххахаха Смях със сълзи даже не са за бърсане.

Коментарите са затворени