Ботев Пловдив официално има нов мажоритарен собственик! Георги Самуилов вече притежател на 60% от акциите на клуба. 1% остана за Сдружението ПФК Ботев, които са собственици на емблемата и историята на канарчетата, а 39% за сега отстaват собственост на ТЦ-ИМЕ!

Предстои свикване на ново Акционерно събрание, на което ще бъде избран новия борд на дирекорите, който ще бъде оглавен лично от Георги Самуилов!

90 КОМЕНТАРА

 1. 6
  1

  Начиии кат се сетя с Узун Бей колко му се молихме на тоя да вземе нашто Локу, колко свирки въртяхме, колко сперма изгълтахме…… нале, нале….. Узун Бей даже се задави, влезе му в кривото гърло, щеше да си замине ей така за нищо!
  И тоя Самуилов ни вика, с цигани не ми се разправя, махайте се!
  Сакън бе Жоре, дай поне малко финанс да избутаме сезона…… ама финанс ЙОК!
  И сега да вземе жалтити, че и стадион ще им строи…. вай, вай, вай….. Аллах!

 2. Начи ногу лошу нъ него, целия вигвам ф париш ни сме спали! Аллах дъ ни и нъ помушт

 3. 4
  9

  Е баш тази селска мутра и намериха да ни сложат.
  Ама то и ние сме си от село, така че….

  • 2
   8

   остави това, ами и обект на сериозни разследвания….. дано този, който го е поставил пак го спаси. Все пак живеем в Булгаристан където закона се тълкува избирателно

   • 2
    5

    На този дето го е пчоставил ,къщичката му започна да се руши!Какво ще правим ние с кривите глави и жителите на Изгрев бойс Столипиново?

  • Ха така Ремзи, кажи им на жалтити, Къв е тоя селяк дето го разследва цялото ни циганско мешаре?
   А я ме вижте мен, какъв бизнесмен от сой и класа съм! Къде е Говедарци, къде е Раковски? Ееееййййхй и база си имаме там, аз я направих! Тоя в Раковски два пирона не е заковал!

 4. 9
  1

  Не останаха живи апапи в махалата! Вай, вай, ваййййй Аллах……. и звъним на 112 няма свободни коли!
  На следващото ни домакинство и 100 човека няма да се съберем!
  Жална ни майка локомотивоциганска!

 5. 5
  7

  хаха. Андрешко, този плакат си го сложи над леглото в спалнята.
  Да види жена ти, че има и други селски мутри като теб подлоги на Делян

 6. 4
  7

  Т’ва ф Стряма пак са пили метилуф алкухуол, пак са плющели сестри, лели и братовчедки! Жъ съ народат криви глави….

  • 11
   2

   Мангали – с плоски темета, ще ви се пукне душичката от яд!
   Защо не си коментирате – балканско-африканския катун и кьолнския специалист с красивия му футбол, ами само серете в темите за „Ботев“пд.
   Няма да ви издъжат нервите от завист и злоба!
   Толкова сте тъпи и елементарни и само великия „Ботев“ ви е в малоумните кратуни!
   Един ден след като се построи стадиона, ще трябва да ви хоспитализират всичките 136 мангала, ако до тогава не сте се затрили сами.
   То бива злоба и завист, но това вашето е извън всички граници.

   • 2
    9

    Столипиновски циганин,Локо си има сериозен и отговорен собственик ,не е кандидат за пловдивския затвор !

    • 7
     1

     То не му ли изтече времето?Или застанахте отново в поза…гейбандит си знаеш коя.А за наклона грижите ли се?

 7. 13
  11

  Пичаги само вижте каква холивудска осанка има нашия президент….аз вярвам ча жа на опрай…..и особено като е купил отборчето за 1 лев…….това и бат Стоян канара от Стряма ни го каза.

  • Аллах акбар! Ремзи, радвам се, че си забелязал великата ми говедарска осанка!
   Саде Локо!
   Теб ще оправя когато пожелаеш!

 8. 26
  19

  Кюстендилци прости,в Пловдив винаги ще сте гости.
  Ние Ботев сме и на Пловдив господари сме.

  • 2
   3

   От както те бихме и ебахме на магистралата до Стара Загора , напълно си изтрещял ,и особено след загубата на село Коматево от любимица на интелектуален Пловдив,ЛОКО!

  • 10
   12

   Жълтата кръв е твоя ,по-мако,от твоя разпран гъз от мача с Локо -любимеца на интелектуален Пловдив!

   • 16
    10

    ЛОКО – Любим Отбор на Клошари и Отрепки

   • 1
    2

    Какво означава -„интелектуален гражданин“ бе – тиквоч?

    • 2
     3

     Ти си тъп селянин , и няма да можеш да разбереш ,дори да ти се обясни по най-елементарен начин жълта помиьо!Това са хората стараещи се да напълнат кривите глави на Коматевци столипиновските цигани със знание!При вас е невъзможно!Природата не ви е дарила с такива вродени рефлекси!

 9. 13
  20

  ПРАВИЛНО САМУИЛОВ ЕФЕНДИ ТАКА СЕ ПРАВИ …. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  • 11
   5

   Шибай,но с езика. На това те е научила майка ти,крастав мингианин

 10. 13
  7

  Ей този влак даваме на Локуто, със братята индийци го даваме, да идват в агитката на Локуту, да станат повече.

  На Вълчо братовчеда кара този влак нелегално от Делхи до Мумбай.
  https://www.youtube.com/watch?v=rhFEliDTnC0

  • 9
   6

   Индийците изобщо не са интелектуално високо като цивилизация.Индийците перфектно ще се впишат в Столипеново и Аджисана при братята си от Локуту и при на Вълчо родата.

   Ето малко да ви покажа „възвишена цивилизация и традиции“ как в Махалата в Индия ще купуват за булка травестит. !!!!!!
   гледай тука: https://youtu.be/FSJkWixZZ6k

 11. 17
  5

  Жалтити Ша съ управът, тоя Ша им пуструи стъдионъ ъмъ ний ко ши прайм ни знам?
  Тоя селския от гувидарци ни ще дъ връщъ акциити дъ можим с апапити дъ пуупръвлявъми малку, саму нъ лъжи, ни базъ, ни стъдион, се чакал нещу?
  Майка си дейба локомотивоциганска дейба, а как искъм малку дъ пуупръвлявъм дъ пуструя ина джамия пусне зъ апапити дъ имъ къде дъ съ молим приди мач!

 12. 18
  32

  С ЕМБЛЕМА ДОМАТ ОТКРАДНАТА ОТ РАПИД ВИЕНА, С ЕКИП ОТКРАДНАТ ОТ МОНАКО САМО ДЕТО ЦВЕТА Е ПАТЕШКИ ДРИСЪК СЪС ЛИЦЕНЗА НА СОПОТСКИ ОТБОР …. И ОЩЕ С БАЗА ПОСТРОЕНА С ОТКРАДНАТИ ПАРИ ОТ КТБ И БЪЛГАРССИЯ НАРОД..
  МАГАРЕТА БЕЗ ИСТОРИЯ С ЕДНА ДУМА!!!

  • 13
   3

   Вълчо, защо пак си прекръстил щеркатана Даяна; Апартамент ли чакаш ?
   Погледни класирането и си изяш лайната дето си се оакал до уши. Вечен шикиджия си беден просяк. На твое място бих се гръмнал. Нямаш късмет в живота. Грозен си се родил без баща и майка ти те е хвърлила в казана. Мъкаааз

  • 3
   6

   Въшка, докъто седиш на компа и жулиш чикий по цял ден на Селерон 2.5ghz с 256 рам и Windows XP, стария трапер кашира 3,4 големи зелени на месец. Купих 7 декара на Беломорски, имам 2 коли и сега ще купувам вен 8 местен, ще дигам къща 240 квадрата на един етаж с 5 метрови високи тавани, децата ми учат в езикови училища. Къде съм аз къде си ти.
   Слагай си въжето, несе мъчи повече.

 13. 45
  19

  Духайте супата мангали,почваме стадиона…

 14. 39
  12

  На половината мангали им се спуса жлъчката от яд. Другите са на успокоителни. Кво става бе мангусти? Ще изпукате бе, гъгрици гнусни. Сега го духайте педали черни.

  • 11
   14

   Гомньо,аз когато съм бил на този стадион,ти си бил на баща ти от Изгрев бойс Столипиново в кайсиите на баща ти!Циганите на Пловдив сте вие от Изгрев бойс с джамията и минарето с ибриците ,за да си миете разпраните задници!

   • 5
    7

    Ваз ви закриха. Помниш ли? Знам че не йскаш да си го спомняш. Усмихни се, живота е хубав. Обичай своя клуб и уважавай другите. Беднотията те е узлобила .

   • Бил си в на баща ти Асан в ташаците. Циганин герой няма. Както и историк. Има само миризма, мръсотия и социални помощи.

    • 1
     2

     Ти си типичен представител на Изгрев бойс и 50000 хилядите мръсни и миризливи цигани на най-голямото гето на Балканите , жълтото Столипиново!

 15. 22
  37

  Браво. Ботев има вече параванно лице на истинския собственик в сянка -Делян Пеевски. Да, същия който като на Левски.
  Задавате ли си въпроса кой издържаше отбора досега и защо „журналистите“ упорито мълчаха по този въпрос?? Е, ето че сами стигнахте до отговора….
  А ГЛАВНИТЕ БУКВИ са за глупаците и журналистите-подлоги…

  • 29
   13

   Нещо по умно не можа ли да измисли голямата ти празна кратуна.

    • 21
     7

     Не е истина, че си Гинка Върбакова. Истина, че си миризлив циганин и ще се гръмнеш от яд.

     • 8
      10

      Ама от теб по миризлив няма ,защото си от ордата на Изгрев бойс Столипиново,най-миризливите, жълти цигани -мюсолманки !

 16. 22
  35

  „Сдружението ПФК Ботев, които са собственици на емблемата и историята на канарчетата“ ТОЗИ САЙТ НЕ ПРЕСТАВА ДА РАЗПРОСТРАНЯВА ЛЪЖИ! СОБСТВЕНИК НА ЕМБЛЕМАТА И ИСТОРИЯТА НА БОТЕВ ПЛОВДИВ Е ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ. ВЛЕЗТЕ В ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР И ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ ОТБОРЪТ МУ ВСЕ ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА В ПРАВНИЯ МИР. НАСТОЯЩЕТО ОТБОРЧЕ „БОТЕВЪ“ Е СЪЗДАДЕНО НА 14. ФЕВРУАРИ 2011 ГОД. ОТ ГРУПА НАРКОМАНИ И ИГРАЕ ВЪВ В ГРУПА С ЛИЦЕНЗА НА СОПОТ… ВКАРВАТ ГИ В Б ГРУПА С МОЩНАТА ПОДКРЕПА НА БФС /ИГРАЯТ ГОСТУВАНИЯТА СИ В ПЛОВДИВ, СМЯХ!/. ВЛИЗАТ ОТ Б В А С КУПЕН МАЧ И ПОНЕЖЕ КРИВИЯ НЕ МОЖЕ ДА ВКАРА ГОЛ, ЛЮБИМЕЦ СИ ВКАРВАТ АВТОГОЛ В 88 МИН. / ЗА ДА НЕ ВРЪЩАТ ПАРИТЕ!/ ЕГАТИ ОТБОРЧЕТО!

  • 32
   12

   Христолов може да си заврв емблемата в гъза. Може и в твоя,крастав завистлив мангал. Миналата година Ботев изигра 6 мача с европейски отбори. УЕФА го представи като най-стария български клуб,а не както ти се иска,глупако вонлив,като създаден 2011

   • 14
    30

    Истината боли, а? Нека ви боли, заслужавате, защото на вас всичко ви е лъжа! Създадени сте на 14 февруали 2011 год. Факт, ама като сте неграмотни и не четете… А сега си сложи екипчето на Ботевъ 2011 – цялото черно, с жълто отзад на гащите и иди в при братята си в Столипиново, за да им разправяш колко сте велики. И как сте създани през 1912 год. Ама нямате нито един документ да го докажете! Освен това твърдите, че един от създателите ви е Никола Алваджиев. Ами той, неграмотнико, е роден пред 1900 год. Как така на 12 години е създал отбор? Лъжци! Лошото е, че има сайтове като този, които редовно разпространяват невярна информация. Хайде повече да не те ограмотявам!

    • 25
     7

     Тази емблема е първата на Ботев. През годините е претърпяла няколко изменения, но тази е първата. Това е емблемата, това е историята. Онази по времето на Христолов ти казаха какво може да направи. Използвахме старо дружество, което ДХ е забравил за закрие. По този начин Ботев Пд не е бил закриван. След това отбора купува лиценза на Металик и заиграва във В група. Виж за твоя отбор не мога да кажа същото. Вас буквално ви закриха от картата на България. На мястото на нашто Локо дойде Велбъжд. Факт! Дори купата ви е в Кюстендил. Ето ти доказателство: ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“ – АД: вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион „Локомотив“; влива „Професионален футболен клуб Локомотив – Пловдив“ – АД, в „Професионален футболен клуб Велбъжд“ – АД; Как го каза? Истината боли, а?

     • 22
      2

      Като,че ли ще го разбере това което си му написал! Загубена кауза от всякъде!

     • 8
      3

      В допълнение -„Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.“

     • колкото и да се пениш, манго, това не променя факта, че истинския Ботев е собственост на Димитър Христолов. Вие сте БотевЪ 2011. Покажи документ да видим кога сте регистрирани де..

  • 23
   6

   Хаххахах това да не е като лъжата кадето като я повториш 100 пъти и става истина?
   Да…историята помни много такива примери…1936-1926… Кюстендил-Пловдив….,но при нас няма раздумка пред кебабчийницата да си ги парпалясваме на по биричка ,а всичко си има история и тя помни много добре ,аджеба как стоят нещата 😉

  • 6
   19

   С ЕМБЛЕМА ДОМАТ ОТКРАДВАТА ОТ РАПИД ВИЕНА, С ЕКИП ОТКРАДНАТ ОТ МОНАКО САМО ДЕТО ЦВЕТА Е ПАТЕШКИ ДРИСЪК СЪС ЛИЦЕНЗА НА СОПОТСКИ ОТБОР …. И ОЩЕ С БАЗА ПОСТРОЕНА С ОТКРАДНАТИ ПАРИ ОТ КТБ И БЪЛГАРССИЯ НАРОД..
   МАГАРЕТА БЕЗ ИСТОРИЯ С ЕДНА ДУМА!!!

 17. 13
  33

  На селяни – селски собственик! Да ви е честит. И когато мутрата падне от власт, дупе да ви е яко!

  • 31
   11

   Футболният терен, който собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изгради в родното си село Говедарци…. Все пак локото имат мечти – искат от цигани поне да станат селяни – мечтите са безплатни :))))))

  • 21
   8

   Кат падни мутрата и Клошара ше изчезне на мига и ко ше праим ?

  • 17
   4

   Сааде Локу сааде тото Круши е велик хахахаха.

  • 1
   2

   Кръвта е твойта ,като го извадил от задника ти!

 18. 15
  34

  Ъййй кьнарйеее
  Ъййй кьнарйеее
  Ъййй кьнарйеее
  Ъййй кьнарйеее
  Ъййй кьнарйеее
  Таа вечер жа са напия и жа спукам от бой жената!
  Ъййй кьнарйеее
  Ъййй кьнарйеее
  Ъййй кьнарйеее

 19. 32
  8

  Ногу тъжну на негу . Ша одъ при останалото гей-бандити да съ плющим – па белким ни мини .

 20. 37
  10

  Крановете, крановете идват…по цяла нощ се стряскам облян в пот. Ужас..

 21. 43
  12

  Има законов срок от 2 седмици за обжалване,тогава официално ще е придобил акциите.След това ще говори за стадиона,за Главболгарстрой и останалите акции от тц-име.Днес си върнахме и Косоко.Хубави новини,а още по хубавото е че специалистите наети от клуба да следят строителството казаха че стадиона ще бъде построен за 1 година.Наздраве.

  • 24
   24

   Разлях си безалкохолното бе , човек, стига си говорил глупости, то бива оптимизъм, ама бъдиш насмешка в непредубедения фен . Тоя колко пъти си играе на “на ти куклите , дай ми парцалите“ ?
   Колко пари е капитала на фирмата с която “акциите“ ? 2 лева, доре че му стигнаха да плати единия за Ботев.
   Ккаво се случва с фабрики , продадени за 1 лев ? Справка – Кремиковци и БГА Балкан.

   • 16
    8

    Остави го, скоро пак ще се покрие мишока!

  • 10
   5

   хаха. трола пак изпълзя от дупката. Къде се беше скрил, селски? Зарасна ли ти гъза?

 22. 18
  12

  На 28 юни 2016 година бизнесменът придоби 60% от капитала на дружеството (6000 акции), но след известно време ги върна.

 23. 25
  8

  Всички клубовее си имат собственици, но с изключение на Разград не виждам да са цъфнали и вързали, така че по-спокойно.

 24. 18
  23

  Да не е луд да става собственик, ще прехвърлят акциите на някаква фирма фантом и готово, не го мислете за тъп Самуилов, той много добре знае дереджето на Ботев. Всичко е лъжа и измама за пред феновете.

 25. 17
  24

  Навремето и на мен се радваха лумпенизираните султраси .
  Г-н Смаил, дръж ги на къс повод и никакъв кеш , педполагам че веднага сате наобиколили да ги хрантутиш.

 26. 16
  19

  За кой път тоя селски тарикат става собственик?

 27. 16
  21

  Бах мааму и ся кът почне един строяж жа мий мъчно за любимия говняж.Всички стрямалийски бултри сме зад теб бат Самуилка.

 28. 17
  36

  Дайте снимки как подписват!!!!! Андро, това е несериозно. Стига сте лъгали феновете. Покажи документа с подписа на Самуилов. Всички знаем, че Самуилов го карат зорлен в Ботев, но той не е глупав, защото знае, че Ботев има дълг от 52 милиона лева.
  Андро покажи тази фирма чрез която Самуилов ужким взима 40% от акциите. Това е пародия!!!

  • 12
   5

   Покажи ми 52 милиона дълг на Ботев. Тогава искай да видиш подписа. Пък и кой си ти да искаш? Покажи 52 милиона дълг на Ботев Пд, не ги ли покажеш си за съд! Крайно време е такива като теб да бъдат дадени на съд за уронване на престижа. Предполагам знаеш, че не си анонимен.

 29. 14
  22

  Че откъде този сельо има левче за да купи такъв гранд като Путяф Коматево? Аз давам 2 лева веднага!

  • 7
   3

   И аз давам 2 лева. Майка ти прави промоция

 30. 12
  11

  Рачо,Рачо колко си прост Рачо!!!Тоя не върна ли акциите преди две години пак а Рачо!?

 31. 26
  15

  Мирише на хризантеми,кьорав мангал няма.Хайде,почвайте да обяснявате как нищо няма да се случи!!Хайде да видим поредните простотии!!

Comments are closed.