Ботев приема ЦСКА-София в най-интригуващия сблъсък от 8-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят е днес от 15:30ч. на базата в „Коматево“ и ще бъде излъчен НА ЖИВО в Youtube канала GlasTV.

Двата тима стартираха шампионата с амбиции за титлата, но към момента не са особено близо до върха. Това се отнася в по-голяма степен до столичани, които изостават на цели 8 точки от първото място.

„Канарчетата“ са на четири пункта от първата позиция и при победа днес сериозно ще се доближат до лидерите. „Жълто-черните“ отново ще бъдат предимно с юношите от набор 2001, а Крис Добрев почти сигурно няма да вземе участие в срещата, тъй като преди два дни записа 60 минути с мъжкия тим.

Гостите от София ще бъдат с оптималния си състав и ще дадат всичко по силите си да вземат трите точки. В съботния ден на мъжкия отбор на „червените“ им предстои дерби с Левски, което практически означава, че юноши едва ли ще попаднат в групата на Нестор Ел Маестро.

Това със сигурност ще накара наставника на столичани да прати най-добрите си юноши в битката с „канарчетата“. Дали момчетата на Стефан Стоянов ще успеят да им се противопоставят ще разберете само ако гледате мача в GlasTV.