Ботев Пловдив даде старт на уникалният по рода си проект за завръщане към традициите и развитие на обществената роля на клуба под тепетата.

В Деня на Съединението и празника на града се състоя церемония по подписването на специален меморандум между футболния клуб и Историческия музей, Драматичен театър – Пловдив, Пловдивска опера, Дружество на пловдивските художници и НБ „Иван Вазов“. Събитието се състоя в Регионалния историческия музей, а на него присъстваха културтрегерите Стефан Шивачев (директор на музея), както и директорите на театъра, операта, библиотеката и председателката на дружеството на пловдивските художници (Нина Найденова, Кръстю Кръстев, Димитър Минев и Снежана Фурнаджиева).

На събитието присъстваха кметът на Пловдив Иван Тотев, както и областният управител Здравко Димитров, Славчо Атанасов (депутат) и Георги Титюков (зам. Кмет). Ботев Пловдив бе представляван от Иван Йотков, Стефан Попов, Николай Киров, Асен Караславов, Иван Цветанов (дир. на школата).

41 КОМЕНТАРИ

  1. Боли ме Крушарския!
    Моите отдавна са измислили културата, маат маанета сяка събота в маалата!
    Сватба след сватба!
    Сюнет след сюнет!
    С чаво не можем да озтрезнеем! И сме канени винаги!
    Евалла! Аферим! Машалла!

  2. 17
    4

    Цигански продукти на ОМРАЗАТА- гледайте как се твори социално значим проект и подсмърчайте,че сте такива мишки

  3. 5
    17

    ДАЙТЕ СТАРТ НА СТАДИОНА СМОТАНИ РЪКОВОДИТЕЛИ НЕ НА ТАКИВА ГЛУПОСТИ.

    • 18
      6

      На 20 свършва обследването и тогава ще има добри новини.Малко остана още.А тази инициатива ако за теб е глупост значи не си нищо повече от обикновен неграмотен буфер.

      • 6
        9

        И Големият бате Митко Христолов постоянно говореше, че ще има добри новини! В това си приличате!
        Разликата е, че тогава ги чаках те от Италия, а сега от Ракувски!

      • 2
        4

        Като за негъра, който ви отсвири ли кучко ?

  4. 13
    7

    АМЕБИТЕ ПИКАЯТ БЕНЗИН
    ХАХАХААХАХХХАХХХХХХХАА
    ЖАЛКО ДА СИ СКАПАН БЕЗЛИЧЕН МАНГАЛ

    • 9
      14

      От всичко което си написал, верен е само ника ти. “ПЪЛЕН СМЯХ” сте, ДА.

      Защо да пикаем бензин, като играем в Пловдив, имаме стадион в Пловдив и се казваме Локомотив Пловдив? От другата страна имаме отбор, който играе в Коматево има “стадион”/база/ в Коматево и се казва Сдружение БотевЪ Коматево.

      Кой според тези факти трябва да пикае бензин?

      • 14
        5

        100 циганина ходят на мачове на тоя цигански катун няма кво да се лъжем да си бяхме стояли в Кчстендил едно време.

  5. 10
    4

    lokomotivpd.com
    Днес честваме 133-та годишнина от Съединението на България. На този ден през 1885 г. българският народ извършва едно от най-забележителните дела в своята нова история. Съединението на България е актът на фактическото обединение на Княжество България и Източна Румелия. То е координирано от Българския таен централен революционен комитет (БТЦРК).

    Извършва се след бунтове в различни градове на Източна Румелия, последвани от военен преврат на 6 септември (18 септември по нов стил) 1885 г., подкрепен от българския княз Александър I и ръководен от майор Данаил Николаев. Този ден, превърнал се в символ на националното единство, е официален празник и на град Пловдив.
    https://lokomotivpd.com/saedinenieto-pravi-silata-chestit-praznik-balgari-2/

    Ръководството на Локомотив поздравява всички българи по повод Съединението на България! Честит празник!

  6. 6
    22

    07 часа, сутринта стадион Локомотив…
    -Господин Бонев, днес за пореден път дарявате децата с лакомства, кроасани, защо го правите?
    -Как защо, що за въпрос, та аз съм Локомотивец, тоест човешко същество, чийто смисъл на живот е да дарявам добрина, любов, състрадание, сила ,нежност и усмивки!

    07 часа , сутринта до стадион Строежа, кръстовището на Макдоналдс.
    -Г-н Дерменджиев, за пореден ден сте започнали с ракията от рано, защо така?
    -Как защо?Едни пият от радост, други от тъга, трети от сутринта заради радост и тъга!
    -Но, господин Дерменджиев, разяснете защо пиете от сутринта?
    -И от радост и от тъга…
    -Но как и заради двете, доизкажете се?
    -Виновни са онези три месеца в ЛОКОМОТИВ, в които получих повече любов и уважение, отколкото за тридесет години в Ботев!Това е моята радост! Но оставете ме мене, вижте, това което получих от Ботевистите, го получи и нашият стадион, дома ни -Колежа…РАЗРУХА, бездомие, аз пия ракия и като сив бетон и ръждива арматура ос Строежа се роня и руша, гния, умирам!Като бездомен съм, домът ми е моята чаша…
    -А тези танци по пилоните на 70 годишна възраст, как бихте обяснили?
    -О, просто е, Бонев е едва ли не канонизиран за светец на Лаута, истинска светиня, стадиона си ще кръстят на него, паметници вдигат на легендите си!…Е , и аз на пилона се увековечих по някакъв начин, явно.
    -Наздраве, господин Дерменджиев!
    -Не наздраве, а на екс ,Стиксче! И от мен да знаеш , за онези три месеца в Локомотив, разбрах, че Локомотивецът е човек , чийто смисъл на живот е да дарява добрина, нежност, любов, състрадание и усмивки…

    • 13
      6

      Ходи се лекувай, само един болен мозък и шизофреник можи да измисли подобно нещо

      • 6
        12

        Един съвет, като не си дипломиран лекар, давайки диагнози, ти диагностираш себе си! Аз не съм психиатър и ти казвам жив и здрав бъди, аз съм жив , здрав съм…

  7. 25
    6

    В Деня на Съединението и празника на града се състоя церемония по подписването на специален меморандум между футболния клуб и Историческия музей, Драматичен театър – Пловдив, Пловдивска опера, Дружество на пловдивските художници и НБ „Иван Вазов“.

    Страхотна инициатива,в деня на съединението.Циганите дори на този ден не могат да сдържат комплексите си,много ги боли че са станали фенове на циганско отборче и цяла България им се подиграва.

    • 6
      19

      Помак кривоглав, обясни ми какъв комплекс може да имаме от вас?

      • 16
        6

        Вие си го обяснете сами, мангали голни.Вие дигахте транспарант че за вас мача е само един.Ботев е по голям отбор,с повече публика,по богата история традиции и всичко останало.Вие сте останали стотина малоумни циганина на стадиона си.Комплексирани мангусти долни.

        • 6
          11

          А вие виете, че мачът ви с Локомотив не се различава от този с монтана! Дербито ви е с левски! Ето това е комплекс, ние казваме истината, а вие ЛЪЖЕТЕ! Щом сте големи, бъдете мъже и говорете истината, а вие се държите като жени! Локомотив е над всяка лъжа , особено в жълти женски дрехи! Защо закарахте по 3000 човека в софия и Бургас срещу ЛОКОМОТИВ, а срещу левски ходите по 200 човека… жълти жени!…

          • 12
            6

            Двеста човека ли мангал рошав.След ерата на селския най-посетения мач на Ботев беше срещу Левски 2-0 с голове на Бобан Грънчаров и Иван Цветков пред 20 000.Долен лъжлив мангал,сега изчезвай.

        • 5
          10

          А бе урод жълт, колко по голям отбор е Путяф, Колко повече публика има? Колко е по богата е историята и традицийте? Чети статистиките и тогава пиши, мършо! Големи отбори са Левски и Цска! Къде го буташ вашето сдружение?
          Кога дойде в Пловдив от помаклъка, кога ти порасна работата?

          • 10
            5

            Ти за пловдивчанин ли се имаш мангал кюстендилски.Големи отбори били Левски и ЦСКа.Вие сте дребно мижаво квартално циганско отборче,комплексирани и мачкани винаги от градския съперник който има 3 пъти повече фенове,вие си знаете че сте малки и незначителни циганки.Ботев е един от трите гранда на България,вие сте едни обикновени малки роми.

  8. 18
    7

    Момчета вижте колко злоба излиза от ромския лагер.Тях никой не ги забелязва,не знае че съществува такова циганско тимче.Ботев,като символ на града,ще затвърждава позициите си за поколенията пловдивчани.Това са предсмъртните гърчове на невзрачните циганчета,следващата седмица ще се обяви започването на стадиона,тогава ще се покрият по колибите в столипиново и шикера и повече никога няма да чуем за тях.Само Ботев.

  9. 17
    10

    МА ДРУГО СИЕ ДА СМЕ КАТ НАЗИ ЧЕРНО БЯЛОТО ТУМАШКО РОМСКО ОБЩЕСТВО А КОЖА КАЙТЕ МАНИ ГИ ТИЯ ЖАЛТУРЯТА ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ОТБОРА НА ГР.ПЛОВДИВ АМ КАТ НАЗИ НАМА НИВГЪЖ ДА СТАНАТ ААААААА ГИБЕЦИ КИФТЕТА ПАРЖОЛИ КИБАПИ И ВСИЧКО ТВА НА ГУВИДАРЦИ НИ ТАМ СИ ПРАИМ ПРАЗНИКА ОТ СМЕ МАЛЦЕНСТВО И НА ИТИГРИРАТ.
    НИИ СМЕ СИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ РОМИ РОМИ СЕЛЯНИ СЕЛЯНИ СЪС СЕЛСКИ ТРЕНЬОР НЪЛ ТЪИ ВА АХМАЦИ.
    АЙ СЕГА САМУ ЛОКУ И СТРЯМА ВА ДА ВАЕБА ГЕЙ БАНДИТИТЕ.

    • 5
      7

      Още ли държи кочана на бат Митко ве убитак неден……ами размърдай малко дупарата намажи я с вълшебния крем от куромела и извикай мощно….АЗ СЪМ ПРИНЦЕСАТА НА СТРЯМА КАЗВАТ МИ СТОЯНА.

  10. 9
    14

    Бял,къде е Косоко?Защо преотстъпи двама при положение,че ревеше че нямаш играчи а и както изглежда Косоко няма да дойде? Аматьори!!!!Сега си извади 75000 евро ти от джоба.Защото като ти се контузи Стивън другият мач и ще гледаш като насран.Аматьорско управление и тва е.Ами като силно желаеш някой отиваш там и се пазари,а не да чакаш на играча или агента му.Ебахти и ръководството,ебахти и чудото.Ами Панайотов защо не го взе бе бял?Бяга като магаре и напред и отзад а не като други наши ЗВЕЗДИ

  11. 7
    17

    СРАМ ЗА ПЛОВДИВ. ЗАКРИВАЙ ЖЪЛТЯ КАТУН.

  12. 5
    16

    Това е като договор на НАСА с Амазония за изстрелване на дънер в космоса…

  13. 7
    15

    СНИМКИ: Ботев уж чака Косоко, а той бележи за Ал Фуджайра
    ПОРЕДНАТА ЛЪЖА!
    СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ КЪНАР!

  14. 7
    13

    Селяните се мъчат да пробият в града! Но, селянина си остава завинаги селянин!

  15. 5
    14

    Въртя се в гроба- значи не пиячка , трева и гюбеци, а виУланчелУ, контрбЪс и диригент. Туй нема го бъди…

      • 3
        9

        И си мислиш , че истината ме обижда? Въпросът е,ч е с този договор не се изповядват нашите ботевистки ценности-пиене, наркотици и маанете с гюбеци!

        • 6
          1

          Къде го напесваш челсито бе мангал гнусен.Човека е починал нямаш ли малко срам бе?Ще ви разцепим черепите и на трийсетината останали наркомана от скелето,всичките по болниците мангали долни.

          • 2
            5

            Аз го изрових Челсито от гроба, а вие ги пращате в гроба с метални тръби! …

  16. 7
    19

    Аз съм все празна, няма хора, само лумпени, а договор за култура??? Това е като да ловиш лалугери с орехови черупки!!!

  17. 8
    16

    Селянина не можеш да го направиш гражданин.

Коментарите са затворени