Националните медии продължават да спрягат Тодор Неделев за ново попълнение на ЦСКА-София! Такава сделка към момента не съществува, твърдят източници на PlovdivDerby.com!

Тази сутрин Неделев се е събудил с няколкостотин съобщения в социалните мрежите от червени фенове, които го приветстват на Армията. Самият Неделев е разкрил пред негови близки, че няма да ходи в ЦСКА, като не отрича, че от червения клуб има офанзива за подписа му.

От Ботев Пловдив отричат да имат разговори с ЦСКА-София! От жълто-черни клуб заявиха пред PlovdivDerby.com, че от страна на червените в клуба няма дори официално запитване.

PlovdivDerby.com научи, че преди по-малко от час Неделев е разговарял с хора от Ботев Пловдив, а от разговора е станало ясно, че неговото желание е – да остане играч на канарчетата.

Сагата около Неделев ще приключи най-късно до утре, когато затваря трансферния прозорец. Халфът след малко заминава с националния отбор за Словения.

Ще успее ли безпрецедентния червен натиск да накара Неделев да приеме офертата на ЦСКА-София? До момента атакуващия получащитник е отказал няколко оферти от Лудогорец.

Пропагандата на ЦСКА-София стигна до там, че в социалните мрежи вече е появи колаж на Неделев с екипа на Армейците.

44 КОМЕНТАРИ

  1. 11

    БОТЕВИСТ ЗАВИНАГИ Е ИСТИНСКА ,А КОЛАЖА Е ИЗМИСЛИЦА КАКТО МОЖЕ БИ И ТРАНСФЕРА

  2. 10
    2

    Армейци,

    относно информациите, че клубът ни преговаря и че вече е привлякъл в редиците си българския национал Тодор Неделев искаме да поясним следното.

    ЦСКА наистина направи опит да трансферира този талантлив футболист още в началото на месец юни. Тогава на среща с ръководството на пловдивския клуб обсъдихме възможността за евентуално негово преминаване на “Армията”. Самият Тодор Неделев изрази желание да остане в родния си клуб поне до зимата.

    Когато настъпи следващият трансферен прозорец през януари, ние като клуб отново ще се свържем с колегите от Ботев и ще обсъдим ситуацията. На този етап трансфер на Тодор Неделев в ЦСКА не стои на дневен ред.

    • 1
      1

      Пукат се само главите на циганите.Пук пук,пук пук.

  3. 7
    10

    Аз колко пъти да ви повтартям за да го разберете: Никой не го иска този баберек! Майнц се чудят как да се отърват от този, който беше най-голямия провал в трансферната им политика досега. Подведоха се от медийната машина на Крадеца от Белград. Вече няма балъци!! Този е с физика на 60 годишен, наистина ли някой смята, че става за сериозен футбол?!

  4. 11
    2

    То значи всеки може да си пише всичко в тая държава и да не носи никаква отговорност. Това е само футбол, за сериозните теми е същото. Трябва да носиш отговорност, сега да ги питат определени медии, защо подвеждат и откровено лъжат, що то така действат във всички теми.

  5. 16
    3

    Гладни чорбари, Неделев сънуват…
    С този отбор и игра са 3-ти този сезон, след Лудокурец и Лефски. Много ясно, че ще драпат отчаяно за Тошко, защото имат огромна нужда от някой да им връзва играта с гениални пасове, като неговите.

  6. 18
    4

    Неделев от Любляна за радио гонг току що отрече че ще ходи в ЦСКА-Ловеч.Мангалите от столипиново в дивия.

  7. 14
    5

    Що не си гледаде изгорялото барче, а си мушите гагата дето не трябва!?

    • 1
      2

      Този дето съм го бил и ебал изобщо не ме интересува,ясно ли ви е криви селяндури от Сопот и Коматево!

  8. 15
    5

    Момчета за трансфер на Неделев не мога да коментирам,само мога да кажа че до десетина дена ще има много хубави новини за стадиона.Малко остана.

    • 7
      13

      Стига си плакал. Изпърши си сълзите с една жълта кърпичка, за успокоение. Тая нощ ще сънуваш Тошко с червен екип хахахаххахааха

      • 12
        5

        Защо се обаждаш гледай си твоя отбор.Няма да сънувам Тошко с червен екип защото никога няма да играе там,за разлика от вашата лИгенда която обиколи половината български отбори.Твоите кошмари скоро ще почнат,ще сънуваш всяка вечер жълтите кранове на жълтия стадион а жълта пикня ще се стича по черните ти крачета докато спиш.

        • 2
          3

          Интересно ми е защо пишеш Свободен Ботев, недоумявам!За нашата легенда ,тя е ваш юноша и възприел тотално курвинското от вашия клуб ,,Свободен Ботев “

    • 6
      4

      Щом ти го казваш, значи нищо няма да стане! След това се покриваш! Сценария е ясен!

    • 5
      5

      Щом ти го казваш, значи няма да стане! После се покриваш! Сценария е ясен!

    • 3
      1

      А Гьобелс пак изпълзя от дупката си…
      твойте “10-тина дена” ги слущахме преди 1 година…

  9. 8
    9

    Не забравяйте че Неделев е собственост на Майнц, така че от ЦСКА трябва да разговарят с този отбор, а не с Ботев.

  10. 9
    15

    Жълтата информационна агенция коментира ,че Тошко е 70% собственост на немците.При това обстоятелство Г-н Ганчев изобщо няма да се обърне към селянията от Коматево!Та Тошко ,правилно си постъпил!

  11. 9
    13

    Това на снимката карикатура на Доньо Донев ли е?

  12. 6
    16

    Най-сетне се отвори титолярно място за българинът Аркан Юсеин!

  13. 7
    16

    Трябва да е луд ако не приеме. При нас никога няма да взима 15-20 000 евро заплата.Този трансфер не зависи само от Ботев, а и от Майнц!
    Ако този трансфер стане факт, мога да му пожелая само успехи и крепко здраве. И в най-скоро време да излезне отново на запад.

  14. 7
    16

    Абе, кой луд ще го вземе тва ренде ? Тоя ще си изгние на село при селяните!

  15. 20
    8

    Врачките в столипиново вече правят цигански магии за трансфер,всичкото локомотивец се моли на алахата,джаниите са пълни…..но пак ще са разочаровани накрая лилавите венци.

    • 5
      11

      Информацията за магиите ги научихме от жълтия оджа на Изгрев бойс джамия!Закъснял си с информацията ,Върло мишле !

  16. 7
    18

    ПД винаги на опашката на спортните новини!

    • 19
      5

      Напротив,пловдивдерби и пчелата винаги са първи с инфото от клуба.Ти си чети топспорт,ако можеш да четеш,в столипиново образованиетоп не ви е първа грижа.

  17. 18
    4

    Всичко е за КЛИКА!

    24 часа и Канал 3 си произвеждат “новина”. Пловдивските сайтове опровергават.
    Ама другите като труд и гонг си мълчат. Така че по-верояно е да си е фалшива новина.

      • 18
        6

        Точно топспорт ще чета,мангал прост.Пред пловдивските сайтове и неделев и Йотков отричат да има трансфер аз баш на топспорт да вярвам.Строшените черепи от столипиново сте за психиатър.

  18. 20
    7

    Мангалите са голеи шизофреници,хем за нищо не става Неделев хем стискат цигански палци да го продадем.Прав ли съм бе лилави венци?Какво да очакваш от строшени черепи.

    • 5
      15

      Върл мишок ,ако вие от циганското изгрев бойс сте с лилави венци ,останалите не сме от цигански произход и сме снормални розови венци!

      • 6
        12

        Дати ЕБА розовите ВЕНЦИ, ХА ХА ХА.

      • Ти циганин албинос ли си бе?
        Няма друг вариант – щом казваш, че си бял!
        А калната бленда на рошавия ти гъз – дали и тя е розова, или се е зачервила и осрала от чесане по мазетата!

    • 5
      15

      Строшена путко, продължавай да се оглеждаш….

  19. 18
    6

    Каквото и да реши последните години той е Ботев Пловдив, да е жив и здрав, скоро няма да има такъв футболист от Пловдив, както и голмайстор като Камбуров! Успех Тошко! Ще бъдеш уважаван завинаги от всички Ботевисти, а и не само !

  20. 10
    16

    Като панаирджийка мечка го разкарват белоземския, щот нема финанс
    ама балами няма.
    За местна консумация става , не и за истински отбор.

    • 16
      7

      Кой го разкарва бе мангал?От Ловеч и Разград цяло лято му запалиха телефона на момчето,но той си е истински ботевист.Вие никога не сте имали такъв играч,имепратрицата докато чуе за цеца и почва да заяква,цесека си е цесека,цесека си е цесека,цесека си е цесека………дейбаващамайкалокомотивомангалска

      • 2
        10

        ти от къде знаеш, че го търсят. Да не си му секретарка?

  21. 14
    5

    Приликата между оранжевото ГМО и автентичната чорба, освен дежурните съдийски подпирания са и гнусните приоми, които ползват за да отмъкват играчи, все едно още не е дошла 1989-а

  22. 9
    11

    Спокойно бе, колко пъти да ви казвам, че никой не го иска този

  23. 12
    15

    Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев официално ще облече екипа на ЦСКА. Очаква се до края на седмицата халфът да подпише с “червените”, съобщава Канал 3.

    През новия сезон Тодор Неделев изигра 7 мача и има отбелязани 3 гола с екипа на “канарчетата”, но все пак, е избрал да продължи кариерата си в тима на Нестор Ел Маестро.

Коментарите са затворени