Ботев Пловдив ще подаде в следващите дни документи за изкарването на акт 11 на строежа на стадион Христо Ботев, научи PlovdivDerby.com. Това е актът за установяване състоянието на строежа и СМР при продължаване на строителството за всички спрени строежи по общия ред.

Част от документацията, която канарчетата трябва да прикрепят, са договори със строителен надзор и договор със строителна фирма. Както първи ви информирахме строителния надзор ще се изпълнява от специализирано дружество, оглавявано от инж. Тинко Йорданов (Бивш шеф на Дирекцията за национален строителен контрол)(ВИЖ ТУК).

Вчера ви показахме, как представители на строителна фирма влезнаха на Колежа за да направят нужните им измервания (ВИЖ ТУК). Въпросната компания ще изгради хидроизолацията на Сектор А, ще отводни получилия се там канал и ще го засипе с пръст. За всичко това трябва да бъде предоставена оферта на Ботев и да бъде сключен договор между двете страни.

Междувременно PlovdivDerby.com направи специална секция, на която ще можете да следите как ще върви строителството, след като то бъде рестартирано. Много известен фен на Ботев Пд, който ще разкрием в следващите дни, ще следи за читателите на PlovdivDerby.com, какво се случва всекидневно на Колежа, когато строежа бъде рестартиран. Тази информация и всички новини покрай стадион Христо Ботев ще можете да четете на адрес: plovdivderby.com/koleja

49 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    17

    На Източен 10 трябва да се построи един градски кенеф и нищо друго! Жълтите да си стоят на село! Дано!

    • 11
      3

      Дано майка ти да не забременява повече, за да не изсира такива “лайна” като тебе.

  2. 10
    19

    Скоро на говняжа ще се изгради ултрамодерна тоалетна по европейска програма за да има къде да си пикаем.

    • 24
      9

      До тогава ще ти пикаем в устата. И пак там ще серем

    • 13
      7

      Циганина не е раса, има хора от различни раси, но циганина е подчовек, примат, но не е и човек, не е и маймуна. Мангалите, циганите са отделна приматна група, живеят сред хората, но са с нрави на примитиви, те са звеното м/у маймуната и човека и е задължително фен на отбор носещ името на “превозно средство”.

      • 7
        10

        Това от къде го преписа квадратна тикво? Защото много точно отговаря на предаванията на мачове по ТВ от Коматево?

        • 7
          2

          Тук съм ти направил портрет. Ако ние си се познал, вече нямам научно обяснение какво си.

      • 6
        8

        За всичко си прав, освен в последния ти ред! Феновете на жълтурския клуб от Коматево имат изключително много общи качествас циганите! Вечно някой им угажда, вечно са на хранилка, нямат морал и достойнство, лъжат качествено, крадат за сметка на другите….абе жълтур и циганин , все едно и също !
        Пропуснах и факта, че подобно на циганите жълтурите също са раса и се отличават от останалите ! Тъпи и нагли са, с криви глави и червени бузи, не говорят, а мучат и реват, много са тъпи!

        • 10
          3

          След като е така, защо в цялата страна ви наричат “ЦИГАНИ”. Дай твоето обяснение ЗАЩО??? Ама, наистина ЗАЩО на никой друг отбор в България. ЗАЩО точно на вас???

          • 7
            2

            А как да ги наричат бе пич? Те са си такива, виж, че и спряха да се сърдят вече. Зрънкови са си чиста проба мангасари.

          • 4
            5

            Брато ти циганите ги заеби ами кът си научен сътрудник да ма
            светнеш …..аджиба защо пък точно на нас викат селяни ва да тейба.

      • 3
        2

        Това съм го писал аз в друг сайт под новина за крадливи мангали. Научният сътрудник само ме копирал и добавил малко. Наблюденията ми са основно върху разни мангали навъртащи се около и в Лаута. Примащината след мачове на Локо винаги е в подем. Типично за мангалите е да съсипят нещо, после някви кюстендилски навлеци да се дотътрят тук и да сложат името на съсипаното.

      • 2
        2

        То болшинството от феновете на Ботевъ(имайки в предвид 50000 хилядите Изгрев бойски, столипиновски цигани) са получовеци, имайки за основа разработката-доказателство на научния сътрудник!

  3. 9
    12

    Да изкараш АкТ, не е като да се изАкаШ на село на двора. Това се отнася за моите жълти приятелки.

  4. 20
    11

    Какво стана ? Крушарски взе ли банковата сметка от общината? Защо не го питате, бе мърши? Нали сте много отворени. Кога внася парите? Или чака Домус ага да плати за телевизионните права. Гол селтак, тръгнал да си го мери с “ГОЛЕМИТЕ” Иначе е много наперен и голям на приказки. Точно като феновете на смрадливия си отбор.

    • 10
      14

      Мършо селска, какво стана с вноските по концесията на стойност 130 000лв без ДДС-то и лихвите? Или и тези пари ще бъдат опростени на АФД-то? Както и всички предишни задължения?
      Големи били??? Вие сте кръвопийци в цялото си жалко съществуване!!! Партиен отбор съществуващ с парите на народа!
      Гнусен селянин!

      • 12
        2

        Драги ми, мургави негодници ! Не разбрахте ли , че навсякъде ви смятат за втора ръка хора.Което ще рече – подчовеци. Защо ли? Ми защото сте си такива, откакто сте се пръкнали. Некачествен материал. Затова ниско долу, там където сте били винаги и там където ще си останете. Живи и здрави да сте, и не повдигайте празните си нискочели кратуни от калта в която сте.

    • 7
      1

      Това може да се очаква от бивш комсомолски секретар. Такива са и феновете на Локо,които не са от малцинствата

  5. 17
    7

    Гледам,гейбандата си е сформирала банда баячки!Хортува си с Аллах как ще стане така,че стадиона да не се построи.Мъкаааа…

  6. 10
    33

    Гомнежа ще го построите на Путкина Коледа!

    • 29
      7

      Един часа в полунощ,сън не те хваща от злоба. А какво още ви чака…

  7. 34
    8

    Мангусти,не остана.В средата на месеца влизат крановете.Още малко ще се правите на забавни цинганари после ще се спечете и ще се снишавате пак.Много комплекси,всеки фен на прокажния цигански отбор от Столипиново е побъркан от комплекси на тема Ботев.

    • 7
      29

      Поредният жълт травестит, пишещ, че феновете на Локомотив имат комплекси от БотевЪ! Нашите комплекси са само във вашите криви кратуни! За пореден път питам поредният жълт тъпанар: От какво да имаме комплекси? С кое сте по големи от нас?

      • 32
        4

        Ами във всичко сме по-големи от вас. По титли, купи, евроучастия, година на създаване, брой публика… Всичко. Само по брой цигани сте повече… Той Зума ви каза.

      • Ботев е с две титли и три национални купи. Локо е с една титла и 0 (нула) национални купи. Прибави двойно повече сребърни и бронзови медали и иди се гръмни

  8. 9
    22

    Андро като видя – ЕКСКЛУЗИВО за копняжа и не мога да спра да се смея. Тоя Ачо така те омагьосъл да ги лъжеш кривите глави, че чак не можеш да се спреш.

  9. 7
    17

    Акт 11 се издава за има няма 2 години.

  10. 9
    20

    Цирк Канарски няма край. Искам пак колажа на Комиците да поустниш Андро.

  11. 10
    18

    Андро продължавай да ни забавляваш. Хвърляй прах в очите на балъците. Кривите глави са тоооолкова прости, че вярват на всичко това.

  12. 24
    15

    Много ми е интересно, какво ще стане, какво ще се промени в отношенията ни след построяването на стадион Хр. Ботев?! Вместо в Коматево Ботевъ ще си играе мачовете в Пловдив! Няма да падне нивото на Локо, нито ще се вдигне това на Ботевъ! Дай Боже, по-бързото му построяване! Стадиона ще бъде една добра придобивка за целия град! Само едни ниско интелектуални типове, могат да се самонавиват по този циничен начин! И същите от другия лагер им отговарят единтично, и се получава една излишна без почвена дразга! Помислете на кому са нужни такива взаимоотношения?

    • 13
      19

      Стадион в тази обстановка и в тази криза в България няма кой да построи. Запомнете какво ви казвам. Това всичко е отбиване на номера

    • 9
      17

      Пловдив би спечелил САМО ако се ремонтира и завърши градския стадион!
      Всичко друго дето си написал са пълни глупости! Ако ти си направиш ремонт у вас, какво печелят от това комшиите ти във входа ти например? Същата работа и със стадиона на ботев. Нагла мантра и нищо повече е твоето. Ти си обикновен жълтур! Ми хайде тогава да направят стадиона на Локото или на Марица 4-та каъегория за УЕФА вместо този на ботев? По същата логика?! Само че, и на Локото и на Марица стадионите са на изключително удобни за тази цел местонахождения за сметка на този, който така стръвно искат да построят в центъра на града и който би затапвал целия град ежееедмично, когато на него се провеждат някакви мероприятия! Факт! Точно от този стадион , точно там няма никаква полза града ни! Точно обратното! В Коматево има 100 декара на които може да се построи чуден стадион и даже и 3-4 игрища за школата да останат. Не само Локото, ами всички останали ФК ще загубят, защото нямат нито стадиони като хората нито бази за школите си! Ако бяха направили градския за всички, клубовете щяха да си ползват сегашните бази за школите и за тренировки а на градския всички да играят мачовете си! Сега за едните сватба, а за всички други брадва?! Е, честно ли е? Честно е само за ботевистите, но е и за останалите!

      • 20
        1

        Виж това дали съм глупав най-малко ти можеш да кажеш и заключиш от двата реда, които съм написал! Не вярвам да се занимаваш с психо анализа. Другото:аз съм трето поколение локомотивец , и нямам нищо общо с Б отевъ! Значи ако комшията може да си направи ремонта на къщата си, ще му за виждаш така ли? В същото време ти си чоплиш носа, и не правиш нищо за ремонта на твоята къща, някой друг ще ти е виновен?! Ти какво направи за ремонта на Лаута, защото когато се строеше дори и с пет дни съм участвал за отвършването му! Твой е проблем дали ще повярваш, но това аз съм го преживял! Та не ми се прави на по-голям фен!

      • 5
        1

        Намерете си инвеститор вземете си стадионите на концесия и стройте.Кой ви е спрял?От 10 год. ви предлагат да си вземете стадиона на концесия не се правете пак на ощипани.Специално на Локомотив общината им направи и терена и осветлението че и тренировъчните площадки какво реват още.Циганска им работа само искат аванта.

  13. 13
    23

    Жълти курви, това е поредното мощно престъпление на Делян, ДПС и ГРОБ!
    Скоро в държавата ще има радикални промени и това престъпление ще спре отново! Затова сега се бърза и форсира, но политическата ситуация е адски нестабина и мръсотията ви скоро пак ще бъде разкрита! Вечно незаконни, вечно под нечие крило, вечно на политически подаяния! Това сте вие жълтури! Вижте си само борда на директорите и си направете сметката какви сте! Само мръсници и мошеници начело с благодетеля ви! Молете се, неговия ред да дойде по-късно, защото той ще дойде неизбежно, както дойде на Ветко и доста други доказани перачи на нечии пари! В същност знаете ли, че Делян е главен акционер в банката на Самуила?….

  14. 26
    11

    Хахааааа… Тежки времена братя сигани се задават. Тягостни дни ни предстоят. Уж сърсето ни е един локомотиф а тия без сърса що и стадион шъ имат? Няма алах братя сигани. Няма. Да си еба майката локомотивскоциганска. Край!

  15. 11
    18

    Пак ”ЩЕ” , дела дела и пак думи.

    • 20
      6

      Да ве,що не са го извадили вчера,или снощи да речем ?Е Крушо как действа,като фъртуна!!!Хахахаха, дей и гейбандите смотани!!!

  16. 27
    10

    О,забравих че забраниха циганските каруци в центъра на Пловдив.Няма опасност да умиришат новия стадион на Ботев.

    • 4
      11

      А бе помак селски… Не бързай да се радваш, защото помним какво стана с Цецо крадецо! Да няма повторение на сериала? Не са решили, не са го отсвирили и този! Моли се на Аллах всичко да е точно! Защото в София има и много противници на Локо и Ботев и не са решили, не са направили мръсно!

  17. 35
    10

    Останаха ли още невярващи мангусти?И да си режите вените, файда няма.Решено е на най-високо ниво,че стадион ще има.
    И след 2 години само с калцуни на Колежа,миризливци.

    • 18
      9

      Дреме ти дедовия дали вярват бандюгите или Не!Все пак влез им в положение,тоя удар трудно ще го понесат, нека се самоуспокояват, здравословно е!

    • 6
      11

      Да останахме.
      А оснаха ли криви глави дето да вярват, че нещо ще се построи.
      –има има заблудени овце колкото искаш.

      • 7
        1

        Бай мангал държи инкяр до дупка!
        Преглъща буцата и се прави на невярващ, но като дойдат крановете ще окаля циганските кълки и ще се покрие в миша дупка!

Коментарите са затворени