“Крис Добрев показа много добри неща по време на тренировките през седмицата. Исках да го видя в игра и той показа, че е готов за мъжкия футбол.” Това заяви старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров след победата над ЦСКА 1948 с 1:4 в София.

„В такива двубой е важно да си солиден. Те са трудни, тъй като са пряка елиминация. Винаги отборът от по-долното ниво е по-мотивиран в тези мачове. Възползвахме се от ситуациите, които имахме. Владеехме трайно топката, а това е стилът ни. Има неща, върху които трябва да се замислим. Като цяло контролирахме мача и заслужено продължаваме”, довери Киров пред DIEMA SPORT.

„Радвам се, че вкарахме бърз първи гол, тъй като ни даде спокойствие. Инструкциите ми за началото на втората част бяха да излезем и да пресираме, търсейки трети гол, за да успокоим ситуацията на терена. Получи ни се”, продължи Киров.

„Ролята на резервите е да помагат на отбора, а в този мач се получи на 100%. Търсихме разнообразие в атаката със стартовия състав. Имаме проблеми в тази зона и въртим хората отпред. Искахме да видим как се чувства Вутов на позицията централен нападател, тъй като в предния период при нас игра там.”

12 КОМЕНТАРИ

  1. 15
    1

    Черно-белите маймуни удариха дъното!
    Не ви ли е срам малко бе! Пишете с такава злоба и завист, а става въпрос за 16 годишно момче!
    Но нищо, надявам се някой ден да ви го върне тъпкано в олайнявените, цигански усти!

  2. 4
    11

    надувай поредния балон

    • 2
      11

      дали ще имате удар към вратата с него?
      тези вашите носачи на топки в Германия ги знаем…

  3. 6
    5

    Ееееей мишоциии я марш при Стоян на Пещерско

  4. 20
    9

    Крис Добрев е готов с порното с твойта майка като и сере в нейната уста черно бял циганино.

  5. 21
    6

    Ebahti kirlivite lokomotivci kak zavijdat na edno mlado 16 godi6no dete v tipite vi glavi e botev kato igrae se za 4erno toto mislite ave da vi go zabiya na vsi4kite lokomotivci na maikavi 4ovkata koy hvanaha za ugovoreni ma4ove koi vkaraha v kiliye ma zzbravi va6ite igra4i kambura kotev tuncev da broya li o6te

  6. 10
    33

    И кое му е готовото? В уговорен мач не може да вкара гол!!!

    • 12
      3

      Като е уговорен, трябва да си заложил, спечелил и вече да си на масата! Но ти си в тема за Ботев?!

Коментарите са затворени