Локомотив и Етър ще премерят сили в мачове от 5-ия кръг на U17 и U15. Двубоите са в неделя и ще бъдат излъчени НА ЖИВО в YouТube канала GlasTV.

Първи на изкуствения терен на „Лаута“ ще премерят юношите до 15 години. Срещата е с начален час 11:00ч. В таблицата търновци са пред „черно-белите“, като двата тима са разделени от една точка. Пловдивчани записаха гръмка победа над Лудогорец, но в миналия кръг бяха свалени на земята от Берое и допуснаха поражение с 0:3. Етър успя да препъне другия пловдивски гранд Ботев и завърши 1:1 с „канарчетата“. Единствената победа на „виолетовите“ до този момент пък е срещу Ботев (Враца).

Веднага след края на първия двубой ще стартира и срещата в U17. Двата отбора отново са съседи в класирането, но този път се намират в изключително незавидно положения. Двата тима са спечелили общо едва три точки от старта на сезона, като „смърфовете“ имат с един пункт повече. Крайно незадоволителния точков актив ще мотивира съперниците и те ще направят всичко възможно да се доберат до първи три точки. Кои ще бъдат крайните победители от двата сблъсъка или отново ще станем свидетели на равенства ще разберете само ако гледате мачовете в GlasTV.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Тотокурвите са в Стара Загора и отново си взеха точките който имаха да взимат , макар и още да ги болят задните части от миналия кръг

Коментарите са затворени