ПФК „Ботев“ Пловдив пусна в продажба три вида студенопресовани сокове, които привържениците на клуба ще могат да опитат още на домакинството срещу „Дунав“ Русе. Напитките от ябълка, ябълка и дюля и ябълка и ягода са БИО сертифицирани и ще се продават в разфасовки от 300 и 750 ml.

Продуктите на Healthy са ориентирани както към активно спортуващите, така и към всички любители на натуралния плодов вкус.

Новите сокове „Ботев“ ще могат да бъдат открити и в търговската мрежа на Пловдив.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Сезона на компотите идва, точно по Коматевски трябва да изкараме продукцията на пазара. Тук човек не знае да се смее ли да плаче ли, какво общо имат папагалите и техния клуб с компоти и тем подобни. Ок, алъш-вериша трябва да върви, но откъде накъде такива артикули в магазин на футболен клуб…?! Някои неща в живота, просто нямат логично обяснение…

    • Много е трудно да обясниш на циганина какво е маркетинг и мениджмънт. Даже невъзможно. Мангала разбира само от бакър. За да загрееш за какво става по-точно въпрос ще ти намекна, че в цял свят футболните клубове лансират продукти със своята марка.

  2. 2
    1

    Когато циганите го произведат.Тоест никога. Манго е само консуматор.

    • Киселото зели е в Аграрния. А в двора на Аграрния е Лаута. Има връзка – Селскостопанския институт със селската публика на циганския отбор…

Коментарите са затворени