Отборът на Ботев проведе тази сутрин възстановително занимание на един от терените на “Футболен комплекс Ботев 1912”. “Канарчетата” тренираха по-малко от 24 часа след загубата от Лудогорец с 2:3.

Във вторник “жълто-черните” ще тренират в 16:30ч., след което ще отпътуват за столицата. В сряда пловдивчани се изправят срещу ЦСКА 1948 в мач от 1/16-финалите за Купата на България.

Двубоят, който е от 19:00ч. на Националния стадион “Васил Левски”, ще бъде ръководен от Георги Николов. Помощници на Николов ще бъдат Иво Колев и Борислав Колев, аз а четвърти съдия е назначен Йото Гарабедов.

32 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Дано белия още дълго да е треньор на селските!

  2. 10
    1

    Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) гостува на Поморие в мач от 1/16-финалите за Купата на България. Срещата е утре /25 септември/ от 16:00 на градския стадион в Несебър. Двубоят ще бъде ръководен от рефера Валентин Железов. Победителят се излъчва в една среща, при равенство има продължения, а при ново равенство – изпълнение на дузпи.

    Днес Локомотив проведе последната си тренировка преди турнирния мач. Заниманието се състоя от 16:00 на базата “Гнездо на акули” край Бургас.

    Две промени има в групата на пловдивчани в сравнение с победата над Септември. Наказан за 1/16-финала е Йосип Томашевич, а контузен е Милош Петрович. На техните места влизат Мустафа Абдулахи и Димитър Везалов.

    Групата на Локомотив:

    Мартин Луков, Павлин Евтимов, Лукас Масоеро, Стивън Езе, Асен Георгиев, Димитър Везалов, Мустафа Абдулахи, Елитон Жуниор, Игор Банович, Парвизджон Умарбаев, Дуйе Мърдеша, Янко Ангелов, Абделхаким Буна, Бирсент Карагарен, Вилим Посинкович, Ален Ожболт, Анте Аралица, Димитър Илиев

  3. 10
    6

    А ва кьнари, жа бийм ли ва Цесикато?

  4. 19
    6

    Каква почивка бе , озориха се докато си броят парите от тотото снощи.

  5. 15
    12

    Успех на нак-титулувания клуб в България срещу коматевският урод!

    • 8
      10

      урод си ти, че майка ти те е изсраза през гъза!

  6. 19
    4

    бе верно ли снощи са изнасилили върлия с кренвирш?

    • 17
      5

      Вярно е … кренвиршът е бил овалян в гел и на главичката е пишело “winbet печели от това”!…

  7. 13
    7

    Сега ще има гръмка победа над другото цска и всичко ще е ок. Може и купа пак да дадат заради снощното порно?

  8. 17
    9

    Сега съм убеден, че почват победите! Можем. Но за огромно съжаление всички упреци че лягаме на “големите” вече няма как да се отрекат. А мен лично победите, след този срам трудно ще ме зарадват! Дори срещу буферите! Най-ме е гнус че всички в клуба го правят съзнателно. Играчи, треньори и т-н. За Белия живота продължавал, а за Тошко дето се наведе умишлено при третия им гол, не било лягане? Това изгони феновете, не само от нашия стадион, а навсякъде! Докато тези гнусотии не спрат ще си гледам мачовете у нас и тва е!

      • 8
        3

        Какво не е ли прав ! Мога да ти кажа, че много от феновете на Ботев се съмняват в отбора и вече не ходят по стадионите !При Самуилов ще е както при Динев !Дано поне с това си постройм стадиона.

    • Започват победите в кръчмата на Коматево!

  9. 14
    6

    Сега като ви ударят и истинското ЦСКА:)))

  10. 15
    7

    Каква почивка?ТОТОТО трябва да продължи, тотоботевЪ…

  11. 14
    16

    Бездомни мишки, Коматевския отбор е под нивото на Верея!ЦСКА ще ви смачка.БотевЪ е символ на срама, позора и тотото…

  12. 19
    13

    Още преди 3-4 години написах, че пак трябва да започнем на чисто, този път от А-окръжна?! Коментарите и “одобренията” по това мое мнение бяха до един със знак МИНУС! Е! Харесва ли Ви агонията и унижението? Щом така Ви харесва нека ШОУТО ДА ПРОДЪЛЖИ! Лек ден!

    • 3
      12

      Психясъл си ти, а не чи си психоаналитик. Миризлив мангал, въшкар.

      • 9
        11

        Какво му е добрето? Второто полувреме трябваше да затвори играта. А той си мислеше, че второто ще е като първото и продължиха отворено. Да не играеха с Верея?

        • 7
          10

          А всеки си мисли че треньора е зле ама нилой не говори как взе две купи почти с никъв отбор как представи Ботев в Европа и как за малко не класира ботев в топ 4 през минашия сезон в всеки отбор има спадове и аз съм убеден че тепурво хубавото пред Ботев предстой. А относно за вчерашният мач отбора изигра едно много силно първо полувреме можеха поне още два гола да бяха вкарали през първото полувреме а второто полувреме грешката беше че трябваше да тръгнат по смело и да вкарат трети гол и да си решат мача а когато съдята даде дузпа мача тръгна в съвсем друга посока ако не беше дал дузпа за лудогорец маче щеше да бъде 2-0

          • 2
            1

            взе 2 купи?! ти сериозно ли още мислиш, че ги е взел?!
            не ти ли стана ясно, че му ги подариха?!

          • 1
            2

            Купите ви ги дадоха, жълт глупак. При вас няма спад в играта. Просто програмата ви беше такава, че трябваше да се наведете на лаймогорец, говеда, а Локото ви изпляска в къщи! Сега пак ще почнете да биете, но това че сте курви на Лудогорец и не само и това че въобще сте си жълти курви няма как да го промените! Медиите също са с вас и ви прикриват, курвата си личи само като я видиш, колкото и да се прикрива! Всичко във вмирисания ви селски клуб е изкуствено и еинаги е било така! Пооправят ли се нещата, пак ще започнат балоните, големите статии и хвалбите! Курвалъка, простотията и селянията обаче няма кой да я заличи от жалкия ви жълт клуб, който цял живот се навежда, угодничи на който трябва за да го има и да има придобивки! Достойнство? Такова нещо при жълтата сган няма! И на всичкото отгоре и името на велик българин откраднаха!?

  13. 12
    13

    Забрай и загубата от Бирой. Абе само Верея дето бихме, добре,че Септември ни дадоха мача, иначе щяхме да сме последни в класирането.

  14. 19
    9

    Главният селекционер на “армейците” Стойчо Стоилов, който е и дясна ръка на собственика Гриша Ганчев, избухна с подигравателен коментар в личния си профил във Фейсбук:

    “Грандиозна Сватба в Пловдив!!! Гостите от страна на младоженката, обаче не мога да ги разбера, защо сега си мълчат… Сигурно им харесва?!”, написа Стойчо Стоилов
    ———————————————
    Честито на младоженците!

  15. 14
    7

    Андрей, ако си мъж кажи си твойто мнение за мача с Лудогорец. Имаше ли дузпа и имаше ли засада?
    Айде като си голям мъж излез и си кажи мнението. Не само да подпалваш фитили. Ама те е страх и никога няма да си признаеш, защото обслужваш интереси и никога няма да бъдеш достойна медия.

  16. 20
    7

    Ква почивка за тия курви продажни. Сега ще бият 2-3 мача и пак ще се забрави всичко. Слес резилите с Леваки, буферите и Лудогорец, ако има канари с акъл няма да стъпят на базата повече.

    • 10
      8

      Забрай и загубата от Бирой. Абе само Верея дето бихме, добре,че Септември ни дадоха мача, иначе щяхме да сме последни в класирането.

  17. 18
    8

    След това Тото с Лудогорец трудно ще се възтановим. Остава и да паднем от тези аматьори. Срам и резил.

    • ти май забравяш скорошните контроли с Монтана и Марица…
      Тогава не вчрвахте, че сте тото отбор

Коментарите са затворени