Шефът на “Марица” с коментар за представянето на тима и съдийските назначения

1
467
Христо Христов - президент на ПФК Марица 1921 Пловдив
Президентът на “Марица” г-н Христо Христов коментира играната в събота в Казанлък среща между “жълто-сините” и “Розова долина” (0:0), както и цялостното представяне на състава до тук: “Тимът се представи добре в тези първи няколко срещи от началото на сезона. По обективни причини настроението на футболистите и на двата отбора в съботната среща бе минорно. Аз вярвам в силите и потенциала на отбора и заставам твърдо зад него. Вярвам, че със собствени сили и честна игра можем да се преборим за първото място в групата, въпреки силната конкуренция.”
Христов коментира кратко и лаконично съдийските назначения: “Силно се надявам, че назначението на една и съща съдийска бригада от Бургас във второ поредно гостуване е случайно!” Припомняме, че във второ поредно важно гостуване на “Марица” бе назначена съдийска бригада от Бургас начело с един и същ съдия. От този регион са три от претендентите за първата позиция.
“Марица” заема 4-то място след 5 изиграни срещи с актив от 11 точки, като тимът няма загуба и е единствен без допуснат гол. Водач в класирането е “Нефтохимик” с 15 точки, пред “Черноморец-1919” и “Борислав” (Първомай) с по 12. Пети е “Загорец” също с 11, следван от “Созопол” с 9.

1 КОМЕНТАР

  1. Дръж се Ицо. Поздравления, че държиш Маричката жива. Да знаеш- правиш добро за града ни.

Comments are closed.