Пристигна международният сертификат за трансфер на Ален Ожболт

14
605

Международният сертификат за трансфер (жълта карта) на новото попълнение на Локомотив Ален Ожболт пристигна рано тази сутрин.

Словенският младежки национал вече има право да взима участие в срещите на представителния отбор на „черно-белите“. Ален Ожболт може да попадне в групата на Локомотив за гостуването на Септември, ако старши треньорът Бруно Акрапович прецени, че ще го ползва. Срещата със столичани е в събота /22.09/ от 17:30 на националния стадион „Васил Левски“.

14 КОМЕНТАРА

 1. 6
  1

  Този ако е поне на половина добър от това което се виждаше на видеото…. ще е супер.
  Успех Ален!!

 2. 9
  2

  5:28
  8 1
  Близнаците не могат да си намерят место ,че клуба върви в правилната посока,че те не са на хранилката,че те не могат да командват,че не могат да разпределят парите,че не могат да управляват школата само разправят напред и назад каква аматьорщина е в клуба,а клуба отдавна не е бил по добре.Лошото е че по времето на тяхното управление клуба беше оставен на самотек.Шест месеца играчите не бяха вземали пари,служителите в клуба също и използваха един истински Локомотивец Нежния да им оправя бакиите и си миеха ръцете с него и го изпращаха да им върши черната работа.А сега ми се правят на най-големите Локомотивци и как разбират от футбол,а работят против Локомотив по всякакъв възможен начин.Такива индивиди аут от Локомотив.И да не забравяме,че тези хора са давали пари с огромна лихва на локомотив и са се правили,че издържат клуба с техни средства.Следващия мач ще разпъна плакат против тях.

 3. 13
  2

  Помня 1974.год.когато ЛОКОТО би ЖЪЛТИТЕ КРАСТАВИ ЦИГАНИ. със 7:3,тогава ОРЕЛА викаше от тъч линията стига стига толкова, а от БКП също бяха на мача даже един от тях се скара на ОРЕЛА, колко бяха жалки тогавашните джигатайци.

   • 2
    1

    Сус бе джереме , така беше, тогава ни бяха заклещили и не 7 , ами 17 щяха да ни вкарат, ако Дража Вълчева не бе наредила да спрат с гаврата

 4. 2
  8

  Andrei , kaji haresvat li ti dotuk komentarite . Ako ti haresvat , prodaljavai vse taka . Na men ne mi haresvat i zatova vlizam v saita ti mnogo riadko .

  • 10
   2

   Направо ме разплака….не пиши на шльоковеца, Ентелект

 5. 3
  17

  Нали българи щяхме да търсим, братя цигани?

  • 2
   1

   Търсим ама той идин единстве е Ношиту и ви сипа с голямата лъжица жълтък!

 6. 4
  17

  Идвам при цигани гейове да полапат паламарката ! Разбрах,че са коврите на България ! Църни мангусти за вас съм Ален! Ален Делон ! ?

  • 17
   4

   Така е, но мангустите покрай църното се отличават и по жълтото! Те затова са жълто-църни! ? 0:1?

   • 4
    12

    Мангустите си ги посрещат на всички стадиони подобаващо! Собственика им казва че са гейчета,лИгендата че са цигани и ги псува,а друг че са ненужници и още и още и още…

 7. 26
  5

  Идвам с големия бял болт да ви натегна гайките , жълти селянки !

 8. 22
  5

  Идвам да шибам жълти коври!
  От момчетата разбрах, че са много дашни!

Comments are closed.