Локомотив Пловдив ще направи нов опит да затвърди доброто впечатление, което остави след победата над Левски. Днес в 17:30 часа възпитаниците на Бруно Акрапович гостуват на Септември в среща от 9-ия кръг. Черно -белите отиват в София в приповдигнато настроение след победата с 1:0 над лидера Левски в миналия кръг. Пловдивчани показват израстване с всеки следващ мач и постепенно започнаха и да се изкачват в класирането. Сега те се надяват да продължат с добрите си игри и да прибавят нови три точки в актива си.

Двата тима нямат много срещи помежду си на ниво Първа лига. В досегашните 6 сблъсъка статистиката е напълно изравнена – по 2 победи за всеки и 2 ремита. Локо обаче все още няма успех в София, където може да се похвали с 2 равенства и 1 поражение.

Домакините нямат проблеми с контузени или наказани. Очаква се те да излязат в състав Галев под рамката и Стоянов, Бенга, Добрев и Серхио в защита.Алвеш и Меледже ще действат в средата на терена, а Гади и Георгиев ще започнат на крилата. Атаката ще води Будинов, а зад гърба му ще го подкрепя Галчев.

В същото време Локо е без контузения Димитър Везалов. Така на вратата ще стартира Луков и пред него карето Пертович, Георгиев, Езе и Томашевич. Банович и ангелов ще са двамата дефанзивни полузащитници, а Умарбаев ще бъде в ролята на плеймейкър. Карагерен и Буна ще оперират по крилата, а на върха на атаката ще действа Аралица.

33 КОМЕНТАРИ

  1. Нямат спирачка буферите , сега ме е срам да питам и за класирането.
    Отивам да се беся

  2. Идвам с големия БЯЛ БОЛТ да цепя жълти мъстии

  3. След великата победа над Левски не събрахме 10 циганина за агитка в София!

  4. Резултатът какъв е, черни хора?

    • РЕЗУЛТАТА Е ЧЕ ПАК ЩЕ СЕ ПОКРИЕШ КАТО МИШКА.

      • За какво да се покривам? Че отборите на Пеевски въртят черно тото?

  5. 2
    2

    Обичам те , ЛЮБИМЕЦО НА ПЛОВДИВ !
    Жълтите курви да си гледат кочинката , че бат Киро ще ги ебе , стига толкова аванта.

    • Много цигани в Локо, бе човек! Много черно тото в черно Локо!

  6. време е да пускаме вече кръв – не може все победи -не дават така бет-овете. Твърдо 1 .
    Малко ли точки ни дадаха рязанште, Ботяв, Лефски..

  7. 1
    3

    Да поздравим Локо: “ЦИГАНИ”, “ЦИГАНИ”

    • 3
      1

      Дата ебат всички ЦИГАНИ И МАНГАЛИ ОТ СТОЛИПИНОВО, ЯЖ ЧЕРНО БЕЛИ ЛАЙНА ЖЪЛТ МАНГАЛ ОТ РОМСКИ ПРОЙСХОД НА ДОМАТЕВО.

    • Сърцето ми е Локомотив! Като баща ми беше, майка!
      1
      2

      Точно снимката казва всичко – черни човекоядци с потници!

  8. Всички можем да бием само Септември не можем!

  9. Днес Локомотив НЯМА ДА ПОБЕДИ по много причини.Първо, ако някой си е направил труда да проследи представянето на Септември ще разбере , какво имам предвид.Септември винаги играе следващият кръг с отбора , с който Левски е играл предишният (такава е програмата , вгледайте се).Когато Левски бие, следващият кръг Септември пуска на отбора, който е паднал от ЛЕвски предният кръг и обратното (примерите с Черно Море, Етър и т.н.).Очаква се днес Локо да си тръгне най-много с точка а може и загуба.

  10. 2
    2

    Близнаците не могат да си намерят место ,че клуба върви в правилната посока,че те не са на хранилката,че те не могат да командват,че не могат да разпределят парите,че не могат да управляват школата само разправят напред и назад каква аматьорщина е в клуба,а клуба отдавна не е бил по добре.Лошото е че по времето на тяхното управление клуба беше оставен на самотек.Шест месеца играчите не бяха вземали пари,служителите в клуба също и използваха един истински Локомотивец Нежния да им оправя бакиите и си миеха ръцете с него и го изпращаха да им върши черната работа.А сега ми се правят на най-големите Локомотивци и как разбират от футбол,а работят против Локомотив по всякакъв възможен начин.Такива индивиди аут от Локомотив.И да не забравяме,че тези хора са давали пари с огромна лихва на локомотив и са се правили,че издържат клуба с техни средства.Следващия мач ще разпъна плакат против тях.

  11. 1
    4

    Двайсетина БЕТОНОВОЗА за мача със септември.

  12. 3
    3

    Вие шампиони 2 пъти, ние 1 път!
    Вие 2 пъти сребърни медалисти, ние 1 път!
    Вие 3 купи на България, ние една! Плюс една Суперкупа на България!
    Статистиката в дербито я знаеш!
    Кажи ми пак – С кое сте по големи от нас?

    • 1
      1

      Манглче краставо,грешна ти е статистиката. Когато печелите купата на съветската армия, тя вече е нещо второстепенно,има си Купа на България. Тя е националната купа и вие никога не сте я печелили. Колкото до Суперкупата и ние имаме

  13. 2
    1

    Много моля,феновете особено на любимеца на Пловдив Локомотив , да използват във форума правилното по регистрация име на опонента ни Ботевъ!

  14. 3
    11

    Много комплекс от големия Ботев.Дори няма нужда да ви обижда човек.Тя природата си е свършила работата.
    Дано шампиони да станете.

    • 10
      5

      Какъв комплекс може да имаме от вас бе селско чедо?

    • 7
      4

      Не само ,че нямаме комплекс от вас,точно обратното!Пък кои сте вие ?!Селско сдружение от Металик Сопот и селяните от Коматево! 78′ Д.И.!

      • 3
        5

        Във визитката приета от УЕФА пише: два пъти шампион,три купи на страната,два пъти сребърни медалисти. Виж във вашата какво пише и ще разбереш от къде са комплекситр и завистта.

    • 5
      4

      “Големия” и “ботев” (отбора) са взаимно изключващи се понятия. Като ги използваш в едно изречение се получава парадигма

      • 3
        5

        Глупако,като не знаеш значението на думите,не ги използвай. Взаимно изключващите се понятия се нарича оксиморон. Например чист мангал или умен локомотивец

        • 2
          1

          Парадигмата е мислене (целенасочено) в една посока , но това не изключва неправилното мислене , от там парадокса в конкретния случай! Привърженика мисли ,че Ботевъ е голям,а в същност той не е голям тим!

          • Анализаторе,научи граматиката. Пише се привърженикЪТ,неграмотнико

  15. 11
    2

    Мисля, че в отбора вече има самочувствие и ще победим! В предните мачове като че ли играеха под напрежение. С Левски играха спокойно, с много малко допуснати грешки. Явно е, че победите над силните Лудогорец и Левски още ще успокоят момчетата и ще са по уверени занапред. Със Сопот победата бе резонна и затова не я споменавам. Успех днес!

  16. 17
    2

    Това което направиха нашите футболисти е равностилно на подвиг. Просто няма друг отбор в България, нямало го е и до сега в историята, да победи Лудогорец, Ботев и Левски в рамките само на един месец. Наистина уникално постижение. Честит празник българи. Честит ден на независимоста.

  17. 17
    3

    Дано продължим дамачакаме. Макар че след като победиха Лудогорец, Левски и Ботев бихме простили един равен днес. Само Локо и завинаги в Коматево.

Коментарите са затворени