КПБП напомни за турнира „Bultras“

8
589

От КПБП напомних днес за турнира „Bultras“:

„Скъпи ботевисти, припомняме Ви, че продължава записването за ежегодния фенски футболен турнир, който се провежда под егидата на „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Обединени фракции „БУЛТРАС“. Крайният срок за записване е 07.09 до 19:00ч. в магазина на ул. „Нестор Иванов“ 1, а жребият ще бъде изтеглен в 19:30ч. отново в магазина. Събитието ще започне на 08.09 в 9:00ч. на базата в Коматево, а регламентът на турнира ще бъде оповестен след края на записванията и преди тегленето на жребия. Мачовете ще бъдат ръководени от треньори от ДЮШ на Ботев Пловдив. Записванията за допълнителните игри ще се осъществяват на място по време на турнира, а самото им провеждане ще бъде между полуфиналните мачове и финала.

За всички участници има предвидени малки подаръци, а за трите призови отбора и по-големи награди. Трите първи отбора ще бъдат отличени също с купи и медали, а най-добрият вратар, голмайсторът и най-полезният играч на турнира ще получат специални статуетки.

Каним всички ботевисти, независимо дали ще играят или не, за да създадем заедно един празник. Скарата, бирата, музиката и доброто настроение са подсигурени.

Благодарим на нашите спонсори- фирма Refan, N&B Technology и EDILMAC, които подсигуриха материални и парични средства за награди и провеждането на това събитие!

Очакваме Ви!“

8 КОМЕНТАРА

 1. 4
  1

  Сааде Локу сааде тото Круши великан хахахаха

 2. 4
  2

  След месец въпросът ВИ ще е НЕАКТУАЛЕН. Съберете се в – СЕЛОТО НА СМЪРФОВЕТЕ – и мислете следващия .

 3. 6
  4

  Има защо в цяла България на локомотивци да им викат ЦИГАНИ.

 4. 3
  8

  НАЛИ БЯХТЕ КУЛТУРНИ БЕ ЖЪЛТУРИ . ЗАЩО ИГНУРИРАТЕ ВАШИТЕ БРАТЯ ОТ ТРИБУНА “ ИЗТОК БОЙС “ , СТОЛИПИНОВО .

  • 4
   8

   Стоян канара ни каза на ушенце че жа я готов га Стряма стане град ва да гоейба.

  • 8
   3

   Га жа имаме повече точки от Ботев, ва?

   • 5
    7

    Га жа на шибат Локото пак ва…..още държи влагичка уа.

Comments are closed.