Треньорът на Хебър Танчо Калпаков призна, че е очаквал по-добра продукция от своите, но в крайна сметка най-важното от отминалия мач с Банско са 3-те точки.

„Те не ни изненадаха с нищо. Добре познат солиден тим за нивото на групата. С тях правим винаги нервни мачове. Но пък с такива срещи можем да израстваме като отбор. Влязохме добре в мача, бяхме мотивирани и мобилизрани и създадохме за кратко няколко добри положения.

И този път обаче пропуснахме да вкараме в началото за да си направим мача лесен.

В края на полувремето все пак успяхме да поведем и с оглед на резултата може би се отдръпнахме второ полувреме несъзнателно да запазим резултата. Момчетата не бяха свежи и не показахме подготовката, която беше в предните мачове.

Дали заради отминалия мач в сряда и малкото време за възстановяване, но наистина след почивката видимо отпаднахме и най-логичното нещо при 1:0 за нас беше гостите да опитат да осъществят някакъв натиск.

Ще има и такива грозни победи. И в такъв мач пак ще кажа, че най-важното са 3-те точки.

Реалисти сме и здраво стъпили на земята и независимо от победата ще си направим обстоен анализ за да си видим грешките. Продължаваме да играем мач за мач”, заяви Калпаков.