Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е готов още днес да преведе по сметките на Община Пловдив поисканите 20 000 лева като дарение, за да се задвижи по-бързо процедурата по получаването на концесията на терените в Тракия. Тема развиваме в PlovdivDerby.com от събота вечерта (ВИЖ ТУК), а вчера след мача на Локо Пд и след въпроси на нашия репортер Крушарски заяви, че е готов на всякакъв вариант, който от местната власт предложат (ВИЖ ТУК). Днес кметът на Пловдив Иван Тотев разкри, че от Крушарски се очаква да дари 20 000 лева за изготвянето на финансов анализ за концесията в Тракия (ВИЖ ТУК).

“Още днес да ми дадат сметка, още днес ще им преведа парите. За Локомотив Пловдив е от жизнено значение да има къде децата от школата да тренират. Очаквам с нетърпение казуса да се развие и да бъде решен по законов начин, за да може възможно най-скоро да стартираме изграждането на футболните терени”, заяви Крушарски пред PlovdivDerby.com минути след изказването на Иван Тотев.

28 КОМЕНТАРИ

  1. Луд ли си бе кмете ! Такъв рекет няма никъде другаде .С тия 20 хил.лв могат да се изградят доста неща.Аз Ботевист, но това е смешна работа затова сме на тва дередже !Нека кмета си мисли за своето благо, а децата на Пловдив да играят на улицата .
    ПС : Свършити времето кмете с тва дарение ще си навлечеш гнева не само на феновете на Локо , а и много от тези на Ботев !

  2. Какво по-голямо доказателство за корупция на Тотев и общинарите искате?! Докога този боклук ще е кмет?!

  3. 6
    10

    Мангалите как се радват,че играем на база в краен квартал на Пловдив.Нека и ние се порадваме на амбициите на селския им вожд.До вчера пари за заплати нямаше, а днес база за милиони ще строи.Дайте му ги тия терени да го видим дъртия комсомолец кви ще ги надроби.

    • 3
      2

      Ами такива ще ги на дроби да ви изчатка без смазка кривоглав от яката

  4. 17

    Само една забележка към нашите фенове: не се радвайте когато мечката играе в двора на комшиите,защото утре ще прескочи в нашия двор.
    Корумпирана, неработеща община не е в ничий интерес, ние всички имаме нужда от местна власт която активно подпомага всички клубове и спорта като цяло, но не да ми се правят колодруми за по 50 милиона, а стадионите на двата отбора да са срам за футбола през 2018 година.
    Няма такава страна в Европа с толкова удушена футболна инфраструктура, честно ви казвам.

  5. 23
    3

    КМЕТЕ КОЛКО ТИ ДАДЕ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ЗА БАЗАТА?
    ИЛИ КРЕДИТ ОТ КТБ ЗА ХОТЕЛА!

  6. 20

    Узунов и Бонев къде сте??? Няма ли да вземете отношение по въпроса?! Защо ви се плащат заплати, а не защитавате интересите на клуба?!

  7. 22
    2

    Това си е жив РЕКЕТ! Хайде да идват изборите, че да изметем завинаги Тотев от Общината!

  8. 20
    4

    ДОЛНАТА ПЯСМИНА В ОБЩИНАТА КОЛКО ВЗЕ ОТ ПЕЕВСКИ ЗА ДА ОПРОСГИ КОНЦЕСИОННИТЕ ВНОСКИ НА ДРУГИЯ КЛУБ???

  9. 24
    2

    “поисканите 20 000 лева като дарение, за да се задвижи по-бързо процедурата”

    Добре бе, само на мен ли това ми звучи абсурдно?

  10. 22
    4

    От къде накъде ще им дава 20 000 лева на общината бре? Ми нали тя като концесионеродател е длъжна да си финализира прицедурата и да я отдаде , като после 35 години ще зима такси от нея? Тотев и компания са едни долни мръсници и интерсчии! Нищо друго.
    Колко дадоха Делян Пеевски и подлогата му Самуилов за да започнат строежа? Платиха ли си 160 000 дължими такси за миналата концесия? А неустойките по старата? 20 000 лева са смешни пари за община като нашата, а тя е длъжна да ги даде в случя! Или просто не искат да дадат нищо на Локомотив Пловдив? Така излиза!? Спасов, похвално, че сте се заели с тези неща, но питайте го тоя мошеник Тотев конкретно, каква е спънката, че 2 години да лъже и да обещава, а до този момент нищо!? Да излезе и да каже? Крушарски ли е или други причини? По всичко си личи че не е Крушарски причината! Питайте бе човек. Всеки ден ги питайте. Преди нова на видео в “Пловдив-24” обеща, че януари 2018-та ще има благоприятна развръзка и по концесията на стадиона и за базата в Тракия! Сега е октомври и дума не е обелил тоя лъжец. Иначе хотелите и жилищните комплекси се строят с пълна сила нали? Идат и избори!!!

  11. 24
    3

    За пръв път чувам за официално искане за дарение за да се задвижат някакви неща.
    В смисъл, другото име на това нещо е рекет.
    20 бона за финансов анализ?!?!

    Не харесвам чернобелите кюстендилци, но тук нещата са принципни.

  12. 17
    20

    Този няма 5 лв. в джоба, бази ще строи. Нали не мислите,че тези крадци от Общината не са наясно с това. Той ако беше сериозен и с пари,до сега да го бяха оправили. От голтак ,само с големи приказки, нямат кяр. Това е истината.

    • 18
      7

      Абе селтак тъп, ако няма, защо ще иска не куха лейко? Как ще даде 20 000 още днес като няма 5 лева? Тук въпроса е принципен и става въпрос за законови процедури, а не за това, кой имал и кой нямал! Ей от такива като теб сме на тоя хал като държава! То си има начини да се разбере, кой има и дали има . Тва е държавна работа, а не е пазара за кози във ващо село!

      • 8
        11

        Абе циганин Столипиновски, той ако имаше щяха да го изцоцат до сега. Тъп мангал си. Само обещанията са му големи, като на нашите ръководители. Голи, пък големи. Цецо мустака го посрещаха като цар, защото знаеха че ще откраднат от него. Ти този цървул Крюшо ,можеш ли да го сравниш с Цв. Василев. Базата беше уговорена да се построи за 8 милиона, а те му я направиха уж за 13 милиона. Тази разлика се окрадел Този Говедарски шибек, чака с нетърпение пари от телевизионни права да плати заплати, ти се надяваш стадиони и бази да прави. Тъпунгери сте и вие, както и ние. Това искам да разбереш мангал прост.

        • Аз пък се притеснявам как ще реагира Самуилов, като знам какви шмекери са кмета и ГБС! Сигурен съм, че ще направят опит да шмекеруват а на боса това никак няма да му хареса!
          Колкото до Крушарски – явно кмета го мисли за пълен голтак, иначе щеше и него да качи на магарето и да се опита да изкопчи нещо!
          Това е личното ми мнение за ситуацията, дано да не съм прав.

    • 10
      6

      Досега кой оправя дълговете на предишните шефове-крадци в Локо?
      Не забравяйте какво каза Крушарски когато дойде в клуба! Възможностите не са ми големи, ако има някой да помага с пари добре дошъл! Ти да не би да си ме ракилия, А?

    • Аве Козар я си паси козичките и ги поебавай не си затормозявай акъл че то селско

  13. 15

    Кмете кмете какви лъжци сте кажи си че терените за друго

  14. 25
    4

    Честно казано, намери се един “луд” да желае да направи нещо, а общината го спъва, вместо да го носи на гръб до терените в Тракия, та нали ще останат за Локомотив, той Крушарски да не си ги вземе на гръб като си тръгне, от Ботев Пловдив съм но това минава всякакви граници, абе дайте му каквото иска да строи, иначе зали, мали, гребни, а Пловдив е футболен град!

    • 14

      Еми то е за тва чуждестранните инвестиции в България са почти на нулата.
      Щото първо трябва да се дадат едни пари на едни хора, после да се отчита процент и т.н.

      Е затва нито ние имаме стадион, нито Локото имат терени нито нищо, ебати умрялата държава.

  15. 9
    15

    А ти като ходи 100 пъти до общината що не я поиска бре селяндур.

    • 9
      2

      От кога са ти повредени връзките с главния мозък, бе мухльо? Ти почваш да се заяждаш, а тук става въпрос за корупция (от долна по-долна)! Виж как и жълти и черно-бели изразяват възмущението си, и мненията са идентични!

  16. 19
    15

    БотевЪ 2010 е една мафиотска структура, която се занимава с черно тото.
    Има огромни дългове към българския народ, но понеже обслужва интересите на силните на деня, е защитена от разследване.

  17. 16
    17

    Хъмпи, а Пеевски съгласен ли е така да му пилееш парите?

Коментарите са затворени