Новият собственик на контролния пакет акции на Ботев Пловдив Георги Самуилов ще разчита на инвеститорски контрол по време на строителството на стадион Христо Ботев, за да получи възможно най-качествено завършване на проекта при максимално защитени икономически интереси, научи PlovdivDerby.com. Бизнесменът е решил да създаде в клуба собствена структура по инвеститорски контрол, а не да заложи на другата възможна опция – външна фирма или както е разпространено да се казва “Проджект мениджър”.

Както е известно такива големи строителни обекти имат задължително и строителен надзор. Преди да бъде замразен строежът, такъв бе извършаван от специализирано дружество, оглавявано от инж. Тинко Йорданов (Бивш шеф на Дирекцията за национален строителен контрол).

PlovdivDerby.com научи, че дружеството на Йорданов ще е строителен надзорник и след рестартирането на строежа, което бе анонсирано за дните в края на септември и началото на октомври месец тази година. Източници на PlovdivDerby.com твърдят, че Георги Самуилов и екипът му продължават да стоят зад това изявление на бизнесмена, което той направи пред фенове и пред медии през лятото.

Междувременно докладът от обследването на Колежа е готов и ще бъде изпратен в клуба най-късно на 18-и този месец, а от Ботев Пловдив вече съобщиха, че възнамеряват да го направят публичен. Както вече на няколко пъти писахме, обследването е показало, че върху замразения строеж няма нанесени сериозни щети и по всяка вероятност единствено част от стърчащите арматури ще бъдат подменени с нови.

72 КОМЕНТАРИ

  1. Новина за Ботев 4000 преглеждания,новина за циганките 400,винагие така,Пловдивския любимец е ясен,дано да има и стадион,пак да е първи по зрителски интерес,а циганките…..ние си ги знаем 🙂

  2. 2
    7

    Мухльо,аз съм един от тези, които документира жълтата трагедия на колене!Мога да ти дам клипче за спомен ,за да ти напомня постоянно колко сте жалки на колене с вдигнати ръце!

  3. 2
    9

    Може ли още едно обследване, че ми се услади иху, маме кебапа, котьоооо!!!!!

  4. 9
    10

    Бездомни мишки, за 178 път се отправят заплахи за физическа саморазправа с мен и атака към задните ми части… Съветвам ви, вместо да леете злоба и омраза, да покажете поне малко любов! Всеки път като преминавате Строежа на Източен, откъсвайте по един троскот, че е станало джунгла!Саморазправете се с буренаците във вашия “ДОМ”, пък после мислете за глупости с кривите си глави …

  5. 15
    7

    И на нас бай Клоши ше ни построи стадион. “Lauta gipsi arena”.

    • 10
      3

      Да нямаш впредвид Трибуна Истанбул, където вдигате Турското знаме?

  6. 8
    10

    Кьнарй, стадиона жа го почнем, а дали жа го завършим е отделен въпрос. Аз съм лесен. Като не го довърша, ако изобщо го почна, връщъм акцийти за 1лев и бай! А вий зареждайти гориво и квото е това е!

  7. 8
    15

    КО ВА СТАДИОНА ПОЧВАЛИ ВА, ГА ША СВЪРШИ ВА БРАТЯ ЧУКУНДУРИ, ТОЗИ САМУКУЛОВ ДАНЕ СИ ПРАЙ ВА СНАС ТАШАК ВА.

    • 9
      4

      Пискюл анадолски, жив ли си?
      Познах те по неграмотния изказ!

  8. 29
    18

    Еххх,каква драма,какво нещо….Циганките кръв серът от злоба ,защото знаят ,че края наближава.
    Жалко е драги ми гейчета,сега ви остана да пускате пак жалби ,че работниците вдигали шум и прахоляк….
    П.С. Стик ,ще дам някой лев на админа да ми даде твойто “IP” ,че нещо много си се превъзбудил и искам да ти счупя ръчичките и да ти ги набуча в дупето

    • 16
      8

      Ний циганите нямаме дупета , имами широки и дълбоки анали , като ни праскат братята

    • 7
      12

      Вие сте известни с прозвището “КЛУБ 500”, така че за пари всичко ще продадете, продадохте и ботевЪ при Христолов… и майките си ще продадете за пари!

      • 9
        4

        Всеки с нещо е известен,например вие сте известни като циганската гейбанда.

        • 1
          6

          Гей банда1912 ,начело с великият педераст, жълтия Жоро!

  9. 18
    26

    Най-доволен от тази новина е Самуилов и политическия елит … лумпените от село си траят, базата си стои кротко празна, дунавската агитка надвиква насред коматево, целия бултра$$$ и КПБП , ботевЪ се затрива лека -полека, а протести няма!!! Тези източници на пловдивдерби са много полезни, това го има като стратегия още в древен Китай, пусни на шпионина лъжливи вести и той ще ги съобщи като истински, от това ти ще спечелиш… ЗАВИНАГИ В КОМАТЕВО, ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИ, Бездомни мишки!!!

    • 19
      9

      Какво ти пука за жАлтите,важното е че скелето е пълно,даже не стига,332 мата гейбандити надвикват сами себе си, базите се строят,стадиона четвърта категория също,отборът съставен от всенеизвестни безработни набира скорост,а тия на които им изтече времето лашкат гейбандата ,но пък има непрестанни протести!Хуууухуууй!

      • 10
        8

        Забоди си стик в устата и млъкни за година и половина и после да те чуем.

    • 13
      10

      Стикс, Стикс, колко си тъпо буферче?! Как може главата да ти ражда такъв крете ски коментар. Ама когато носиш Глава за рав овесие и имаш мозък аспиринче енормално. Не заслужаваш вни.ание, да ти еба майката проста!! Пикливия си „стадион” неможе са напълните, взел си „оценка” за базата и срадиона правиш??! Боклук!!

  10. 21
    13

    Ще поканя цялото локомотив на мойто сватба.Принс Чарли подаравя мен хапартамент.Съесето му е Локо.

  11. 18
    12

    Размазаните от бой столипиновски мангали много силно в нета хахахахаха На живо ги побъркахме къде ги хванем гаври и пребивания за мангасарите,цесекарите и те им пръснаха муцуните.Кирливи мангали тепърва добрите новини за пловдивския любимец ще ви съсипват живота,ще ви пръснем кривите въшливи мангалски глави ахахахха

    • 12
      11

      Жива ли си ма мъстия селска…….мажи дупарата с крема от куромела и батко ще та порне сладко.

    • 11
      10

      По-леко ,не се пали на сън ,ще си удариш кривата глава,разбита на магистралата до Стара Загора или ще скъсаш конците на зашития ти задник,след 78′!Изроде , спри да гледаш тъпите USA екшани ,или намали некачествената дрога,която продавате в организацията изгрев бойс Столипиново!Пълна излагация си във форума,не отговаряш на ,,страхотния ” ти прякор ,жълт мишок!

      • 4
        3

        Върл – ти па кога си бил на магистралата ! Бас ловя , че в нито един бой не си участвал, а тука много ти знае устата !

      • 5
        2

        Мангалче, ти да не си “екшАн” герой? Ха-ха!

  12. 14
    8

    Ко, почват строежа? Право си режа вените

  13. 12
    13

    Залагайте твърда двойка Локу уефски, Круши великан сааде Локу сааде тото хахахаха

  14. 27
    22

    Каква потресаваща новина! И то “САМО в PlovdivDerby.com”, ха-ха! Вместо да залъгвате феновете на Ботевъ 2011, обяснете им какво ще се случи с вложените пари на Самуилов, когато завърши стадиона. Това едва ли ще стане, но да го допуснем, хипотетично. Ами само ще улесни синдика на КТБ, който по закон е задължен да събере вземанията на банката. В случая ще пристъпи към продажба на стадиона, за да събере онези 50 млн., които висят в баланса на Ботевъ 2011. И католикът от Раковски гори! Това им обяснете!…

    • 12
      14

      Ти мисли за майка ти на магистралата – кой й събира парите.

    • 11
      12

      Недей си мъчи малкия мангалски мозък с КТБ стадиона и Самуилов бе мангасар малоумен.Гледай си мюсюлманско-хърватския дрийм тийм в Столипиново.

      • 8
        13

        Иван Колев след като бъде построен стадион -ХРИСТО БОТЕВ- вие за ПЪРВИ път ще седите в ЛУКСОЗЕН СЕКТОР ЗА ГОСТИ—-САМО ТОВА Е ЯСНО .

        • 14
          7

          е, и?? пак ще ви дънем!
          и пак ще си останете с криви глави

      • 7
        9

        Изгрев бойс Столипиново и 50000хиляди жълто-много черни фенове на измислиния ботевъъъъъ2011!

    • 11
      6

      Ей, Иване колко си прост, как може да се вземе общинска собственост? Никой не може да барне стадиона, защото той е общински! А ти си прост мангал!

      • 5
        3

        Оооо ,безверника- умньо се появи и пак не е в час с проблематиката!Анатема дърт педал!

    • 4
      2

      Или си луд,или те е.бал луд!!Как никой не се е сетил до сега за това??ЦЦЦЦЦ.Хахахахаха.

  15. 20
    13

    Самуилката може само и единствено да направи отводнителен канал в Стряма……тъй ни каза нашия вожд бат Стоян канара ва да гоейба.

  16. 34
    25

    Помачето от Мадан да чете внимателно.Ако не може да разбере написаното,някой от мангалите с основно образование да се опита да му го обясни.Трудно ще е,но все пак да опита.Не разбрахте ли бе цигани,Ботев ще се върне там където му е мястото.
    СТАДИОН”ХРИСТО БОТЕВ “

    • 20
      20

      И кво? Да не би да ви се изправят кривите кратуни?

      • 20
        15

        Такива криви кратуни съществуват само във вашите гейски кратуни,това ви го рекноха от тай високо ниво-гранде президенте!!/Аве,беше му изтекло времето,какво стана?Питам за един приятел от Кюстендил/ Хахахахахаха,гейбандитска работа!

        • 12
          16

          Този пасквил може да е творение само на умопомрачен от бой и ебане жълт идиот!

          • 5
            7

            Защото твоя пасквил е на много умен гейбандит,светнало му е пред очите като не са го били,само го ебали!!

        • 10
          7

          Кривите глави с мазните коси, некъпани, нечистоплътни и миришещи се виждат по телевизията на всеки мач от Коматево….
          Забранете им да снимат публиката и чак тогава лъжете, че ги няма

    • 16
      16

      Католика от Раковски изгражда своя структура за крадене още при инвестирането за стадион Христо Ботев ! Коледата оскубани мисири е блян!

  17. 27
    20

    Разбитите от бой столипиновски мангали тепърва ще слушат неприятни новини.Ще им се стъжни нещастния животец.

    • 11
      12

      Върл олигофрен , къде се случи случката?А сетих се,такава случка имаше на магистралата до Стара Загора !Бити , ебани с вдигнати, меки и пухкави ръчички,жалки селяни от Сопот и Коматево!

    • 16
      12

      Не се притеснявай,това не са неща прост гейбандит.

    • 10
      9

      Яслата я няма!Свърши комунистическото хрантутине ,криви селяни!

    • 15
      6

      А бе мангал, ако имаше съвсем малка представа какъв човек е Самуилов щеше да знаеш, че той е мъжкар и като каже нещо си държи на думата!
      Вашият партиен секретар (селски тарикат) обаче е нещо съвсем различно. Ако случайно ти каже – добър ден – по-добре се огледай дали слънцето грее!
      То не бяха лъжи за нови бази, за нови трибуни и на края едно голямо нищо.
      Една поляна на село, гръмко наречена “Високопланинска база” без течаща вода и санитарен възел, но за ромите това сигурно не е проблем.
      Да не забравяме и мега модерното съоръжение изградено от ултра ефтини метални профили – тип: UD със загадъчното и странно име “Бесика” дадено по непонятни за нормалния човек причини,лично от старейшината на селото на смърфовете – татко смърф.
      Според гордия предводител на смърфовете, малките сини човечета са горди потомци на тракийското племе “беси” но историческите факти казват съвсем различно нещо! Според историческите документи, смърфовете са потомци на ювентиските роми или така наречените от феновете по всички балкански стадиони “ЦИГАНИ”
      Смърфовете не искат да се примирят с този факт и се отричат от измислените от самите тях песни и надписи по знамена ЮВЕ, ЮВЕНТИНА и решават да си изберат друг италиански клуб, с който да се асоциират и това е “Наполи”
      Така ромите от ювентина стават неаполитански цигани.
      Циганина си е циганин, няма значение дали се мисли за жител на Торино или на Неапол и тогава съвета на старешините решава на направи нещо кардинално. Един смел, но неприемлив за нормалните клубове ход, предизвикан от алчност и комплексарщина. От подземното царство се появява месия, който без да се церемони – ЗАЛИЧАВА фк “Локомотив” премества седалището на собствения си клуб “Велбъжд” от Кюстендил в Пловдив и променя името от “Велбъжд” на “Локомотив и в ромските махали на Пловдив настава всенародно веселие. Вият зурни, дива чалга звучи от огромни бас-каси колони, кръшни кючеци се вихрят по козирките на блоковете на улица “Сокол” и “Крайречна”
      Кулминацията на циганската радост идва, когато собственика Жоро (по прякор – морския) решава да си купи титла и прави чалга концерт на центъра на Пловдив, но радостта на смърфчетата-цигани не се дължи на купения трофей, те изпадат в екстаз и дива еуфория от факта, че сбъднатия им кошмар и символа на Пловдив – “БОТЕВ” няма възможност да завърши останалата част от мачовете за първенството и изпада в по-долна дивизия. Този факт и факта, че Анелия, Екстра Нина и др. фолк-фурии кълчат мазни кълки на площада пред партийния дом, кара дори най-долнитеи черни цигани да забравят, че са нежелани по улиците на града и да се изсипят на площада.
      Не след дълго обаче всичко си идва на мястото. Куршум от снайпер покосява подземния бос докато празнува в един от баровете си на Слънчев бряг!
      Приказката свърши, смърфчетата-роми си останаха същите мърши.
      Наследника на подземния бос – Емо Наков взе купената купа под мишница и си я занесе там където и е мястото – в Кюстендил. За локомотивците остана само познатия рефрен с който ги посрещат на всички стадиони: ЦИГАНИ – ЦИГАНИ!

  18. 35
    20

    Отлична новина за Пловдивския любимец.Канари напред.

    • 9
      8

      Пловдивския любимец си има стадон. А вие сте крадци и папагали

  19. 21
    30

    Цирк Канарски няма край. Живи и здрави да са, така да ни забавляват още дълго време.

    • 20
      12

      Май не ти е много забавно сокерес?

    • Пловдив обича Ботев,а не навлека от Кюстендил
      9
      12

      Ами то че не ти е забавно е ясно,ами я кажи какво стана с ония,дето им изтече времето?Още май ви връткат!Ама то това няма значение,свикнали сте на тая забава.Или не ти е забавно,а?

  20. 16
    13

    тези ще направят още едно обследване в рамките на половин година

  21. 39
    19

    Мангалите тъкмо изпаднаха в еуфория че взимат новото словенско меси,свободния агент дето цяло лято не си намери отбор и опря до Столипиново и Андрей пак им стъжни живота 🙂 Не остана,добрите новини тепърва предстоят за Пловдивския любимец,Символа на града ни и гордостта на цяла Тракия.Напред Ботев.За да има мир циганите в Сибир.

    • 12
      7

      Селски, отиди си удари една чикия да отпуснеш малко, че виж си изтрещял!

    • 7
      5

      Кривоглав ебън гъз по тихичко и марш към яката

  22. 20
    32

    Тоя селски тарикат ще има да ни баламосва с години. Дано доживеем края на строежа, но хич не съм оптимист.

  23. 33
    14

    Отивам да скоча от моста на Марица. Не издържам !

    • 19
      24

      Ми отивай да се хвърляш бе, мангал!
      Една жълта курва по-малко….

Коментарите са затворени