Home Без категория Извънредно! Осем юноши на Ботев блокирани в Германия преди важен мач в...

    Извънредно! Осем юноши на Ботев блокирани в Германия преди важен мач в Търново (Обновява се)

    1116
    4

    Юношеският национален отбор на България до 17 години е блокиран на летището в Германия, научи PlovdivDerby.com. Причината за това е, че има проблем с вътрешния полет на Lufthansa, който трябваше да обслужи “лъвовете”.

    В групата на повиканите от Марчо Дафчев футболисти има и осем юноши на Ботев. Това са Милко Баданов, Станислав Работов, Станислав Шопов, Иво Казаков, Мартин Русев, Стефан Попов, Венцислав Богданов и Георги Трифонов.

    От “жълто-черния” клуб са предвидили възстановителна тренировка за своите национали, които в съботния ден трябва да отпътуват със съотборниците си за Велико Търново. Там “канарчетата” ще останат на режим преди неделния двубой срещу Етър от втория кръг на U17.

    Сега на дневен ред изниква въпросът дали при по-голямо забавяне от Ботев ще поискат отлагане на двубоя с търновци и дали от БФС биха уважили такава молба?


    4 КОМЕНТАРИ

    1. 10
      6

      Белия е най-добрия треньор който сме имали от много време насам.

    2. 20
      3

      8 национали на Ботев в юношеския национален отбор.Това е най-добрата школа в България,всички деца на Пловдив искат да играят в Ботев.Пожелавам на тези момчета да са гръбнака на Ботев Пловдив след няколко години и да радват пловдивчани с красиви игри на новия стадион красавец Христо Ботев.

      • 9
        8

        Само,че трябва и да има треньор,който да ги интегрира. При сегашния шанса е равен на 0.

    Коментарите са затворени

    Exit mobile version