Бранителят на Локомотив Пловдив Асен Георгиев се е договорил с Локо Пд да остане футболист на черно-белите, научи PlovdivDerby.com. Това е станало след разговор със спортно-техническото ръководство.

Както единствени ви информирахме, Георгиев бе на път да се раздели със смърфовете преди няколко дни, заради интерес от ЦСКА 1948.

Утре от 15:00 часа в комплекс Царско село пловдивчани ще изиграят контролна среща с едноименния тим, а след това ще посетят мача на националния отбор с Норвегия на стадион Васил Левски.

ОЧАКВАЙТЕ МНОГО ИНТЕРЕСНА НОВИНА СВЪРЗАНА С ЛОКО ПД ДО МИНУТИ!!!

3 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    1

    Андро защо си измисли, че Асен иска да се маха. Само сплитни и интриги на гърба на Пловдивският любимец. Не ти прави чест. А толкова много локомотивци те уважават.

    • 2
      4

      Фуболът е динамична материя! Всеки ден нещата се променят и могат да се обърнат на 180 градуса. Да, сега изглежда, че сме подвели читателите си, но сме били убедени във всичко, което сме написали. Това, че някой вчера е искал да си тръгне или някой клуб е искал да се раздели с някого, е въпрос на преговори между две страни (понякога и три), които са динамични и променливи. Рано или късно всяка една написана новина при нас в крайна сметка се потвърждава. Стоим зад първата си публикация и не случайно сме сложили активен линк към нея. Дали да ни вярвате или не – всеки читател преценява сам. С годините, мислим, че сме показали и доказали многократно достоверността на нашите информации, които публикуваме. Проверяваме всяко инфо обстойно, преди да го сведем до Вашето внимание и преди да се ангажираме като негови автори.

Коментарите са затворени